reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuśka mi też szybko na 25-tce spadło z 5,5 na 3,6 w miesiąc, dlatego zastanawiałam się czy 50 jest dobre?czy nie obniży mi za dużo?bo 3 miesiące to jednak trochę czasu jest....
Olusia o to nie wiedziałam, że ty też na euthyroxie.Też masz problemy z tarczycą? wyobraź sobie, że też badam co miesiąc z tego samego powodu, skacze mi to tsh mega
Ewelin ooooo to dużo cierpliwości, też przed 30 tygodniem ciąży leżałam w szpitalu, miałam skurcze,bo za dużo chodziłam, nie mieliśmy wtedy samochodu więc wszędzie na piechotę :tak: Trzymam się kochana:-)

reklama
Dziewczyny dzieki za porady. Podejrzewalam te zatoki ale ze ja nigdy tego nie mialam to nie bardzo wiem jak diagnozowac.
Dorcia zawsze pokazuje na czolo, myslisz ze to to? Zarejestrowalam ja na jutro do poludnia bo dzis juz nie bylo miejsc u pediatry.
Viedzma bedzie dobrze, grunt to pozytywne myslenie choc wiem ze łatwo sie mowi. Mi znow cala noc snil sie porod :-( Paralizuje mnie sama mysl.
Ewelin no co Ty. Kurde nieciekawie. Ale mam nadzieje ze to tylko niepotrzebny alarm i spokojnie donosisz do konca. Trzeba dmuchac na zimne ale bedzie dobrze tak jak mowi Daria, zobaczysz. Ja tez mam krew Arh- i tez badalam te przeciwciala, naszczescie wszystko ok. Trzymaj sie cieplutko i obys jak najszybciej wyszla ze szpitala. Wyslalam Ci kiedys maila.

Krystian uściski moja kochana, dobrze że humorek dopisuje
Dorcia dzień dobry kochana
Nuuuśka to kciuki za usg
Mamakaja ja tak naprawdę to od dwóch lat jakoś się męcze z zatokami, brałam kilka razy antybiotyk co mnie osłabiło, sterydy długo ale to nie działa, poza tym jeżeli będę chciała zajść w ciaze to non stop faszerowanie się chemią odpadą. A teraz to paskudztwo wyjątkowo mi dokucza, przez to jestem bez humoru ospała i słaba, mam te stany podgorączkowe …
I nasiliło się to teraz na jesien, w wakacje było ok może temu że ciepło
Elmo bóle u córci to może zatoki czołowe
Myszka trzymamy kciuki będzie dobrze !
Wiedźma z Twoim maluszkiem na pewno jest wszystko ok, tak ja muszę zrobić porządek z tymi moimi zatokami bo nie ma co …
Ewelin to kciuki za Ciebie i malutką oby skurcze ustały i żebyście wyszły szybko ze szpitala i odpoczywaj kochana

Olusia tak antybiotyk trzeba brać ale u mnie to postać przewlekła, mimo doleczenia problem za chwile wraca, ja mam tak pogrubiałą błonę śluzową w zatokach że ona nie działa jak powinna... zachowuje się patologicznie

Elmo kochana wiesz każde dziecko jest inne ...my miałyśmy dwa razy bóle głowy...raz kiedy szła do drugiej grupy w przedszkolu i drugi raz w zerówce. Obydwa przypadki były na tle nerwowym ( choć byłam pewna że w tym czasie nic się takiego nie działo-a jednak jej główka nie umiała sobie poradzić z rzeczami które dla nas były normalne i błahe ) Miała robione TK głowy i chyba rezonans...choć musiałabym zerknąć w papiery.Miałyśmy też przejścia z siedmiodniowym nie robieniem kupki bo ja poszłam do pracy -tak to był powód że moje dziecko nie robiło kupy przez bite 7 dni !!! Stawaliśmy już na głowie-gastrolog, chirurg ...a tu wystarczyła zwykła rozmowa- odpowiedni dobór słów !!!
Niech zbada córcie dobry lekarz...trzymam kciuki !!!&&&

reklama
Witajcie wszystkie dziewczyny
OLUSIA ciebie witam w szczególnosci:-)
nie pisze ponieważ nic nie pomoge i nie doradze:zawstydzona/y:
Ja mam wizyte u gina w piątek o 9.15 strasznie sie boje:shocked2:
no i mam nadzieję że powie mi już na 100% co będzie bo te 70-80% teraz napawa mnie niepewnością:szok:

Do góry