reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej dziewczynki !!
Chyba dzis jestem ....5? :-p No coz, jutro bedzie lepiej ;D

krystian ciesze sie, ze dzis masz kochana lepsze nastawienie i humorek.To najwazniejsze nawet w tak pochmurny dzionek jak dzisiejszy !! :*

Dorcia eh no u mnie tez noc w sumie nieprzespana,ale nie z powodu chorobska:dry:

piranha dzisiejsza temperatura byla na bank mocno zaburzona, bo az 36,51 kiedy mierzylam o 4,30, ale byl to pomiar bo godzinie nie spania juz tylko wiercenia sie w lozku, i ogolnie noc kiepska takze nie dodaje go na wykres,bo chyba nie ma sensu :dry: o 11.30 ide na usg, po napisze Ci eska. Ale dzis rano zgodnie z tym co pisalysmy, wezme jeszcze estrofem.

Milego dzionka kochane, lece ogarnac dom i szykowac sie na wycieczke, bo to dosc kawaleczek trzeba przejsc :wściekła/y:

dzien dobry wszystkim :tak:

boze naisalam posta a colin mi cos wcisnal i poszedl :-D

elmo i ewelin czytalam ostatnio styczniowki i dziewczyna juz urodzila ale nawet duze dziecko bo 2,4 a ja nadie w 40 tygodniu 2,8 :-D ja z ta szyjka to mam nadzieje ze donosze do lutego bo musze w 14 urodzic :-D a jeszcze siostra do mnie wczoraj ze jej pies w lutym u nas zostanie bo ona jedzie na wczasy :angry: nie dziwne ze dziecka nie ma bo psa porzuca i jedzie a z dzieckiem by byl jednak wiekszy problem ;/

ewelin i elmo fajnie ze wiecie ile wasze dzieci waza ja tez bym chciala wiedziec a moja lekarka pewnie mi powie znow przed porodem ale mowi ze zapowiada sie wieksze dziecko niz colin :szok:

myszka co do zdjec to dzdzia slodka ale nie znam sie na tych nubach :) ale przy porodzie bedziemy pewni 100% co sie urodzi :)

trzymam kciuki zastaraczki i martin za monitoring zeby wszystko wypalilo z wizyta meza :) wiem jakie to iruytujace jak maz przyjezdza i czy trafi sie czy nie z mariuszem tak mialam przyjezdzal na 2 dni i nigdy nie wychodzilo;/ az przyjechalam tu i sie udalo po dlugich mekach ;p

Olusia Wstawaj!! Szkoda dnia kochana :-)

Ja dzisiaj jakis przyplyw energii mam :-D
Byłam w pracy po 7, później pojechałam po świeże pieczywko dla mojego K i poskladalam pranie i wystawiła kolejne pransko:-) a z psem na spacerku bylam :-) chyba tydzień urlopu mi służy A zaraz ide do ciucholandu bo nowa dostawa będzie:-D i musze poszukac prezentu dla mojego dyrektora bo jutro ma imieniny i mamy jakis dziwny zwyczaj cos nu kupowac ale przynajmniej ciasto przynosi :-D

Krystianmartin a ja tez moge przyjechac?:-D bo u mnie słonko bylo ale o 8 teraz juz sie zachmurzylo a chciałam dzisiaj jechać nad morze:-(

Nuuska&&&& za usg ;-)
olusia &&&&& za bete:-)

Spotkalam dzisiaj sasiadke która ma termin na 18 grudnia i pytalam sie czy cos sie zmieniło czy jednak na 100% bedzie drugi synuś i jednak synuś Ti jej powiedzialam ze w takim razie do 3 razy sztuka to stanowczo powiedziała ze nie :-) a na koniec teraz kolej na Was :-D uśmiechnęłam sie tylko:-)

Ostatnia edycja:
Zakrecona ja dzis nie spie juz o 6:30, jak dla mnie to jest noc... :-) przynajmniej teraz jak jest ciemno jeszcze... co innego jak wstaje do pracy ale jak mam wolne i tak wczesnie wstac to jakis koszmar... he he ..

tez bym sobie poszla nad morze pochodzic i dotlenic... hehe .. tez dzis juz kupilam buleczki dla mojego m... :happy:

Nuuuska dzis bede miec wyniki, ide na pobranie popoludniu zeby bylo to blizej 7dpt :-) pobieraja krew do 20 i wtedy wyniki mam ok 22-23 na e-mailu... Gdybym miala miec wyniki w poniedzialek to dzis bym to olala, stresowalabym sie przez weekend caly.. a tak to na spokojnie....

reklama
Do góry