reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Witam sie i jak w nowym tygodniu :-)
krystianmartin fajne zdjecie - dzieki... ja lubie takie zwierzątka....
krystianmartin fajne zdjecie - dzieki... ja lubie takie zwierzątka....
krystianmartin
Fanka BB :)
Olusia jak się czujesz?
Kiraa dziwie z tempką. Aż taka różnica... no no może i już fasolcia rośnie
Kiraa dziwie z tempką. Aż taka różnica... no no może i już fasolcia rośnie
Witajcie poniedziałkowo !!!
Czy już Wam mówiłam że nie cierpię poniedziałków ???
Wasze życzenia zdrowia dotarły w całości do mojego dziecka...noc przespana w całości...o 4 rano miała 37,3 dałam jej paracetamol i śpi jak suseł !!! DZIĘKI DZIEWCZYNKI JESTEŚCIE WIELKIE !!!
Teraz ja się męczę z przeziębieniem i biegunką...ale dam radę ...wiadomo !
Za oknem ŚNIEG !!! pierwszy śnieg w tym roku....brrrrrrrrrrr...jak zimno !!!
Czy już Wam mówiłam że nie cierpię poniedziałków ???
Wasze życzenia zdrowia dotarły w całości do mojego dziecka...noc przespana w całości...o 4 rano miała 37,3 dałam jej paracetamol i śpi jak suseł !!! DZIĘKI DZIEWCZYNKI JESTEŚCIE WIELKIE !!!
Teraz ja się męczę z przeziębieniem i biegunką...ale dam radę ...wiadomo !
Za oknem ŚNIEG !!! pierwszy śnieg w tym roku....brrrrrrrrrrr...jak zimno !!!
krystianmartin
Dorcia cóż za wspaniała wiadomość. Tylko Ty kochana nie choruj
Krystianmartin postaram się kochana...jak na razie nie jest źle !
Dzisiaj mam wolne w pracy...wreszcie może poprasuję tą moją małą kupkę prania ??? Bo za kilka dni będę mooocno trzymać kciuki na dwie ręce za Ciebie Krystian, Nuuśkę i Was wszystkie !!!
Dzisiaj mam wolne w pracy...wreszcie może poprasuję tą moją małą kupkę prania ??? Bo za kilka dni będę mooocno trzymać kciuki na dwie ręce za Ciebie Krystian, Nuuśkę i Was wszystkie !!!
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Kiraa kuruj sie..... nie daj sie chorobie!!:-)
Dorcia ciesze sie ze mala wraca do zdrowia, teraz ty sie kuruj zebys wyzdrowiala jak najszybciej :-)
krystianmartin w zasadzie czuje sie dobrze, troszke czasem pobolewa mnie brzuch, ale mysle ze piersi nie mam tak tkliwych jak zawsze mam, ale pewnie to normalne to byl teraz cykl sztuczny przygotowujace tylko endo.... to moze nie bolec....
wlasnie za oknem pierwszy snieg, jak ja nie cierpie zimna.... ja bym mogla miec caly rok 30 stopni.... byloby super...
Dorcia ciesze sie ze mala wraca do zdrowia, teraz ty sie kuruj zebys wyzdrowiala jak najszybciej :-)
krystianmartin w zasadzie czuje sie dobrze, troszke czasem pobolewa mnie brzuch, ale mysle ze piersi nie mam tak tkliwych jak zawsze mam, ale pewnie to normalne to byl teraz cykl sztuczny przygotowujace tylko endo.... to moze nie bolec....
wlasnie za oknem pierwszy snieg, jak ja nie cierpie zimna.... ja bym mogla miec caly rok 30 stopni.... byloby super...
Piranha
Hej babeczki!
Ja jak zwykle w przelocie, może potem Was doczytam.
krystianmartin, a jak, zachodzimy razem rzecz jasna! A wiesz może czy będą Ci w szpitalu sprawdzać przeciwciała (np. ACA, ATA, APA, APL, LCT, ANA, ASA), które mogą "zwalczać" ciążę?
Olusia, jakie to przeciwciała trzeba sprawdzić bo Ty na pewno wiesz? U mnie też pierwszy śnieg za oknem. Na pewno dzidziuś wije sobie już u Ciebie ciepłe gniazdko
Matik, pomyślałam o Tobie, masz możliwość sprawdzenia tych przeciwciał?
Dorcia, kamień z serca, strasznie się cieszę, że u córeczki już lepiej, teraz Ty się nam kochana szybciutko wykuruj.
Kiraa, dużo zdrówka dla Ciebie, na betę na 100% za wcześnie, beta zostanie wykryta w krwi dopiero 2-3 dni po implantacji a zarodek zagnieżdża się w 5-12 dpo, nie robiłabym bety wcześniej jak w 12 dpo.
Ja jak zwykle w przelocie, może potem Was doczytam.
krystianmartin, a jak, zachodzimy razem rzecz jasna! A wiesz może czy będą Ci w szpitalu sprawdzać przeciwciała (np. ACA, ATA, APA, APL, LCT, ANA, ASA), które mogą "zwalczać" ciążę?
Olusia, jakie to przeciwciała trzeba sprawdzić bo Ty na pewno wiesz? U mnie też pierwszy śnieg za oknem. Na pewno dzidziuś wije sobie już u Ciebie ciepłe gniazdko
Matik, pomyślałam o Tobie, masz możliwość sprawdzenia tych przeciwciał?
Dorcia, kamień z serca, strasznie się cieszę, że u córeczki już lepiej, teraz Ty się nam kochana szybciutko wykuruj.
Kiraa, dużo zdrówka dla Ciebie, na betę na 100% za wcześnie, beta zostanie wykryta w krwi dopiero 2-3 dni po implantacji a zarodek zagnieżdża się w 5-12 dpo, nie robiłabym bety wcześniej jak w 12 dpo.
reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Piranha nie wiem czy tobie akurat chodzi o p/c kardiolipidowe tj IgM lub IgG to one sa przyczyna poronien... ja mialam je co prawda na gornej granicy ale byly i zaczelam lykac aspiryn cardio i mi spadly.. i to znacznie..... rowniez Ana scream, antykoagulant toczni, robilam jeszcze toxo, cytomegalie, hiv
p.s musze kuknac na wyniki badan...
p.s musze kuknac na wyniki badan...
Podziel się: