reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
mamakaja tak ominełaś wątek hi hi
lekarz na ostatnim badaniu powiedział 70-80% dziewuszka no i dla tego mam pietra że teraz nie potwierdzi:crazy:

Dzieki dziewczyny za rady.
Dorcia mam dobrego pediatre, mam nadzieje ze jutro cos doradzi.
Ewelin no nie dostalam. Ale to nic, teraz najwazniejsze jest zdrowko Twoje i Twojej coreczki :tak: Jak bedziesz na silach to sie odezwij.
Oczy niebieskie ja po obciazeniu mialam cukier 90. Na opisie pisalo tak: <140 prawidlowa tolerancja glukozy, 140-199 nieprawidlowa tolerancja glukozy, > 200 cukrzyca. Mysle zatem ze cukrzycy nie masz ale pewnie jakas dieta bedzie potrzebna zatem i konsultacja z diabetologiem. Jednak pierwsze co to powtorzylabym wynik za kilka dni.
Klaudia &&&& za cóeczke.
Myszka napewno wszystko bedzie dobrze.

Misia
co u Ciebie?
Agagsm???? Jak zyjesz? Jak sie czujesz?

Nuuska powiem Ci ze mi zmiana 8-16 bardzo pasuje Jeszcze bardziej by pasowała 7-15 bo nigdy nie miałam problemu ze wstawaniem No chyba ze teraz-cięzko mi się wstaje nawet o 8 i bardzo dobrze mi sie spi Nigdy nie mialam problemu ze wstawaniem :) Oli pewnie minie etap roztrzepania i będzie większą uwagę zwracała na takie rzeczy. A ja wiem że rzeczy psują się same :D moje kuzynki tez tak mówią

Olusia ja kiedyś pracowałam po 11 h jak jeszcze na moim stanowisku byla ze mną ,,koleżanka'' i jedna z nas szła na urlop Czasami mi to pasowal ale pewnie dlatego ze mojej ukochanej koleżanki nie musiałam oglądać :) Podejrzewam że to kwestia przyzwyczajenia

Piraanhu dużu zdrówka Mam nadzieję że to jednodniowy spadek formy i że jutro będzie już lepiej Mi mleko wczoraj pomogło :) dzisiaj już lepiej Choć i tak w ciągu dnia mam podwyższoną temperaturę około 37 ale czuje się dobrze.

Dorcia super że dzisiaj już lepiej i że lepszy humor masz Tak trzymać kochana

Krystianmartin i Mamakaja mnie w tym cyklu owulka też zaskoczyłą i prszyła szybciej:) jak poszłam do gina w piątek a owulkę obstawiałam na wtorek i jak mi powiedział że owulkę będe miałą pewnie w sobotę i niedzielę to też w szkou byłam Tym bardziej że weekend chciałam poświecić na poczytanie jeszcze notatek z forum i przygotowanie się a tu sie wszystko przyspieszyło i działaliśmy w piątek :) Ale mam nadzieję że Twoja poczeka na Twojego M :)

Kiraa to czy wykresik i cykl szczęśliwy to się jeszcze okaże ale mam nadzieję że jednak się udało :)

Ewelin dużo zdrówka i trzymam kciukii żeby było wszystko dobrze i tak na pewno będzie Parę dni i wyjdziesz ze szpitala a teraz odpoczywaj i relaksuj się

Elmo też mi sie wydaje ze to zatoki ale lepiej idź do lekarza

Klaudia kciuki żeby te 70-80% przemieniły sie na 1000% że będzie dziewuszka

Ja moje drogie dzisiaj już lepiej się czuję :) Byłam zrobić rundę po swoich ciucholandach i trochę posprzątałam w domu A teraz odpoczywam a niedługi na zakupy idę :-)

Zakręcona, Nuuśka ja już chyba pracowałam na wszystkie możliwe godziny hihi :-), bo pracowałam 7-15, 7.30-15.30, 8-16, 10-18, no może nocek nie miałam. I zdecydowanie najlepiej tolerowałam 8-16, tak też najlepiej było nam logistycznie. Chociaż o 15 też fajnie było wychodzić, za to wstawać w zimie było ciężkooooo.
Elmo, dzięki, trochę mnie podniosłaś na duchu, mam nadzieję, że skończy się tylko na odpowiedniej diecie. I faktycznie może powtórzę za tydzień to miłe badanko. :-)

oczy niebieskie o tak, wstawanie w zimie to koszmar :szok: choc ja do spiochow nie naleze ale ciezko sie przyzwyczaic do ciaglych ciemnosci, i przez to tez organizm inaczej funkcjonuje. A Ty masz jutro wizytke dobrze widze ?? :D

klaudia witaj :) my sie nie poznalysmy jeszcze, trzymam mocno kciuki by dzidzius pozostal przy opcji dziewczynkowej :* najwazniejsze ze jest zdrowy i wszystko z Wami w porzadku :happy:

zakrecona ja Ci powiem, ze kiedy mam na ranne zmiany od 7-15 wstaje bez problemow, czy to w zimie, czy w lecie. Kiedy mam na popoludnie i teoretycznie moge pospac dluzej bo czesto Ł. chodzi z Ola, budze sie razem z Nimi i wstaje przed 8. Dzis Ł. mi juz zapowiedzial ze jutro i pojutrze ja ide z Ola do szkoly skoro spac nie moge bo on by bardzo chetnie pospal :wściekła/y:

Ja się chyba jeszcze nie witałam dzisiaj. Lepiej późno niż wcale...

Klaudia, patrzę na suwaczek i nie wierzę! 15 tydzień. :szok: Trzymam kciuki.
Olusiu, normalnie już przebieram nogami na ten piątek.
Ewelin, ale się porobiło. Kochana, niczym się nie przejmuj. W dobrym miejscu jesteś i wszystko będzie dobrze. Jak chłopcy dają radę bez Ciebie?
Elmo, zdrówka dla córeczki.

Nuuuśka życzę Ci aby wszystko było jak najlepiej :-D

klaudia82 gratuluje dziewczynki....

zakrecona wiem ze to kwestia przyzwyczajenia... ja bym chyba miala bardzo ciezko przestawic sie na tryb ranny i 8 godzinny....
Dorcia super że dzisiaj już lepiej :tak:

Najgorsze to wstawanie rano w zimie, gdzie jest ciemno.... bleeee lepiej sie wstaje jak sloneczko za oknem i swieci nam do pokoju.... :-)

macy mowisz ze przebierasz nozkami? he he dobre.... :tak:

reklama
Nuuska ja mam podobnie ze swoim K tylko ze u nas to spacery z psem ranne :-) ja zawsze wcześniej wstane,ogarne sie i pojde z psem a moj to na ostatnia chwile wstaje :-D ale zato wieczorem on moze długo siedziec a ja 21-22 di łóżka uciekam ;-)
Macy witamy dzisiaj :-)

Do góry