reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Olusia wiarygodna beta to wynik powyżej 5 a test 10 pokazałby cięn cienia.. wiem, że bobo testy są 10 i w tesco pepino. Tam gdzie ja mieszkam, to nie ma szans na takie testy. Ale może U Ciebie w aptece a może i tesco...

reklama
krystianmartin musialabym podjechac do tesco, kiedys je mialam ale juz je zużyłam.... wiec moze jutro pojade.... chociaz i tak chcialam sobie zbadac progesteron i estradiol.. i przy okazji bete...

Jestem juz po !
A wiec tak, endometrium trojlinijne o gr. 4,7mm Na prawym jajniku duzo pecherzykow w fazie wzrostu, na lewym jajniku jeden pecherzyk, prawdopodobnie dominujacy o wym. 15x12mm. I teraz tak, o CLO nie mowila nic, oczywiscie mysli ze jestem po stymulacji Nim, zalecila mi w piatek podejchac do Niej do Poradni, w ktorej pracuje,. tam zrobi mi usg, mam byc przed praca kolo 12, w poniedzialek natomiast mam po pracy przyjechac na Oddział do Niej do Szpitala i tam zrobi mi kolejne usg, zeby zobaczyc jak zachowuja sie jajniki.
piranha kochana zalecila mi branie Estrofemu przez 7 dni od jutra do przyszlego czwartku, co robic ? Nie brac ?

Acha, no i jesli dzis jest 10dc a pechol ma juz 15x12mm to owulacja pewnie bedzie wczesniej ! :-)

Nuuuska ciesze sie ze twoja lekarka w koncu wziela sie za ciebie... teraz to juz bedzie z gorki i bedzie wszystko dobrze....:-D

Ciesze sie krystian bo w koncu bedzie wiadomo dokladnie co sie dzieje w tych dniach najblizej owulacji. Choc kurcze trzeba bedzie polapac wycieczki tam i spowrotem ale to juz pikus, bo od czegos w koncu ma sie Ł. :wściekła/y:

Nuuuśka zawsze musimy w jakiś sposób się dostosowac. Ja abym mogła iść na monit do szpitala musiałam poprosic moją mamę aby przyjechała do mnie( 220km). Mój m odpracował 2 dni aby tu być. Jeżeli mój tato nie przyjedzie, to moja kumpela zaoferowała się że odbierze mnie ze szpitala(50km). Zobacz ile kombinacji aby iść na monit.. a ja zastanawiam się czy powinnam.....czy powinnam mieć 3 dzieciątko skoro wszystko dzieje się tak że go nie mam:-(, zaczynam zastanawiać się czy nie powinnam odpuścić.... mój M powiedział ze już nie będzie brał suplementów... więc grudzień i koniec. Jeżeli zajdę w grudniu to będzie 3 baby a jak nie to zostane przy dwójce. Taka jest nasza decyja.
Ty kochana walcz o dzidzię o upragnionego synunia. A to że musiz zorganizować czas na dojazdy... zrobisz to... warto. Zobacz ile już poświęciłaś dla tego dzieciątka:-D

krystian no jak ja Ci zaraz wpier ******* !!!! to sie od razu opamietasz !!! Zastanawiasz sie czy nie powinnas odpuscic, no tak, odpusc a pewnie, najlepiej. Jak chcesz zebym Cie szybciej odwiedzila to pisz dalej takie bzdeciory !! :angry: Ja to sie zastanawiam czasem czy nie odpuscic, bo mam dziecko z poprzedniego zwiazku, a ze zwiazku w ktorym jestem juz prawie 4 lata nie i strasznie cholernie mi z tym zle, i boli mnie to, bo nie rozumiem gdzie tu sprawiedliwosc. Ale jak piszesz, trzeba walczyc, i ja bede ! I Ty tez !!
Bede pic ta ochydna sode, chocbym miala dziennie pawia puszczac. Bede chodzic na wszystkie usg i wizyty, chocby byly 200km stad. Bede sie starac jak staram sie teraz, i brac wszystko co trzeba bo wiem ze tak trzeba, tak ma byc zeby bylo dobrze i bedzie kochana zobaczysz !! :*
piranha napisala ze w tym cyklu przez 3 kolejne dni mam wziasc estrofem, w piatek na usg zobaczymy jak endo utylo bo jest bardzo mizerne znowu. Najwyzej troszke znowu przesunie sie owulacja, ale jak napisala, sama wyhodowalam taki pechol. bez CLO i wspomagaczy, wiec wiem juz na 100% ze nie jest mi ono potrzebne.

Ostatnia edycja:
reklama
Nuuuśka masz rację czasami targają mną takie dylematy....Chyba te estrogeny nie zaczęły jeszcze na mnie działać:crazy:.Jutro będzie nowy dzień...
Dobrej nocki kochane:tak:

Do góry