reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuśka mój M wczoraj wrócił po 22...też ciągnie dwie zmiany :baffled: ale to tylko do Świąt...później będzie trochę wolnego.
Wiesz ja nie wiem jak to jest z dwoma ( trzema) kociakami
M nie zgadza się żebym wzięła jednego kociaka z ogrodu do domu ( mówi że kiedyś jakaś sierotka będzie potrzebować domu to ją weźmiemy a tym na dworze nic się nie dzieje) Zrobił im domek styropianowy z gankiem więc spanko mają cieplusie i codziennie je karmimy ( kupuję suchą karmę i dodatkowo zawsze mają ciepły obiadek ) myślę że lepiej mieć nie mogą :tak:

A jeśli chodzi o balkon to mój kocurek wychodzi kiedy chce...balkon wygląda tak !
DSCN6870.jpg
Jest osiatkowany i wypuszczam go kiedy tylko ma ochotę zmarznąć :)

Załączniki

• DSCN7046.jpg
    DSCN7046.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCN6870.jpg
    DSCN6870.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia widzialam jej zdjecie na FB ale powiele - sliczna :-) !! a stroj przepiekny !

piranha poki co staram sie pic ale siku bylo tylko raz :laugh2: Wczoraj ten tescior wygladal tak jakby cos zaczynalo sie kroic, jesli wiec dzis cos sie pokaze, to moze owu jutro albo pojutrze ?
Zmywarke mam kochana taka : Zmywarka BEKO DSFS 6831 X - sklep internetowy ELECTRO.pl, najniższa cena. Kup online, sprawdź opinie! kupowana w tym sklepie wlasnie, telewizor do Olki pokoju tez tu kupowalismy dlatego ze maja ceny na prawde konkurencyjne ! Ta sama zmywarka w Saturnie kosztuje 1400zł z 2-letnia gwarancja a tu masz za 1120zł z 5-letnia gwarancja od Firmy Beko :-)

Annette Ty wchodzisz kochana na swoj wykres normalnie prawda ? Bo u mnie kurcze nie wiem co sie porobilo, bo wszystkie inne swoje wykresy widze normalnie zeby bylo ciekawiej poza swoim terazniejszym :baffled:

zakrecona po rozmowie z pania embriolog podlamalo mnie to i nie zrobilam bety, chyba sie wystraszylam... zrobilam progesteron, estradiol i ths....

Piranha jeszcze nie swietuje... raczej martwie sie...

Dorcia dzieki za trzymanie kciukow... i jeszcze prosze o trzymanie do poniedzialku....

Olusia ja mocno wierze ze tak mialo byc, i ze mialas poczekac do poniedzialku zeby zobaczyc pozytywny wynik :)mocno trzymam wszelkimi silami kciuki za Ciebie kochana. Bedzie dobrze zobaczysz :*

dorcia tez spadam posprzatac, bo Ł. wroci i znowu bedzie - siedzialas na BB ? :laugh2::wściekła/y:

reklama
Kurka Pirania ładna jesteś dziewuszka i Ty masz siostrę bliźniaczkę a jednojajowe jesteście? :-)
napisz mi ja żyjecie , czy możecie być osobno, czy pomagacie sobie, dzwonicie do siebie itp. :-)
jestem bardzo ciekawa bo moi tak się kochają jak jednemu dzieje się krzywda tzn np. upadnie to ten dugi bardzo się przejmuje

Nuśka łądny wykres masz :tak:

Dorcia fajniunia córunia :)

Ostatnia edycja:
Do góry