reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

krystian juz wiesz jak i piranha wiec nie bede sie powtarzac :rofl2: Ale mam nadzieje, ze w poniedzialek beda lepsze wiesci jesli chodzi o endo, a pecholka na razie bedziemy probowac przychamowac taki plan mamy z piranha :tak:

piranha mowilam Ci juz ze jestes cudowna ?? :-) Dziekuje, dziekuje, wspaniale i bardzo budujaco bylo Cie uslyszec :happy: Az mi serducho uroslo, i czuje sie wieksza :wściekła/y: Dla takich ludzi jak Ty warto sie starac, bo kurcze dajesz takiego powera i motywujesz, ze nie moze nie byc dobrze :* :* Mam nadzieje, ze kiedys bedzie dane Nam sie spotkac :happy: Nie kazdy ma w koncu zaszczyt miec lekarza na telefon :-D
Wieczorem pedze robic tesciora i dam czym predzej znac !! :*

maggie nie mialam kochana jeszcze dzis czasu zajrzec na FB ale jak tylko wejde, zaraz Cie przygarne do siebie :-)
Bedziesz mnie miala i na zdjeciach :wściekła/y:

mamakaja no normalnie rece mi opadly po tym tsh :no: totalnie zle ustawione dawkowanie, bo jak sie okazuje nie powinnam zjechac od razu do 1/2 i 1/4 tylko stopniowo, i przede wszystkim brac jeszcze jakisc czas po 1 tabletce dziennie. No nic, walczymy wiec dalej, dzis wzielam juz nowa dawke, i pozostane na Niej dopoki tsh nie opadnie do poprzedniego poziomu a potem mam nadzieje, ze uda sie je utrzymac z pomoca tego lekarza, bo wydaje sie rozsadniejszy niz jego poprzedniczka :dry: Swoja droga Ty teraz tez mialas juz ladniejsze tsh prawda ? dobrze kojarze ? Cos kolo 3.5 ?

A na dzisiejszym usg dla reszty dziewczyn pokazal sie pecherzyk ktory widnial dwa dni temu, dzis mial wymiary 21x14mm :szok: no wiec wychodzi na to ze w ciagu 2 dni przyrosl 6mm. Endometrium niestety dalej mizerne : 5.5mm dzis, w srode bylo 4,7mm. Kolejne usg w poniedzialek, ale pecherzyk jest na granicy pekniecia wiec zapowiada sie kurde zaskakujacy weekend !! i pracujacy ostro :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Nareszcie mam chwilkę dla Was...tylko dla Was :-D

Nuuśka kochana to mocno zaciskam kciuki &&& Biedny ten Twój Ł będzie w ten weekend !!! Nie zamęcz go !!!

Krystianmartin cieszę się że humorek się poprawił...naprawdę !!! Ty wiesz że zazdroszczę Ci tak dobrej opieki gina ! Kiedy przyjeżdża mąż? Kiedy dokładnie idziesz do szpitala 2.XII ???

Oczy niebieskie
ale mi humorek poprawiłaś zdjęciem synusia...cudo !!! Po prostu CUDO !!! Mogłabym tak patrzeć , patrzeć i patrzeć !!!

dorcia jak sie ciesze, ze jestes !! :* Mowilam, ze mi Ciebie brakowalo, a Ty nic !
Kochana Ty tam trzymaj kciuki, zeby pechol jeszcze nie pekl, bo kurcze musimy to endo jeszcze troszke podtuczyc. :tak: Cyll jak nigdy, ale lepiej krotszy niz znowu taki dlugasny jak zawsze. Byle by owulacja nie wypadala wczesniej niz w niedziele :p

o, Daria możesz pokazać przykładowy ten od połowy? wszędzie się spotykam z tymi do szyi i właśnie się zastanawiałam czy te szelki nie przeszkadzają.

chcialami pokazac swoj ale nie mam zadnego zdjecia;/ Baby-Schlafsack-BarbsKids-181800_XL.jpg takie cos jak to tylko ja mialam taki troszke cieplejszy na zime z pluszu czy czegos bardzo fajny material polozna mi polecila i dalam za niego 5 e bo byla wyprzedaz :-D

Załączniki

• Baby-Schlafsack-BarbsKids-181800_XL.jpg
    Baby-Schlafsack-BarbsKids-181800_XL.jpg
    43,8 KB · Wyświetleń: 27
O Daria, nie widziałam takich u nas, zostaje mi taki z szelkami. Ale przypomniałam sobie, że mam pościel, gdzie prześcieradło ma suwak, do którego się zasuwa kołderkę. :-)
Dorcia dzięki!

reklama
Do góry