reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Ja jestem nocnym markiem.... w ogole lubie nocki w pracy.... chociaz juz mniej troszke.. bo potem ledwo zyje... ja lubie wstac wczesniej, chociaz rano lubie sobie dluzej pospac,, i ciezko mi wstac...
Nuuuśka trzymam kciuki za wizyte !! daj znac po niej... :-) planuje isc w piatek popoludniu na bete... bedzie co prawda to 6dpt ale 7 to jest sobota, bedzie ciezko zrobic badanie i zeby miec wynik w ten sam dzien.... dlatego albo w piatek albo potem w poniedzialek....
Nuuuśka trzymam kciuki za wizyte !! daj znac po niej... :-) planuje isc w piatek popoludniu na bete... bedzie co prawda to 6dpt ale 7 to jest sobota, bedzie ciezko zrobic badanie i zeby miec wynik w ten sam dzien.... dlatego albo w piatek albo potem w poniedzialek....
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Nuska ale to byl 5 dniowy blastus.... myslisz ze to wczesnie by isc na bete?
krystianmartin
Fanka BB :)
Nuuuśka za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Nuska dalas mi do myslenia.... hmmm sama nie wiem co mam robic teraz.....
krystianmartin
Olusia a masz test o czułości 10?
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
krystianmartin wlasnie nie mam... a nie lepiej zrobic bete, wiarygodniejszy jest to wynik....
reklama
ewelin00
Niebieskie oczy u mnie glukoza na czczo-82 , po 1 godz-94 po 2godz 81. A neta w szpitalu nie ma ja mam laptopa i iPlusa.
Elmo wysłałam jeszcze raz.
macy dzięki kochana, a chłopcy jakos dają radę. do 16 godziny sa u babci a wieczorem hulaj dusza z tatem. dzisiaj maja oglądać mecz. starszy syn odpowiadając na moje pytanie powiedził że tato daje radę ale tak średnio, hehe. Najbardziej się boję co zastanę w domu jak wrócę ze szpitala.
Elmo wysłałam jeszcze raz.
macy dzięki kochana, a chłopcy jakos dają radę. do 16 godziny sa u babci a wieczorem hulaj dusza z tatem. dzisiaj maja oglądać mecz. starszy syn odpowiadając na moje pytanie powiedził że tato daje radę ale tak średnio, hehe. Najbardziej się boję co zastanę w domu jak wrócę ze szpitala.
Podziel się: