reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny,
Odebrałam wyniki glukozy. Na czczo wynik - 84, po obciążeniu, po 2 godzinach - 168.
Mam się martwić? Jak to u Was wyglądało?
Elmo moją córkę bolała głowa z przodu, gdy miała coś z zębem. Po wyleczeniu nie było już problemu.

Dziękuje dziewczyny. W szpitalu jak to w szpitalu ale dzielnie sie trzymam.
elmo dostałam maila z i od razu odpisałam. Nie dostałaś odpowiedzi?

Niestety Was nie doczytałam (tylko ostatnie posty) i prawdopodobnie do jutra będę bez internetu :-(

Oczy niebieskie, to być może cukrzyca ciążowa (jesteś słodką mamusią :-)), zapewne dostaniesz skierowanie do poradni diabetologicznej i kolejne skierowania na badania, zapewne będziesz musiała stosować specjalną dietę, Truskafffka miała taką cukrzycę i dużo wie o zasadach żywieniowych w takim przypadku, może napisz do niej?

Nuuuśka, estrogeny wzrastają jak burza (sądząc z wykresu) :-), gdybym się już na BB nie odzywała (= brak internetu) to wyślij kochana smska z wieściami.

Resztę doczytam albo później (oby) albo dopiero jutro, buziaki dla Was wszystkich!

O, ewelin00 w szpitalu jest bezprzewodowy net? dopiero doczytałam, że jesteś w szpitalu. Nie martw się, podkurujesz się i za dwa dni wrócisz do domku. Pewnie będziesz się musiała oszczędzać. I tu pole do popisu ma mąż. Trzymam kciuki! Pamiętasz jaka Ci wyszła glukoza?

mamakaja no wlasnie...tu tez masz racje, czy po 50-tce nie spadnie za bardzo, skoro 25 na Ciebie dobrze dzialala. Dla mnie dziwne jest to, ze lekarka kazala Ci brac go az 3 miesiace i dopiero po zbadac poziom tsh:cool:

olusia na mnie CLO nie tyle slabo co dziwnie, az za dobrze zadzialalo bym powiedziala. Teoria ze slabo dziala jest dla terazniejszej ginekolog ktora przepisala mi CLO nie wiedzac ze wczesniej juz je bralam i zle na Nie zareagowalam ( leczenie innego lekarza) a nie chcialam jej urazic mowiac, ze go nie wezme dlatego dla niej wersja jest taka ze przykladnie bralam je 5 zalecanych dni ;-)

piranha pewnie ze napisze eska !! :* serduszko bylo rano zgodnie z planem :-)

reklama
Do góry