reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamakaja, oglądałam rano i też łezkę uronilam...
Elmo, no masz Ci los. Organizm pewnie osłabiony ciążą, więc łapie świństwa, a to taki nieciekawy czas. Ja byłam też ostatnio dość mocno chora i dopiero teraz wracam do świata żywych.
Maggie, ja rzadko na pogodę narzekam, bo nie lubię zrzędzić, jak wiem, że nic nie zmienię. Ale tego deszczu i ponuractwa miałam już dość. A u nas dodatkowo przy ładnej pogodzie mamy ładne widoki - z okna widzę ośnieżone Alpy. :-)

elmo to napewno mozesz byc spokojna moja lekarka to mi takich rzeczy nie pokazuje ;/ a teraz to juz w ogole pewnie bedzie ta szyjka przejeta i nawet o usg zapomni :-D

maggie, dzięki kochana :-*, dzieciaczki zdrowe ale coś mamusia im się sypie ;-), przedwczoraj mega skurcze żołądka i bóle brzucha, a od 2 dni odezwał się mój ząb, z którym nikt nie wie co się dzieje, pół szczęki mnie boli a od tego głowa, brrrrr. Oby jutro było lepiej. Podobno Encorton lepiej brać jeszcze przed zajściem w ciążę by "wyciszyć" przeciwciała.

Ewelin, jak się czujesz?

Elmo
, dużo zdrówka! Dla mnie pobieranie krwi albo dentysta u dzieci to taka trauma, że męża wysyłam, dzielna babka z Ciebie.

Daria
, ja miałam ten drugi (Medela), rewelacja!

Nuuuśka
, bo ja już nogami przebieram :-)

Uciekam robić obiadek :-)

Cześć Dziewczynki,
Poszukuję trochę energii, bo strasznie przyklapnięta jestem. Nie macie? Nawet kawka nie pomaga. Miałam sprzątać, ale w końcu posprzątałam tylko kuchnię i łazienkę.
Udało mi się umówić do poradni na poniedziałek. Na nfz! :szok:
Miałam dodać maleństwo, tak już nie takie maleństwo, waży 720g. Wg pierwszych opinii podobny do Córy, czyli i do mła. Wracam poczytać co u Was.
2013-11-28 20.15.50.jpg

Załączniki

• 2013-11-28 20.15.50.jpg
    2013-11-28 20.15.50.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 39
Oczy niebieskie no u mnie energii nadto nie ma napewno wiec nie mam sie czym dzielic. Ale nic sie nie przejmuj wiosna juz za niecale 4 miesiace :-D Co do wizyty to trzeba przyznac ze tempo wyjatkowo ekspresowe jak na NFZ :tak:

Macy
tak napewno organizm troche oslabiony ale byle tylko takie przeziebienia sie mnie czepialy do konca to luz, nie dam sie ;-) Alpy z okna????? Och własnie zżarła mnie zazdrosc :-)

Piraniu
dzieki, Tobie tez zdrowka bo widze ze masz pod gorke, buzka :* Przyznam szczerze ze przeszlo mi to przez mysl zeby wyslac meza samego ale kiedy poszli sami do dentysty Zuza przyszla z różową plombą. Do dzis mnie to drazni bo wyglada jakby miala gume balonowa miedzy zebami. Tu pewnie tez by mnie czyms zaskoczyl, np. uznalby ze te badania jednak sa zbedne i przyporowadzilby ja z powrotem do domu :-)

Mamakaja
oczywiscie zapraszam :)

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie no cudo w sobie nosisz! mały przystojniak:-) Ja też już chceeeeeeeee
Macy no pozazdrościć widoków, tyle jonów ujemnych wokół Ciebie, nic tylko córkę robić:-D
Elmo dzięki:*
Piranhu jeśli miałabyś czas spojrzeć na mój wykres, może podpowiedziałabyś mi czym mógł być spowodowany ten dwudniowy przedowulacyjny skok temperatury ? Tobie kochana zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę:-)

reklama
Oczy niebieskie, ale cudny synuś!! :-D

Daria, ja miałam Lovi ręczny i Medeli elektryczny ale ten tańszy. Ten Lovi był okropny, w ogóle nie zasysał, nie wiem co prawda jak by było przy elektrycznym, ale ja wzięłabym Madelę, bo ja byłam z niej bardzo zadowolona!

Olusia, czekam na wieści! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry