reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wieczor... Melduje sie z @, mialam dlugosc cyklu 21 dni.... Szok, jakoze dzis wieczorem zawitala, pisze jutro jako 1 dc... Przeprowadzilam konkretna rozmowe z M, powiedzialam co ma zrec i koniec a tabletki bede mu codziennie wydzielala jak dziecku w trzech dawkach! I koniec...Nuska, wez sie tu za wszystkie stekajace na swoj zywot, lacznie z babcia Kiraa :cool:
dalas mi powera, i ja walcze i innym radze tez, krystian,no bo skoro nuska ma Cie odwiedzic jak nie.... Oj to sie juz boje :wściekła/y:
zamawiam wlasnie wszystkie swinstwa dowcipne zakwaszajace, testy owu i jedziemy dalej ..... Daaaalej zrozumiano? :laugh2::laugh2:

Nie wiem czy juz teraz isc na motoring? Czy od nowego roku...

Krystianmartin nawet tak niemysl a tym bardziej nie pisz:-) będzie,dobrze zobaczysz Glowa do gory kochana

Nuuska to super ze będziesz miala monitoring Ciesze się i wierzę ze ten cykl będzie szczęśliwy:-)

Kiraa szkoda za @ przyszla Ja bym na Twoim miejscu poszła na monitoring Mi to duzi dalo i pomoglo określić dokładniej kiedy dzialac :-)Trzymam kciuki

Ja juz w łóżku i oczka sie zamykaja wiec kolorowych snow kochane :-)

Olusia
ja nawet sie ciesze ze @ tak szybko jest, mozemy dzialac od nowa, a tamten cykl przez chorobe nie bylby dobry dla Fasolinki,
caluski i spokojnej nocy dla Blastusia oczywiscie tez:-)

Dzien dobry :d Druga !!! hura wracam do formy ! :D

kiraa ale ze @ ? juz ? :eek:matko, a masz mozliwosc podejrzenia na usg w przyszlym cyklu co sie dzieje kochana ? bo to az dziwne, tak krotki cykl.
A wziasc to pewnie ze ja sie wezme, za kazda z osobna jak bedziecie zrzedzic !!!! Nie ma i koniec, co to my dom starcow jestesmy ?? Spinac poslady i walczymy dalej !! :-):-)
podawaj kochana date grudniowej @ :*
zakrecona tez sie ciesze :tak:

Ide Ole zaprowadzic do szkoly i na pobranie krwi - kontrolne tsh :happy:zamelduje sie spowrotem za jakas godzinke :*

LISTOPAD 2013

Annette - czekamy na potwierdzenie ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 19.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
Kiraa - termin @ .12 ( 4 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Hej babeczki:-)
Kiraa zawsze masz takie krótkie cykle ? czy to przez chorobę? kciuki za ten cykl;-) moje zdanie jest takie samo jak dziewczyn- idź na monit:tak:
Zakręcona mmmmm jaka temperatura;-) czyżby coś się tam działo? oby:-)
Krystian nie poddawaj się proszę Cię,w szpitalu dowiesz się co i jak, uspokoją cię. Nie możesz się poddawać, nie tędy droga ;-)
A jeśli chodzi o mnie......
nie wzięłam ani 25 euthyroxu, ani 50........... biorę 37.5, połówkę 75-tki. Myślę, że to najlepsze wyjście.:-D
Nie wiem czy patrzyłyście na mój wykres ale moim zdaniem drugi miesiąc coś idzie nie tak. Myślałam, że szybciej przyjdzie O ale temperatura znowu spadła.O co chodzi?:szok:

reklama
Witam dziewczynki, dziekuje Wam za troske... Moje cykle sa 25/26 dniowe, ten mial 21 dni....wiecie ja juz jestem podeszla babcia Kira, a na starosc tak z cyklami bywa podobno :nerd:, ale na powaznie wiem wiem , pojde do ginek.
milego dnia, lece zaraz do okulisty.... Starosc nie radosc....

Do góry