reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

kiraa ale super sprawa z tym Mikolajem, tez zamowie Oli :-D tylko sedno w tym ze skoro mikolaj dostanie list co dziecko chcialoby dostac od Niego, to i powinien to przyslac a jak nie ma na tyle srodkow to co wtedy ? :p

dorcia no wlasnie, jak sie czujesz i jak corcia ?? lepiej juz ??

olusia sadze ze ten drugi to wlasnie dr M. o ktorym pisalam Ci wczoraj. Bo on jest zalozycielem Fundacji wspierajacem program in vitro, i prezesem medycznym Gyncentrum, on tez przeprowadza tam zabiegi. No dobrze, ale jaki wedlug Niej byl powod tego ze nie udalo sie za pierwszym razem ?

Ostatnia edycja:
reklama
Nuśka też o tym pomyślałam, Mikołaj mógłby przesłać te wymarzone prezenty dziecku:-D
Oglądałam ten filmik, jeden i drugi, stwierdzam że ktoś wpadł na niezły pomysł zarobienia pieniędzy przed świętami.
Dorcia a co córcia chora? dużo zdrówka od cioci Kajki:tak:

Dziewczynki tutaj ten list jest w promocji za 19,90

Film lub List od Św. Mikołaja

A ja mam dzis 7dpo, zalewa mnie kremowy.... Hm czy to moze tak byc ze caly okres okoloowulacyjny staralam sie miec malo sluzu.. A teraz odstawilam leki, nie biore nic, i dlatego mam morze sluzu.... Hm tak z odbicia? No i bol na @, no i powoli wkrecanko sie zaczyna :angry:

mamakaja dzieki za sprostowanie.... :-) he he tyle was tutaj jest ze nie sposob mi wszystkiego zapamietac:-D

Nuska to mozliwe ze to o nim pisalas...wczoraj robil mi crio inny lekarz niz poprzednio... odnosnie pani doktor ze czemu mi nie wyszlo, powiedziala mi tylko ze moze po prostu zarodki przestaly sie rozwijac, ze czasem tak sie zdarza ze zarodki sie nie przyjmuja mimo ze ladnie sie rozwijaja, przyczyn moze byc mnóstwo... ale tak sobie mysle ze chyba moge przejsc do dr Mercika gdyby cos? przy pierwszym podejsciu, wtedy nie bralam encortonu wiec teraz lekarka zadecydowala zebym go brala, zeby organizm nie odzucil zarodka.... ile tam sie dziewczyn przewija, jedna po drugiej... mysle ze patrza na ilosc niz jakos chociaz moze sie myle... ech...... zreszta sama nie wiem co mam myslec... a czy w innych klikach tak samo jest ?

Olusia nie ma sprawy....też miałam na początku problemy żeby wszystkie zapamiętać:-D
Oglądałam wczoraj na tlc program o in vitro. Szok, że tak dużo kobiet i mężczyzn ma w tych czasach problemy z płodnością.

maggie2205 tak to jest steryd, ale ma za zadanie wlasnie by organizm nie odrzucil zarodka... wczoraj mi lekarka mowila ze mam go brac caly czas.... ja zawsze podczas podchodzenia do IUI nie bralam wczesniej i potem bralam przez jakos tydzien... a moze to za malo w moim przypadku bylo? trudno to teraz to przewidziec.... wiec ja biore Fragmin, encorton....

olusia niestety ja do Kliniki chcialam juz dawno isc ale po prostu im nie ufam..nie wiem, moze sie myle, bo an pewno nie wszyscy sa tacy sami, ale o Gyncentrum sie naczytalam duzo i dlatego pytam co powiedziala Ci dr Czerwinska o pierwszym nieudanym transferze, bo wiem, ze wiele kobiet bardzo zle wypowiada sie o tamtejszych metodach, ale mam nadzieje, ze to tylko nieuzasadnione obiekcje. Czy sie przejsc do dr Mercika ? ja bym poszla, bo co jedna opnia wiecej na pewno nie zaszkodzi, choc on na mnie wywarl wrazenie strasznie ekonomicznego w slowach, badaniach itp. ale podejrzewam ze byl to skutek tego ze bylam u Niego w gabinecie prywatnym gdzie za wizyte kasowal 80zł a nie 200zł jak w GC. :zawstydzona/y: Znajoma lekarka, ktora pracuje u Nas i tez miala problemy z zajsciem w ciaze, bardzo chwalila Klinike Novum w Warszawie. No ale to Warszawa...podobno maja tam na prawde swietnych lekarzy, zreszta na ich pracy powstal program wspierajacy in vitro na TLC. :blink:

maggie dziekuje :)!!

mamakaja a pewnie ze to swietny zarobek, wcale nie maly jakby to przekalkulowac. Tyle ze dla mnie jak pisalam to tylko poswiadczenie ze Mikolaj istnieje, ale w tym momencie pytanie brzmi - A co z prezentem ? bo to juz zostaje w Naszej gestii :-D

reklama
Do góry