reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Krystianmartin, u mnie tym razem 1/1, córka się zgadza a syn powinien być córką ;-)ale mój syn został poczęty prawie w moje urodziny więc tu mam mały problem :)
Ola, wiek kobiety w momencie zapłodnienia (skończone lata czyli jeśli urodziłaś się załóżmy 1.06.1980 i do zapłonienia doszło w roku 2013 przed czerwcem to liczysz 32 lata, jeśli po Twojej dacie urodzin to liczysz 33 lata.)

oczy niebieskie nie ze mną tylko moich dziewczyn, salonu fryzjerskiego jak tylko będę miała linka to wkleję tylko nie śmiać się :-)

krystianmartin płaciłaś dr 130? a moja 200! to dopiero masakra i ledwo mi odpisuje na maila , jak jej teraz wysłałam zapytanie czy to możliwe że mi coś zrobili podczas oczyszczania z poronienia to mi nie odp , tylko napisała że na to tabletek nie ma
ale jak tylko uda mi się to zdiagnozować to ich pozabijam , obiecała mi ze są najlepsi i nie mam się czego obawiać , tyle kasy na nią wydałam:sorry: generalnie byłam z niej zadowolona ale jeśli okażą się zrosty to nie wiem co zrobię , bo to nie utrzymanie zaczęło się właśnie po poronieniu byłam na kontroli i ona mówi jest owulacja do domu i starać się no to my jak te małe kurczaki do domu rachu ciachu i po 16 dniach pozytywny test ale następnego dnia zalało mnie@ i tak do dzisiaj

Niuśka ja takie placki ziemniaczane uwielbiam , ale my takie robimy bez niczego tzn tylko sól pieprz jajko lepię na płaskie kotleciki , smażę i gotowe do tego sos z mięskiem uummmmm pycha dawno nie jadłam normalnego obiadu tzn typowo polskiego domowego ;-)

Pirania dzięki ty to kochana jesteś

NO I OCZYWIŚCIE IMIENINOWE ŻYCZENIA KOCHANE spełnienia marzeń, spokoju, cierpliwości , miłości , dużo słońca i uśmiech na waszych buziaczkach a reszta sama dobrze się ułoży :-)

Katarzynki - wszystkiego najlepszego!

Anette, u mnie też 1/1, bo syn powinien być córką, ale z nim zawsze tak wychodzi. :-D Wrózka kiedyś mi wywróżyła trzy córeczki, więc może jeszcze mój syn mnie zaskoczy. :-D
Piranha, jak dzieciaczki? Zdrowe?
Dorcia, zdrówka dla córki. Dosyć wysoka gorączka. Ma jeszcze jakieś objawy? Mi w czwartek tydzień temu też do 40 dobijało...
Olusia7982, trzymam mocno kciuki. Nie znam się na in vitro, ale mam nadzieję, że fasolinka uwije sobie wygodne gniazdko na 9 miesięcy.

PIRANHA ANTOSIA especjally for U girls !!!

imagesCAOVU5Y6.jpg

Załączniki

• imagesCAOVU5Y6.jpg
    imagesCAOVU5Y6.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Hej Dziewuszki, ja tylko na chwilę, bo musiałam Wam napisać, że mi też dziś śniło się że urodziłam :szok: Cóż to za noc???? To był śmieszny sen, bo najpierw śniło mi się coś innego, że miałam gdzieś jechać, a potem mi się nagle przypomniało, że przecież ja wczoraj dziecko urodziłam :rofl2: No mi się śniła dziewczynka więc mam nadzieję, że się sprawdzi... chociaż miesiąc przed terminem - ten szczegół lepiej niech się nie sprawdza... M mnie pyta, czy śniło mi się jak miała na imię, ale nie :-p no widać podświadomość mi nie pomoże w tym wypadku... pewnie Gosia będzie, bo M tak bardzo chce, a mi też się podoba, właściwie jeszcze przed ciążą mi się podobało, więc niech będzie po jego myśli tym razem. Podoba mi się ta Hania, ale kurczę sprawdzam wczoraj w necie i jest to najpopularniejsze imię we Wrocławiu aktualnie :szok: więc chyba odpada...

Anette - jeśli chodzi o chiński - z Twojego nie zgadza mi się nic, z tego podanego przez krystianmartin - synek się zgadza, córa nie, no chyba że jej coś wyrośnie :confused2:

Kasieńki forumowe - wszystkiego najlepszego w dniu imienin!!!

Anette, Matik, Kiraa, zakręcona, Olusia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piękne fasolinki!!!

Krystianmartin, Nuśka - kciuki za super owulki!

Wszystkie Was pozdrawiam cieplutko!! A u mnie nie było dziś śniegu.... buuuuu....:-(

reklama
Do góry