reklama
Oczy niebieskie
Fanka BB :)
Elmo wysłałam ci priva
Piranha, mojej Córci już wypadły wszystkie zęby z kolorowymi plombami :-)
Piranha, mojej Córci już wypadły wszystkie zęby z kolorowymi plombami :-)
Oczy niebieskie
Elmo wysłałam ci priv.
O sorki, u mojej się ostała jedna plomba - zielona.
Daria te plomby kolorowe to taka atrakcja dla dzieci. Ale nie pamiętam, chyba są droższe od białych. Nie wiem, bo od spraw zębowych u nas jest mąż. Odkąd poszedł pierwszy raz z Córą do dentysty tak od tamtej pory tylko tata. Teraz już jeśli jest potrzeba, chodzi sama w szkole.
O sorki, u mojej się ostała jedna plomba - zielona.
Daria te plomby kolorowe to taka atrakcja dla dzieci. Ale nie pamiętam, chyba są droższe od białych. Nie wiem, bo od spraw zębowych u nas jest mąż. Odkąd poszedł pierwszy raz z Córą do dentysty tak od tamtej pory tylko tata. Teraz już jeśli jest potrzeba, chodzi sama w szkole.
Mar-chew
witajcie dziewczyny :-) ja po usg - dzidzia rośnie i ma się dobrze - aż ciężko mi uwierzyć, że we mnie rośnie nowe życie - w ogóle się nie czuję jakbym w ciąży była... i się smieje, iż już mam dowód na to, że to chłopak no bo kto jak nie chłopak gmerał by sobie mięszy nogami później postaram się kleić zdjęcia...
piranha te rozmowy z Toba mnie uspokajaja :-) mam nadzieje mimo wszystko ze owu jeszcze poczeka ze dwa dni conajmniej.
Sprawdzilam dokladnie wymiary tego miesniaka, pierwsza wzmianka o Nim pojawia sie we wrzesniu, 25-go wrzesnia podczas usg zostal dokladnie zmierzony - 14mm. Potem, w poprzednim cyklu nie byl juz mierzony w ogole, az do dzis. Czyli mozna przyjac, ze w ciagu ostatnich 2 miesiecy przyrosl o 3mm
Sprawdzilam dokladnie wymiary tego miesniaka, pierwsza wzmianka o Nim pojawia sie we wrzesniu, 25-go wrzesnia podczas usg zostal dokladnie zmierzony - 14mm. Potem, w poprzednim cyklu nie byl juz mierzony w ogole, az do dzis. Czyli mozna przyjac, ze w ciagu ostatnich 2 miesiecy przyrosl o 3mm
Ostatnia edycja:
marchew super ze z dzidzia wszystko w porzadku
zakrecona dzieki Kochana, ale chyba bede musiala przewertowac troche na temat tych miesniakow, bo zapadlo mi w glowe co dzis uslyszalam, i to, ze mimo wszystko rosnie.
zakrecona dzieki Kochana, ale chyba bede musiala przewertowac troche na temat tych miesniakow, bo zapadlo mi w glowe co dzis uslyszalam, i to, ze mimo wszystko rosnie.
maran-atha
Nuska no mam nadzieje, że ten miesniak nie bedzie mial wpływu na Twoje staranka itd. powiem Ci tylko ku pokrzepieniu, że moja mama jak zaszła w ciąze z moim najmłodszym bratem było to 22 latat temu to tez miala mięśniaki (nie jednego) I lekarz nawet sie dziwił, że zaszła w ciąze, później urodziła mojeo brata I o zgrozo tak sie wysraszyła tymi mięsniakami, że nie była u ginekologa na kontroli od czasu porodu wiec już 22 lata I nie chce iść, zaparła sie w sobie I mówi, że nie chce nic wiedzieć, nic ruszać bo sie boi... mówi, że nic jej nie boli, nie dokucza I nie pójdzie. Obecnie ma 58 lat, ze 2 latat temu robiła tylko mamografie I było ok. no wiec jesli te miesniaki nie zniakją to wyglada na to, że mozna z nimi chyba życ bez wiekszych problemów a nawet zajść w ciąze I urodzić zdrowego dordnego syna
pozdrawiam I czytam Was....
&&&&&& za wszystkich
pozdrawiam I czytam Was....
