reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jesczcze raz dziekuje wszystkim dziewczyna za trzymanie kciuków... :-D

Mar-chew
ja lapie duzo fluidkow.... moze mi pomogą :-) a tak przy okazji witaj, bo sie nie znamy he he

A jak dlugo zagniezdza sie blastus? skoro nie ktore laski pisala ze juz w 7dpt mialy bete pozytywna....

Dorcia przykro mi ze twoja mala chora... kurujcie sie a ty odespij sobie troszke... a jak cos to jedzcie do lekarza, nie ma zartow jak wymioty i biegunka...

Nuuuśka to zrobie w 10dpt... a co!! :-D

zakrecona to do dziela... :-)

krystianmartin a masz problemy z cisnieniem? chorujsz na cos? bo te bole tak czesto sa jakos niepokojace... moja mama tak miala, porobila badania m.in Tk, rezonans ale wyszlo wszystko dobrze.. pani doktor mowila ze to moze byc na tle nerwowym. stres..hmmmm

Ja bym tez chciala coreczke ale jak bedzie chlopczyk to tez dobrze... wazne zeby bylo zdrowe a reszte jest bez znaczenia:happy:

Nuuska ale mi narobiłas ochoty na placuszki? o ktorej mamy sie zjawic u ciebie?:-)

reklama
Olusia tak mysle, ze na 14 bedzie ok, choc mnie jeszcze moze nie byc, ale to najwyzej Ł. i Ola dotrzymaja Wam towarzystwa :-) Ja bym nie robila wczesniej, bo nie daj Bog blastus sie zadomowi, ale na betke bedzie za wczesnie to niepotrzebnie bedziesz cierpiec a tak kochana bedzie wszystko jasne :tak: A dr Czerwinska, co o Niej sadzisz ? jako o lekarzu, czlowieku, jakie ma podejscie do Ciebie, bo rozumiem ze to ona i tylko ona wszystko nadzoruje tak ?

Nuuuska dla Ciebie
Minions - i swear - YouTube

Olusia czasami mam ból głowy, ale też zastanawiam się nad zatokami...., jak mnie przedwczoraj bolałą mocno głowa i zmierzyłam ciśnienie miałam 120/80 więc norma. Nigdy nie miałam wysokiego. Jak porządnie się zdenerwuję to 140 jest. Nerwice mam jak najbardziej, życie się o to postarało.

Zakrecona
aaa to rozumiem:)))) to kciukam

dzieki ze jestescie tutaj, ja leze chora... Nie ma sensu chyba dalej mierzyc tempki....

ale mi smaka na ziemniaczki zrobilyscie... Ahhh

zakrecona gdzie zamawialas replesh i repelens, czy jak im tam:) ktore lepsze., bo chce zamowic..

a ja mojemu dziecku zamawiam cos takiego..
Wideo od Mikołaja - listy od Mikołaja list do Mikołaja, wideo od Mikołaja

wersja film gold :))

olusia - wysłałam dużo aby dla wszysykich starczyło :) faktycznie, nie przywitałam się z Tobą... wybacz moje złe maniery... ja zawsze czytam ale mało kiedy nam coś mądrego do napisania :p

Nuuuśka co ja mysle o doktor Cz... hmm spokojna, usmiechnieta, ale malo mowna.... malo mowi, robi np USG i nic nie powie dopiero jak sie czlowiek zapyta to odpowie... jak sie pytalam o to czy tamto to zawsze z mila checia odpowiadala na moje pytania, nawet wczoraj jak poszlam do niej.... takze kazdym razem chodzilam do niej, ona przeprowadzala zemna wywiad, ogladala wyniki i pytala sie o rozne rzeczy, kierowala na badania... jestem ciekawa jak ten drugi lekarz ktory tam przyjmuje ma podejscie... czy tez malo mowny czy nie? wiesz jak sie rejestrowalam to pani w rejestracjj powiedziali o 2 lekarzach kobiecie i faceta a ja nie znalam ich w ogole wiec trudno bylo mi zdecydowac kto lepszy...

krystianmartin to moze faktycznie zatoki ciebie bola... hmmm a boli cie glowa przy schylaniu? ja tez jestem ostatnio znerwicowana.... pewna sytuacja mnie tak zdenerwowala w pracy ze nie wytrzymalam i rozmawialam z moja oddzialowa.....:angry:

Mar-chew kochana nie mam tobie zazle, w koncu ja jestem nowa i ja sie witam hehe :-) dzieki za fluidki :-D

Ja tez zamawiam na mikolaja II kreseczki albo wysoka bete :-D

Ostatnia edycja:
Olusia nie bolałą mnie głowa cały dzień. na wieczór Krystian czytał lekturę i położyłam się na brzuchu gwałtownie schylając głowę i tak mi się ciasno w głowie zrobiło, że szok.. i potem ból ale to pierwsze ciśnienie to przy schyleniu głowy.

reklama
Witam weekendowo:-)
Olusia trzymam kciuki żeby maluszek zamieszkał u Ciebie na najbliższe dziewięć miesięcy, i tak przy okazji..... w ciąży nie jestem:-D pisałam ile mój syn mierzył w 6t5d ciąży, ale to było prawie 6 lat temu......:-D
Piranhu dziękuję za odpowiedź;-)
Krystian czy ja dobrze doczytałam że bierzesz Euthyrox?

Do góry