reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jednak kupie medele butlke sobie juz kupilam jak bylam w pl :) bo chce przez jakis czas karmic piersia a boje sieze nie dam rady przy colinie to licze ze ten laktator w razie czego mi pomoze :) z medeli milam te takie wkladki na wklesle brodawki i ladnie mi poprawily ze nie mialam az takiego duzego problemu z karmieniem jak z nadia;/

elmo ja tez cos zlapalam tzn gardlo rano jak wstaje nie moge nawet nic powiedziec boli ze masakra;/

reklama
Oczy niebieskie, słodka ta kruszynka. :tak:
Elmo, nie ma czego zazdrościć. Widoki są ładne, jak jest dobra przejrzystość powietrza. Latem za mocno jezioro paruje i wtedy tylko wczesnym rankiem, a zimą tylko kiedy nie pada. Ale widoki są naprawdę ładne. :tak:

Macy, Mamakaja jedynie był strój mikołaja :-D Ale z niego mikołaj jak ...... Kupiłam mu kubek termiczny bo zawsze pije zimną herbatę i czekoladki ;-) bo alkoholu nie pije albo tylko nam tak mówi :-D

Zakupy udane kupiłam sukienkę (tunikę) Zary za 15 zł dla mojego K koszulkę, szalik komin z metką(nowy) i lalkę szmaciankę też z metką (nowa):D

Elmo ja tydzień temu robiłam krokiety z mamą i już pomroziłyśmy na święta Zdrówka życzę
Piranhu dla Ciebie mega dużo zdrówka, abyś miała siły przy swoich dzieciach

Oczy niebieskie więc wysyłam Ci cale mnóstwo energii bo ja mam jej dzisiaj dużoooo

Daria dla Ciebie też dużo zdrówka

Ostatnia edycja:
Oczy niebieskie ja nie widze tego zdjecia :/ ktora strona?
Daria jak ja Cie lubie :-)
Macy moj widok za oknem to sasiedni blok takze nie ma chyba porownania :confused: Masz super, nie ma co!

Piranhu to zdrówka dużo życzę kochana! Dziękuję Ci za rady, pytałam o encorton bo moja koleżanka będzie próbowała teraz zajść w ciąże po raz szósty. Ma zdrową córę a potem 4 poronienia. Prócz innych leków lekarz zalecił encorton właśnie bo wtedy ma szansę donosić.
Daria ja miałam medelę najtańszą wersję elektryczną i polecam, uważam że to najlepsza firma jak chodzi o laktatory
Elmo zdróweczka
Macy to gdzie mieszkasz ?
Oczy niebieskie ale śliczny synuś, gratulacje kochana !

Ostatnia edycja:
oczy niebieskie sliczne dzieciatko fajna taka pamiatka :)

elmo wiesz jeszcze ciebie zainteresuje albo inne mamy ;p bo chce kupic poduszke i zastanawiam sie nad klinem i ta 3d
KOLORY PODUSZKA KLIN PODUSZECZKA do łóżeczka HIT (3733609459) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Oddychająca antyuduszeniowa poduszka AERO 3D 37x57 (3687278222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

ta z klinem chce bo czesto jak dziecko ma katar to sie przydaje i jak ulewa a ta druga tez mnie bardzo zainteresowala co myslicie ?:) bo musze poprsic siostre zeby mi przywiozla z pl:p

Elmo 7368 - godz.12.23
Daria fajna pamiątka, Córcię mieliśmy na zwykłej VHS, potem dziadek przegrał na DVD. Do dzisiaj czasem razem z nią oglądamy.
Jeśli chodzi o te poduszki, to dzisiaj w "Pytaniu na śniadanie" mówili, żeby kategorycznie dziecku wyrzucić wszystkie poduszki z łóżeczka, ma spać i leżeć na płasko. Ale jeśli już chcesz dla bezpieczeństwa podnieść trochę materacyk, to można przecież coś włożyć pod materac właśnie. Są jeszcze takie okrągłe poduszki z otworem na główkę, antyalergiczne, ale nie wiem jak się nazywają, znajomi mieli i chwalili. Może któraś Mama będzie wiedziała o co chodzi, na all nie mogę znaleźć.

oczy niebieskie tutaj od kiedy chodzi polozna musze miec ten worek albo spiworek o spania w niczym innym nie pozwalaja dziecku spac w szpitalu tez tylko w tym spia i wlasnie maja te materacyki podniesione dlatego myslalam o tym klinie bo ludzie wkładają to pod materac :) z tym poduszkami to jedni kaza inni nie ;/ inni ze zle ale jak ma refluk dziecko to ma spac wlasnie np na klinie z nadia musialam miec wszystko podniesione bo tak mi ulewala;/ a colin lubi spac jak mama bez poduszki :) i np ja bardziej wole te spiworki od polowy niz w calosci nadia miala w calosci ciagle jej podchodzil wysoko pod buzie a colin mial ten do polowy i byl rewelka :)

reklama
o, Daria możesz pokazać przykładowy ten od połowy? wszędzie się spotykam z tymi do szyi i właśnie się zastanawiałam czy te szelki nie przeszkadzają.

Do góry