Oczy niebieskie, ale cudnego masz synusia, jest prześliczny!
Elmo, Krzyś ma mega kolorowe plomby w zębach
mamakaja, masz na myśli ten skok w górę? Takie skoki w górę to norma i ciężko powiedzieć co je spowodowało (może wcześniej trafiałaś na wyrzuty estrogenowe a teraz nie :-)), zerknij na przykładowy wykres:
maggie, życzę by Twojej koleżance nareszcie się udało, a sprawdzała przeciwciała? Ja mam dobrą koleżankę, która też ma zdrową córeczkę (choć ciąża problemowa, z krwawieniami i lekami) a potem miała 2 poronienia - kolejną córeczkę poroniła w 22 tygodniu (dziewczynka była całkowicie zdrowa a koleżanki organizm ją po prostu usunął skurczami, to było straszne :-() a trzecie dziecko jakoś w 6 tygodniu. Podczas każdej ciąży koleżanka dostaje straszliwej alergii, widać silną reakcję autoimmunologiczną, 2 dni temu napisała mi że ma bladą kreskę na teście i plamienia, poleciłam jej sprawdzenie przyrostu bety i progesteronu, strasznie trzymam za nią kciuki.
Nuuuśka, mi również było miło Ciebie usłyszeć, głos masz równie przesympatyczny jak osobowość
, fajnie by było kiedyś się spotkać, może będę jechać w przyszłym roku po Maine Coona do Chrzanowa za Katowicami (miałam kiedyś zarezerwowanego kociaka ale trochę się pogmatwało i hodowczyni obiecała uwzględnić mi tą zaliczkę na poczet kolejnego :-)) to się może zgadamy, kto wie
Annette, jeszcze jakaś tam szansa jest jeśli zarodek zagnieździł się np. dopiero dziś, jeśli nawet się nie udało to trafisz do grudniowej szczęśliwej puli kiedy to wszystkie nasze forumowe staraczki wkleją zdjęcia z pięknymi ciążowymi kreskami na testach :-)
Nie śmiejcie się ale dopiero teraz mnie naszło, że ktoś mnie kiedyś pytał (mam mega opóźnienie synaptyczne
) czy ja z UK, nie, mieszkam we Wrocławiu :-) ale po prostu często robiłam zakupy na eBay, czasem też sprzedawałam.