reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dorcia przykro mi ze musialyscie jechac na izbe przyjec... ale dobrze zrobilas, tez bym sie wystraszyla na twoim miejscu... ja rok temu w swieta mialam grype i mialam ponad 40 ledwo zylam i tez jechalam na izbe... bo mi temp w ogole nie spadala a jak spadala to na chwile na 39 i zaraz znow rosla wysoko.... po raz pierwszy mialam tak dlugo temp, ponad tydzien goraczkowalam i to wysoko....nic mi nie pomagalo, a schudlam i to dosc duzo przez to wszystko.... tylko pilam a jesc nie bardzo moglam.... jedynie ze nie mialam biegunek.....

reklama
zakręcona, możesz brać tylko B-100, Acard i kwas foliowy a resztę odstawić, ja jednak witaminę C i Calcium Citrate łykałam cały cykl.

Annette, a o której godzinie w 20 dc test był pozytywny i czy sprawdzałaś wcześniej tego dnia albo wieczorem w 19 dc?

Dorcia
, mam nadzieję, że u Was kochana już lepiej, że udało się odespać nockę a córcia już zdrowa jak ryba. Doczytałam właśnie :-(, oby ta nocka była już lżejsza, trzymaj się kochana, czekam jutro na wieści, że gorączka już spadła.

Nuuuśka, jaki fajny avatarek. Potas łykaj tylko Ty, M niech łyka już swoją działkę suplementów :-) A ginka jeśli stwierdzi, że CLO coś marnie działa to może przepisze Ci jeszcze lepszy lek? :-D

krystianmartin, hehehe, no widzisz, nawet sos daje znak, że przepowiednia się spełnia :-), swoją drogą pięknie wymodelowany plemniczek :-D

Więcej nie doczytałam, buziaki i dobrej nocki!

reklama
Hej

Już tylko tydzień.:tak: Szybko zleci.
Dorcia jak tam córcia?
Zakręcona Tobie również miłego dnia
Nuuuśka Już niedługo :-D
maggie dzień dobry kochana.
Piranha pamiętaj że zachodzisz ze mną w ciążę:-D, zabiorę Cię ze sobą do szpitala.
Was dziewczyny też zabiorę:laugh2:.

Olusia cały czas &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Zobacz załącznik 595571MIŁEGO DNIA

Do góry