krystian no jak ja Ci zaraz wpier ******* !!!! to sie od razu opamietasz !!! Zastanawiasz sie czy nie powinnas odpuscic, no tak, odpusc a pewnie, najlepiej. Jak chcesz zebym Cie szybciej odwiedzila to pisz dalej takie bzdeciory !!
Ja to sie zastanawiam czasem czy nie odpuscic, bo mam dziecko z poprzedniego zwiazku, a ze zwiazku w ktorym jestem juz prawie 4 lata nie i strasznie cholernie mi z tym zle, i boli mnie to, bo nie rozumiem gdzie tu sprawiedliwosc. Ale jak piszesz, trzeba walczyc, i ja bede ! I Ty tez !!
Bede pic ta ochydna sode, chocbym miala dziennie pawia puszczac. Bede chodzic na wszystkie usg i wizyty, chocby byly 200km stad. Bede sie starac jak staram sie teraz, i brac wszystko co trzeba bo wiem ze tak trzeba, tak ma byc zeby bylo dobrze i bedzie kochana zobaczysz !! :*
piranha napisala ze w tym cyklu przez 3 kolejne dni mam wziasc estrofem, w piatek na usg zobaczymy jak endo utylo bo jest bardzo mizerne znowu. Najwyzej troszke znowu przesunie sie owulacja, ale jak napisala, sama wyhodowalam taki pechol. bez CLO i wspomagaczy, wiec wiem juz na 100% ze nie jest mi ono potrzebne.