reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka na tego mojego gina też narzekają. Ale on szanuje kobiety, które chcą mieć dziecko i pomaga. Ja z wynikami nie musiałam jeździć do niego. On zawsze powtarzał" jak będzie Pani miała wyniki to proszę zadzwonić, po co ma pani płacić za wizyte i jechać 30 km. Jak będzie coś źle to powiem i wtedy się umówimy". Albo teraz" Jest pani ubezpieczona? To zrobimy monit w szpitalu i wyniki. Po co na koszty się narażać"
A inni mówią, że mu tylko na kasie zależy....

reklama
Olusia ogólnie malo jadam ziemniaków a w diecie na dziewczynkę sa one zabronione bo maja duzo potasu :-)
Ale dzisiaj naszla mnie ochota na placki:-D Juz nie bede pisac przez kogo ;-)

zakrecona jak wroce wreszcie do domu, bo kibluje jeszcze w pracy moge Ci potajemnie podeslac jednego :wściekła/y::rofl2:

krystian zawsze jest tak, ze ludzie narzekaja, to prawda. choc czasem na pewno nieslusznie.Wazne, ze dla Ciebie gin jest dobry , to sie liczy, a reszta nie ma znaczenia :tak:

Takie cos znalazlam dzis... zastanawialam sie czemu robi sie progesteron i estradiol i tu jest wypowiedz dziewczyny.... Za każdym razem badany miałam estradiol i progesteron co jest ważne przy zagnieżdżaniu się zarodków. Jesli progesteron jest niski to lekarz zleca wieksza dawke lutki...

A ile powienien wynosic ten progesteron? skoro bierzesz leki to na pewno bedzie ciut wiekszy a ile ma go byc?

Nuuuska ok to czekam na przesyłkę od Ciebie ;-)
Współczuję kochana ze jeszcze w pracy musisz siedzieć. Ja mam dzisiaj zamula takigo ze szok nic mi sie niechce Chyba,2 ostatnie noce z pobudkami daja mi sie weznaki :-/
A do której siedzisz w pracy?

zakrecona och juz dawno nie powinno mnie tu byc bo w niedziele juz sa zabiego to przewaznie do max 16 a dzis to istna masakra. Koncza ostatni zabieg wiec mam nadzieje, ze do 19 bede juz w domu :/ a wyszlam o 7.30:no::angry: Fajna niedziela.
Mnie z kolei ostatnio super sie spi, zastanawiam sie czy tsh nie polecialo za bardzo bo normalnie ciagle jestem senna i polubilam kawe, ktorej mi nie wolno ! :wściekła/y:

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014

Ostatnia edycja:
Nuuuska to juz niech koncza i puszcza Cie do domku:-) teraz czas dla rodziny :-)
Ja mam z moim K jeszcze tydzień urlopu :-)

Owulka chyba dzisiaj bo od godz tak mnie boli ze szok:-) nawet nie chce mi sie z lozka wstawac :-)

zakrecona to trzymam kciuki za owocne staranka
laugh.gif.pagespeed.ce.Ef0GmO-8PG.gif
musi sie udac....

reklama
Hejka babole moje

Ja właśnie wróciłam z Młodą z pogotowia...ma wirus. Dostała drgawek przy temperaturze 40 stopni więc już nie miałam na co czekać tylko pojechałyśmy ! Nie dostała żadnych leków....mam zbijać temperaturę paracetamolem na zmianę z nurofenem i jutro do kontroli
Czuję że przed nami nieprzespana noc !!!

BUZIOLE i spokojnej nocki Wam życzę

Do góry