reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Widze ze przyjaznie sie tutaj porobily.... super....:-)

Ja nie lubie takiej pogody, wole zime w gorach, wtedy narty i w ogole.. ale nie w miescie... chlapa, deszcz ze sniegiem bleee.... spadnie snieg i sparalizuje cale miasto :-) tak jak to u nas bywa....

reklama
Kiraa, ryż może być ale najlepiej biały :tak:

Nuuuśka, tak, bierz potas tylko Ty i tylko do owulki po 1 tabletce 99 mg dziennie. Gonadotropiny podawane są z tego co wiem to niestety w postaci zastrzyków. Bierz wszystkie suplementy z listy oprócz Acardu :tak:

Annette, a kiedy dokładnie zadziałaliście bo na wykresie nie ma serduszek (są pewnie ocenzurowane :-D)? Samo 1,5 dnia to za mało, trzeba przez kilka dni działać codziennie albo najlepiej 1 strzał po minimum 7 dniach wstrzemięźliwości. Co do Castagnusa to on podobnie jak B-100 obniża PRL a tym samym podnosi poziom progesteronu, wyższy progesteron sprzyja poczęciu dziewczynki.

Dorcia, dzięki kochana za pamięć :-*, też mam dziś imieninki (urodziny były w październiku a obchodzę pierwsze imieniny po urodzinach) :-)

Oczy niebieskie, wszystkiego najlepszego :-), to ja poproszę M by mi pokój przemalował :-D

Ostatnia edycja:
Olusia ja też nie lubię zimy, mogłabym ją przespać jak niedźwiedź
Oczy niebieskie, najlepsze życzenia imieninkowe
Pirahna, Nuuuśka, Oczyniebieskie oby to był sen proroczy i spełnił się na odwrót, chociaż to był taki dziwny sen jakby mi mój aniołek dał znak z nieba, śniło mi się że nie poroniłam, że się jednak okazało że dzidziuś urodził się piękny i zdrowy. Wstałam wewnętrznie jakoś tak nastawiona i z takim dziwnym uczuciem w sercu, że trzeba jednak walczyć że jest mi chyba dane zostać po raz drugi mamą …

Annette, one są ocenzurowane po założeniu konta i trzeba je udostępnić :-)

Oczy niebieskie, no to jesteśmy immienniczkami :-D, Tobie również 100 lat, dużo zdrówka no i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń, i tych dużych i tych najmniejszych ...jedno marzenie już tam kopniaczkami Ciebie w brzuchu częstuje :-)

reklama
Do góry