reklama
Kiraa
Fanka BB :)
Wieczor... Melduje sie z @, mialam dlugosc cyklu 21 dni.... Szok, jakoze dzis wieczorem zawitala, pisze jutro jako 1 dc... Przeprowadzilam konkretna rozmowe z M, powiedzialam co ma zrec i koniec a tabletki bede mu codziennie wydzielala jak dziecku w trzech dawkach! I koniec...Nuska, wez sie tu za wszystkie stekajace na swoj zywot, lacznie z babcia Kiraa
dalas mi powera, i ja walcze i innym radze tez, krystian,no bo skoro nuska ma Cie odwiedzic jak nie.... Oj to sie juz boje
zamawiam wlasnie wszystkie swinstwa dowcipne zakwaszajace, testy owu i jedziemy dalej ..... Daaaalej zrozumiano?
Nie wiem czy juz teraz isc na motoring? Czy od nowego roku...
dalas mi powera, i ja walcze i innym radze tez, krystian,no bo skoro nuska ma Cie odwiedzic jak nie.... Oj to sie juz boje
zamawiam wlasnie wszystkie swinstwa dowcipne zakwaszajace, testy owu i jedziemy dalej ..... Daaaalej zrozumiano?
Nie wiem czy juz teraz isc na motoring? Czy od nowego roku...
zakrecona
Krystianmartin nawet tak niemysl a tym bardziej nie pisz:-) będzie,dobrze zobaczysz Glowa do gory kochana
Nuuska to super ze będziesz miala monitoring Ciesze się i wierzę ze ten cykl będzie szczęśliwy:-)
Kiraa szkoda za @ przyszla Ja bym na Twoim miejscu poszła na monitoring Mi to duzi dalo i pomoglo określić dokładniej kiedy dzialac :-)Trzymam kciuki
Ja juz w łóżku i oczka sie zamykaja wiec kolorowych snow kochane :-)
Nuuska to super ze będziesz miala monitoring Ciesze się i wierzę ze ten cykl będzie szczęśliwy:-)
Kiraa szkoda za @ przyszla Ja bym na Twoim miejscu poszła na monitoring Mi to duzi dalo i pomoglo określić dokładniej kiedy dzialac :-)Trzymam kciuki
Ja juz w łóżku i oczka sie zamykaja wiec kolorowych snow kochane :-)
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dzien dobry :d Druga !!! hura wracam do formy !
kiraa ale ze @ ? juz ? matko, a masz mozliwosc podejrzenia na usg w przyszlym cyklu co sie dzieje kochana ? bo to az dziwne, tak krotki cykl.
A wziasc to pewnie ze ja sie wezme, za kazda z osobna jak bedziecie zrzedzic !!!! Nie ma i koniec, co to my dom starcow jestesmy ?? Spinac poslady i walczymy dalej !! :-):-)
podawaj kochana date grudniowej @ :*
zakrecona tez sie ciesze
Ide Ole zaprowadzic do szkoly i na pobranie krwi - kontrolne tsh zamelduje sie spowrotem za jakas godzinke :*
LISTOPAD 2013
Annette - czekamy na potwierdzenie ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ .12 ( 4 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)
kiraa ale ze @ ? juz ? matko, a masz mozliwosc podejrzenia na usg w przyszlym cyklu co sie dzieje kochana ? bo to az dziwne, tak krotki cykl.
A wziasc to pewnie ze ja sie wezme, za kazda z osobna jak bedziecie zrzedzic !!!! Nie ma i koniec, co to my dom starcow jestesmy ?? Spinac poslady i walczymy dalej !! :-):-)
podawaj kochana date grudniowej @ :*
zakrecona tez sie ciesze
Ide Ole zaprowadzic do szkoly i na pobranie krwi - kontrolne tsh zamelduje sie spowrotem za jakas godzinke :*
LISTOPAD 2013
Annette - czekamy na potwierdzenie ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ .12 ( 4 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)
Ostatnia edycja:
krystianmartin
Hej
Życzę miłego dnia.
Życzę miłego dnia.
mamakaja
Hej babeczki:-)
Kiraa zawsze masz takie krótkie cykle ? czy to przez chorobę? kciuki za ten cykl;-) moje zdanie jest takie samo jak dziewczyn- idź na monit
Zakręcona mmmmm jaka temperatura;-) czyżby coś się tam działo? oby:-)
Krystian nie poddawaj się proszę Cię,w szpitalu dowiesz się co i jak, uspokoją cię. Nie możesz się poddawać, nie tędy droga ;-)
A jeśli chodzi o mnie......
nie wzięłam ani 25 euthyroxu, ani 50........... biorę 37.5, połówkę 75-tki. Myślę, że to najlepsze wyjście.
Nie wiem czy patrzyłyście na mój wykres ale moim zdaniem drugi miesiąc coś idzie nie tak. Myślałam, że szybciej przyjdzie O ale temperatura znowu spadła.O co chodzi?
Kiraa zawsze masz takie krótkie cykle ? czy to przez chorobę? kciuki za ten cykl;-) moje zdanie jest takie samo jak dziewczyn- idź na monit
Zakręcona mmmmm jaka temperatura;-) czyżby coś się tam działo? oby:-)
Krystian nie poddawaj się proszę Cię,w szpitalu dowiesz się co i jak, uspokoją cię. Nie możesz się poddawać, nie tędy droga ;-)
A jeśli chodzi o mnie......
nie wzięłam ani 25 euthyroxu, ani 50........... biorę 37.5, połówkę 75-tki. Myślę, że to najlepsze wyjście.
Nie wiem czy patrzyłyście na mój wykres ale moim zdaniem drugi miesiąc coś idzie nie tak. Myślałam, że szybciej przyjdzie O ale temperatura znowu spadła.O co chodzi?
reklama
Kiraa
Witam dziewczynki, dziekuje Wam za troske... Moje cykle sa 25/26 dniowe, ten mial 21 dni....wiecie ja juz jestem podeszla babcia Kira, a na starosc tak z cyklami bywa podobno , ale na powaznie wiem wiem , pojde do ginek.
milego dnia, lece zaraz do okulisty.... Starosc nie radosc....
milego dnia, lece zaraz do okulisty.... Starosc nie radosc....
Podziel się: