Cześć dziewczyny,
U nas troszkę poprószyło, chyba dobre ó? :-) Córa jak zobaczyła to nawet wstała bez szemrania, co rzadko się w poniedziałki zdarza.
Jak tam plany andrzejkowe? Jakieś baleciki, posiadówki? Można poszleć z wróżbami. Oj, a u nas jest materiał ku temu, oj jest!
Elmo, jej to już normalnie człowieczek w całej krasie. Wiesz już do kogo podobny? U nas córcia zawsze była mieszana, ale nos od razu na USG z mojej strony był, hahaa. A jak tam nocki u ciebie? ja już się łapię na tym, że rano nawet przekręcam się z boku na bok tak delikatnie, żeby małego nie obudzić, hah ogłupiałam już chyba nie?
Dorcia.... zdrówka życzę dla rodzinki, nie daj się wirusowi!
Nuuuśka no na początku Cię nie poznałam hihi
, fajny Minionek, oby się taki bobas u ciebie zadomowił w tym cyklu trzymam kciuki, nawet jak o tym nie piszę, coby nie zapeszać:-) Piżama w minionki bezcenna
Fajnego masz męża z jajem. Pozdrowienia!
Zakręcona potwierdzam - córeczki są pocieszne, uwielbiam małe dziewczynki.
Olusia, trzymam kciuki! W ogóle dziewczyny ja za wszystkie Was trzymam kciuki ale tak po cichutku.
Kirra fajny pomysł z listem od Mikołaja, niestety moja córa już za duża, a synek za mały ;-) szkoda bo to piękny magiczny i bajkowy pomysł. Ach, jak my byłyśmy małe, to nie było takich tegesów.
Krystian ja też od razu zobaczyłam plemnika a potem komórę!
Maggie coś w tych snach musi być, bo w ciąży z córką śnił mi się synek a teraz kilka dni przez final USG, że urodziłam córeczkę. U mnie tak na odwrót.
Matik, pisałaś, że w TV będzie program z twoim udziałem. Masz jakiś link? Pokaż :-)
A ja dzisiaj mam imieninki i wiecie co sobie zażyczyłam od ferajny w domu na prezent? Żeby na święta umyli okna! mhihihih! Zapraszam na kawkę i ciacho