reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamakaja, oglądałam rano i też łezkę uronilam...
Elmo, no masz Ci los. Organizm pewnie osłabiony ciążą, więc łapie świństwa, a to taki nieciekawy czas. Ja byłam też ostatnio dość mocno chora i dopiero teraz wracam do świata żywych.
Maggie, ja rzadko na pogodę narzekam, bo nie lubię zrzędzić, jak wiem, że nic nie zmienię. Ale tego deszczu i ponuractwa miałam już dość. A u nas dodatkowo przy ładnej pogodzie mamy ładne widoki - z okna widzę ośnieżone Alpy. :-)

elmo to napewno mozesz byc spokojna moja lekarka to mi takich rzeczy nie pokazuje ;/ a teraz to juz w ogole pewnie bedzie ta szyjka przejeta i nawet o usg zapomni :-D

maggie, dzięki kochana :-*, dzieciaczki zdrowe ale coś mamusia im się sypie ;-), przedwczoraj mega skurcze żołądka i bóle brzucha, a od 2 dni odezwał się mój ząb, z którym nikt nie wie co się dzieje, pół szczęki mnie boli a od tego głowa, brrrrr. Oby jutro było lepiej. Podobno Encorton lepiej brać jeszcze przed zajściem w ciążę by "wyciszyć" przeciwciała.

Ewelin, jak się czujesz?

Elmo
, dużo zdrówka! Dla mnie pobieranie krwi albo dentysta u dzieci to taka trauma, że męża wysyłam, dzielna babka z Ciebie.

Daria
, ja miałam ten drugi (Medela), rewelacja!

Nuuuśka
, bo ja już nogami przebieram :-)

Uciekam robić obiadek :-)

Cześć Dziewczynki,
Poszukuję trochę energii, bo strasznie przyklapnięta jestem. Nie macie? Nawet kawka nie pomaga. Miałam sprzątać, ale w końcu posprzątałam tylko kuchnię i łazienkę.
Udało mi się umówić do poradni na poniedziałek. Na nfz! :szok:
Miałam dodać maleństwo, tak już nie takie maleństwo, waży 720g. Wg pierwszych opinii podobny do Córy, czyli i do mła. Wracam poczytać co u Was.
2013-11-28 20.15.50.jpg

Załączniki

• 2013-11-28 20.15.50.jpg
    2013-11-28 20.15.50.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 42
Oczy niebieskie no u mnie energii nadto nie ma napewno wiec nie mam sie czym dzielic. Ale nic sie nie przejmuj wiosna juz za niecale 4 miesiace :-D Co do wizyty to trzeba przyznac ze tempo wyjatkowo ekspresowe jak na NFZ :tak:

Macy
tak napewno organizm troche oslabiony ale byle tylko takie przeziebienia sie mnie czepialy do konca to luz, nie dam sie ;-) Alpy z okna????? Och własnie zżarła mnie zazdrosc :-)

Piraniu
dzieki, Tobie tez zdrowka bo widze ze masz pod gorke, buzka :* Przyznam szczerze ze przeszlo mi to przez mysl zeby wyslac meza samego ale kiedy poszli sami do dentysty Zuza przyszla z różową plombą. Do dzis mnie to drazni bo wyglada jakby miala gume balonowa miedzy zebami. Tu pewnie tez by mnie czyms zaskoczyl, np. uznalby ze te badania jednak sa zbedne i przyporowadzilby ja z powrotem do domu :-)

Mamakaja
oczywiscie zapraszam :)

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie no cudo w sobie nosisz! mały przystojniak:-) Ja też już chceeeeeeeee
Macy no pozazdrościć widoków, tyle jonów ujemnych wokół Ciebie, nic tylko córkę robić:-D
Elmo dzięki:*
Piranhu jeśli miałabyś czas spojrzeć na mój wykres, może podpowiedziałabyś mi czym mógł być spowodowany ten dwudniowy przedowulacyjny skok temperatury ? Tobie kochana zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę:-)

reklama
Oczy niebieskie, ale cudny synuś!! :-D

Daria, ja miałam Lovi ręczny i Medeli elektryczny ale ten tańszy. Ten Lovi był okropny, w ogóle nie zasysał, nie wiem co prawda jak by było przy elektrycznym, ale ja wzięłabym Madelę, bo ja byłam z niej bardzo zadowolona!

Olusia, czekam na wieści! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Do góry