&&&&&& za wszystkich
Piranha
Nuuuśka, będzie dobrze, ja innej opcji nie przewiduję :-) Może urósł 3 mm przez tamten cykl z Estrofemem, w tym cyklu już zachodzisz i Estrofem pójdzie w niepamięć :-), to mały mięśniak a małe potrafią się często same wchłonąć (tak było u siostry), i to o dziwno nawet w ciąży.Tak mnie jeszcze naszło - załatw sobie Duphaston w FL, co? :-) Co prawda komórki endometrium tracą w FL zdolności mitotyczne ale zawsze to większa dawka progesteronu przygotuje lepiej endo do implantacji.
Marchew, cudne wieści, czekam na fotki Twojego Szczęścia! No i masz rację, to na pewno chłopak
Wstawiam zrobione dziś na szybko fotki (jak uda mi się pstryknąć synkowi to też zamieszczę, jak tylko widzi, że mu pstrykam to albo robi minki albo sam chce pstrykać :-)).
Śmieszka Zobacz załącznik 596608 i Pani Prezes podczas ważnej rozmowy Zobacz załącznik 596609
...a w tle artystyczny "podzieciowy" nieład
Marchew, cudne wieści, czekam na fotki Twojego Szczęścia! No i masz rację, to na pewno chłopak
Wstawiam zrobione dziś na szybko fotki (jak uda mi się pstryknąć synkowi to też zamieszczę, jak tylko widzi, że mu pstrykam to albo robi minki albo sam chce pstrykać :-)).
Śmieszka Zobacz załącznik 596608 i Pani Prezes podczas ważnej rozmowy Zobacz załącznik 596609
...a w tle artystyczny "podzieciowy" nieład
reklama
maran-atha dziekuje Ci kochana ! wiem ze z nimi da sie sie zyc, czesto tez znikaja same, ale jakos tak i tak sie boje Kuzynka mojej kolezanki z pracy majac 40 prawie lat zaszla w druga ciaze majac miesniaka - ile mial, nie wiem dokladnie ale wiem, ze dosc pokazny. Podczas ciazy on sam sie zmniejszyl, a ona donosila ciaze bez problemow i urodzila sliczna coreczke wiec na pewno sie da, trzeba odrobinke szczescia, mam nadzieje, ze tyle dostane
piranha mowisz zeby zalatwic sobie tak ? oki, postaram sie w takim razie, musze sie dowiedziec czy moze mi to przepisac lekarz rodzinny, bo jakos sama wychylac sie z tym u gin nie chce Zalatwie sobie i kupie w przyszlym tygodniu, tylko powiedz mi kochana bo w tym sie nie orientuje, tego sa jakies konkretne dawki ? Bo jak mu powiem ze to biore, i skonczylo mi sie, dlatego chce zeby mi przepisal, to wole nie wyjsc jeszcze tu na glupka Takie ? http://www.aptekapodgryfem.pl/p/solvay-pharma/duphaston-10-mg-20-tabl
a co do Kaji - przesliczna ona jest !!! To ja slyszalam w telefonie prawda ? :-) sliczna dziecina, niech zdrowo rosnie.A wlasnie, jak chorobska ? poszly juz precz ? Krzys wrocil do przedszkola ?
piranha mowisz zeby zalatwic sobie tak ? oki, postaram sie w takim razie, musze sie dowiedziec czy moze mi to przepisac lekarz rodzinny, bo jakos sama wychylac sie z tym u gin nie chce Zalatwie sobie i kupie w przyszlym tygodniu, tylko powiedz mi kochana bo w tym sie nie orientuje, tego sa jakies konkretne dawki ? Bo jak mu powiem ze to biore, i skonczylo mi sie, dlatego chce zeby mi przepisal, to wole nie wyjsc jeszcze tu na glupka Takie ? http://www.aptekapodgryfem.pl/p/solvay-pharma/duphaston-10-mg-20-tabl
a co do Kaji - przesliczna ona jest !!! To ja slyszalam w telefonie prawda ? :-) sliczna dziecina, niech zdrowo rosnie.A wlasnie, jak chorobska ? poszly juz precz ? Krzys wrocil do przedszkola ?
Ostatnia edycja:
Podziel się: