Nuuska powiem Ci ze mi zmiana 8-16 bardzo pasuje Jeszcze bardziej by pasowała 7-15 bo nigdy nie miałam problemu ze wstawaniem No chyba ze teraz-cięzko mi się wstaje nawet o 8 i bardzo dobrze mi sie spi Nigdy nie mialam problemu ze wstawaniem
Oli pewnie minie etap roztrzepania i będzie większą uwagę zwracała na takie rzeczy. A ja wiem że rzeczy psują się same
moje kuzynki tez tak mówią
Olusia ja kiedyś pracowałam po 11 h jak jeszcze na moim stanowisku byla ze mną ,,koleżanka'' i jedna z nas szła na urlop Czasami mi to pasowal ale pewnie dlatego ze mojej ukochanej koleżanki nie musiałam oglądać
Podejrzewam że to kwestia przyzwyczajenia
Piraanhu dużu zdrówka Mam nadzieję że to jednodniowy spadek formy i że jutro będzie już lepiej Mi mleko wczoraj pomogło
dzisiaj już lepiej Choć i tak w ciągu dnia mam podwyższoną temperaturę około 37 ale czuje się dobrze.
Dorcia super że dzisiaj już lepiej i że lepszy humor masz Tak trzymać kochana
Krystianmartin i Mamakaja mnie w tym cyklu owulka też zaskoczyłą i prszyła szybciej
jak poszłam do gina w piątek a owulkę obstawiałam na wtorek i jak mi powiedział że owulkę będe miałą pewnie w sobotę i niedzielę to też w szkou byłam Tym bardziej że weekend chciałam poświecić na poczytanie jeszcze notatek z forum i przygotowanie się a tu sie wszystko przyspieszyło i działaliśmy w piątek
Ale mam nadzieję że Twoja poczeka na Twojego M
Kiraa to czy wykresik i cykl szczęśliwy to się jeszcze okaże ale mam nadzieję że jednak się udało
Ewelin dużo zdrówka i trzymam kciukii żeby było wszystko dobrze i tak na pewno będzie Parę dni i wyjdziesz ze szpitala a teraz odpoczywaj i relaksuj się
Elmo też mi sie wydaje ze to zatoki ale lepiej idź do lekarza
Klaudia kciuki żeby te 70-80% przemieniły sie na 1000% że będzie dziewuszka
Ja moje drogie dzisiaj już lepiej się czuję
Byłam zrobić rundę po swoich ciucholandach i trochę posprzątałam w domu A teraz odpoczywam a niedługi na zakupy idę :-)