reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki !!
Chyba dzis jestem ....5? :-p No coz, jutro bedzie lepiej ;D

krystian ciesze sie, ze dzis masz kochana lepsze nastawienie i humorek.To najwazniejsze nawet w tak pochmurny dzionek jak dzisiejszy !! :*

Dorcia eh no u mnie tez noc w sumie nieprzespana,ale nie z powodu chorobska:dry:

piranha dzisiejsza temperatura byla na bank mocno zaburzona, bo az 36,51 kiedy mierzylam o 4,30, ale byl to pomiar bo godzinie nie spania juz tylko wiercenia sie w lozku, i ogolnie noc kiepska takze nie dodaje go na wykres,bo chyba nie ma sensu :dry: o 11.30 ide na usg, po napisze Ci eska. Ale dzis rano zgodnie z tym co pisalysmy, wezme jeszcze estrofem.

Milego dzionka kochane, lece ogarnac dom i szykowac sie na wycieczke, bo to dosc kawaleczek trzeba przejsc :wściekła/y:

dzien dobry wszystkim :tak:

boze naisalam posta a colin mi cos wcisnal i poszedl :-D

elmo i ewelin czytalam ostatnio styczniowki i dziewczyna juz urodzila ale nawet duze dziecko bo 2,4 a ja nadie w 40 tygodniu 2,8 :-D ja z ta szyjka to mam nadzieje ze donosze do lutego bo musze w 14 urodzic :-D a jeszcze siostra do mnie wczoraj ze jej pies w lutym u nas zostanie bo ona jedzie na wczasy :angry: nie dziwne ze dziecka nie ma bo psa porzuca i jedzie a z dzieckiem by byl jednak wiekszy problem ;/

ewelin i elmo fajnie ze wiecie ile wasze dzieci waza ja tez bym chciala wiedziec a moja lekarka pewnie mi powie znow przed porodem ale mowi ze zapowiada sie wieksze dziecko niz colin :szok:

myszka co do zdjec to dzdzia slodka ale nie znam sie na tych nubach :) ale przy porodzie bedziemy pewni 100% co sie urodzi :)

trzymam kciuki zastaraczki i martin za monitoring zeby wszystko wypalilo z wizyta meza :) wiem jakie to iruytujace jak maz przyjezdza i czy trafi sie czy nie z mariuszem tak mialam przyjezdzal na 2 dni i nigdy nie wychodzilo;/ az przyjechalam tu i sie udalo po dlugich mekach ;p

Olusia Wstawaj!! Szkoda dnia kochana :-)

Ja dzisiaj jakis przyplyw energii mam :-D
Byłam w pracy po 7, później pojechałam po świeże pieczywko dla mojego K i poskladalam pranie i wystawiła kolejne pransko:-) a z psem na spacerku bylam :-) chyba tydzień urlopu mi służy A zaraz ide do ciucholandu bo nowa dostawa będzie:-D i musze poszukac prezentu dla mojego dyrektora bo jutro ma imieniny i mamy jakis dziwny zwyczaj cos nu kupowac ale przynajmniej ciasto przynosi :-D

Krystianmartin a ja tez moge przyjechac?:-D bo u mnie słonko bylo ale o 8 teraz juz sie zachmurzylo a chciałam dzisiaj jechać nad morze:-(

Nuuska&&&& za usg ;-)
olusia &&&&& za bete:-)

Spotkalam dzisiaj sasiadke która ma termin na 18 grudnia i pytalam sie czy cos sie zmieniło czy jednak na 100% bedzie drugi synuś i jednak synuś Ti jej powiedzialam ze w takim razie do 3 razy sztuka to stanowczo powiedziała ze nie :-) a na koniec teraz kolej na Was :-D uśmiechnęłam sie tylko:-)

Ostatnia edycja:
Zakrecona ja dzis nie spie juz o 6:30, jak dla mnie to jest noc... :-) przynajmniej teraz jak jest ciemno jeszcze... co innego jak wstaje do pracy ale jak mam wolne i tak wczesnie wstac to jakis koszmar... he he ..

tez bym sobie poszla nad morze pochodzic i dotlenic... hehe .. tez dzis juz kupilam buleczki dla mojego m... :happy:

Nuuuska dzis bede miec wyniki, ide na pobranie popoludniu zeby bylo to blizej 7dpt :-) pobieraja krew do 20 i wtedy wyniki mam ok 22-23 na e-mailu... Gdybym miala miec wyniki w poniedzialek to dzis bym to olala, stresowalabym sie przez weekend caly.. a tak to na spokojnie....

reklama
Do góry