Hej Dziewuszki, ja tylko na chwilę, bo musiałam Wam napisać, że mi też dziś śniło się że urodziłam
Cóż to za noc???? To był śmieszny sen, bo najpierw śniło mi się coś innego, że miałam gdzieś jechać, a potem mi się nagle przypomniało, że przecież ja wczoraj dziecko urodziłam
No mi się śniła dziewczynka więc mam nadzieję, że się sprawdzi... chociaż miesiąc przed terminem - ten szczegół lepiej niech się nie sprawdza... M mnie pyta, czy śniło mi się jak miała na imię, ale nie
no widać podświadomość mi nie pomoże w tym wypadku... pewnie Gosia będzie, bo M tak bardzo chce, a mi też się podoba, właściwie jeszcze przed ciążą mi się podobało, więc niech będzie po jego myśli tym razem. Podoba mi się ta Hania, ale kurczę sprawdzam wczoraj w necie i jest to najpopularniejsze imię we Wrocławiu aktualnie
więc chyba odpada...
Anette - jeśli chodzi o chiński - z Twojego nie zgadza mi się nic, z tego podanego przez krystianmartin - synek się zgadza, córa nie, no chyba że jej coś wyrośnie
Kasieńki forumowe - wszystkiego najlepszego w dniu imienin!!!
Anette, Matik,
Kiraa,
zakręcona,
Olusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękne fasolinki!!!
Krystianmartin,
Nuśka - kciuki za super owulki!
Wszystkie Was pozdrawiam cieplutko!! A u mnie nie było dziś śniegu.... buuuuu....:-(