reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha, właśnie tak odczuwam ból owulacyjny jak opisałaś. Czasami aż chodzić nie mogę :tak: U mnie taki właśnie ból był 20 -go wieczorem. Jeszcze mnie lekko pobolewało cały dzień 21-go. Testy owulacyjne miałam pozytywne cały 20. Co o tym myśleć?

Nuuuśka, u każdej chyba objawy owulacji wyglądają inaczej, dlatego tak trudno zaplanować cokolwiek jak nie zna się własnego ciała, czyli w moim przypadku. :tak:
Kiraa, zdrówka!

reklama
Zakręcona piękny pik. Wielki &&&&&& za ten cykl!
Olusia kochana niech ta mala kruszynka sie w Tobie zadomowi i rosnie zdrowo! &&&&&&&
Maggie &&& za dobre wyniki. Kurde bardzo bym chciala zeby Twoj m dal sie w koncu przekonac tak na calego, zycze Ci tego z calego serca.
Wszystkim staraczkom gorąco kibicuje a ciazówkom zycze duzo zdrówka!

Ja rowniez przesylam moc swiezych fluidków z rana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dzieki dziewczyny, tez mysle ze ta fotka jest fajna, wpatruje sie w nia ciagle :zawstydzona/y:
Sorki ze nie wspieralam was tu zywcem wczoraj ale bylam z wami duchem :tak: Zrobilismy sobie rodzinny wypad do kina na Ratujmy Mikołaja a w drodze powrotnej spotkalam gosci idacych do nas. Bardzo fajny dzien byl.
Milej i spokojnej niedzieli!
Pozdrawiam

Witajcie kobiałki !!!

Wybaczcie ale dzisiaj raczej już mnie tu nie będzie...muszę odespać noc
Młoda wymiotowała co 1,5 godziny:-( przez całą noc,koło 5 rano doszła biegunka a o 9 temperatura 38.8.:eek:...mam dość. Jeśli jej nie przejdzie będę musiała jechać na całodobówkę .
A ja chyba złapałam zapalenie zatok :no:

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ WAM BABECZKI !

hej dziewczynki.
Niedziela pochmurna, a ja od rana w pracy :confused2: nie wyspalam sie uch.

Olusia hehe estrofem, tez go bralam miesiac temu i rzeczywiscie dziala rewelacyjnie, choc niestety jak sie okazuje wydluza cykl. Ja bym betke zrobila 10 dni po, 7 dni to wedlug mnie za wczesnie, a po 10 juz bedziesz miec klarowny wynik, oczywiscie wierze ze pozytywny :-)

zakrecona ale tescior !! :eek: no ja taki mialam wlasnie, w poprzednim, cyklu w 20dc. Ja bym podzla do gina jesli masz taka mozliwosc, najlepiej miec informacje z pierwszej reki a tak na usg bedzie widac co i jak :tak:

mamuśkamimi ale Ty masz wysoka tempke w pierwszej fazie !! Ja to przy Was kurde niskotemperaturowiec ze hej :wściekła/y: ale ladnie sie utrzymuje :)

piranha ok, wiec od dzis zaczynam brac, po 1 tabletce dziennie tak ? i Ł. tez juz ma zaczac brac ? bo konczymy rozumiem jak miesiac temu po owulce dopiero ? :happy: co do pecholi haha ja sie zastanawiam czy ona nie powie, ze cos marnie zadzialalo to CLO na mnie :-D w srode bedzie 10dc, wydaje mi sie, ze pecholki jeszcze beda malutkie, no chyba ze owulka rzeczywiscie bedzie predzej jak piszesz,fajnie by bylo :-)

Annette nie tylko w Twoim, jak sie okazuje, ja swojego tez zupelnie nie znam. Trzymam kciuki za temperature, niech sie pieknie pnie w gore :)

elmo lapie lapie i nie puszczam !! :) Nie wiem z tego wszystkiego czy pisalam, ale zdjecie jest przesliczne !! Kurcze ale piekna pamiatka bedzie, ale chyba nie ma nic piekniejszego niz zobaczyc takiego skarbka na zywo :) To juz niedlugo przeciez jak ten czas leci juz prawie wchodzisz w koncoweczke.

Dorcia a moze to jelitowka ?? u nas jest pelno zachorowan, kurde normalnie epidemia sie szykuje, w piatek chyba z 20 osob przyszlo, a Ola mowila ze polowa jej klasy tez chora wiec zapowiada sie nieciekawie :/
Zdrowka dla malutkiej, ucaluj ja od Nas !!

Ostatnia edycja:
Hej
Piranha na razie dzisiaj z głową spokój. Wiesz mimo wszystko zakupiłam testy owu, ja to jednak się Ciebie słucham:tak:. Będę je robic od niedzieli. Dzisiaj zmierzyłam temp zaraz po wstaniu ale nie o 6:30 tylko o 7:30 i było 36,9. więc znowu wysoko w pierwszej fazie. Nie zapisałam. Od jutra wstaję rano więc od jutra zacznę mierzyć. Do szpitala zabieram tylko potrzebne rzeczy.. testy owu, paski pH, Sylk, witaminy, zioła. Przydałby się jeszcze m, ale cóz dojedzie we wtorek na ostatni przytulas. Sama nie wiem jak to bedzie z owu w tym cyklu. A no i netbooka biorę, żeby mieć z Wami kontakt.. Buziaczki

Nuuuska dni do owu....10. Zleci, za moment będziemy odliczać dni po owu... a potem II na teście:-D ALE ZAZDROSZCZĘ CI ŻE JUŻ @ POSZŁA PRECZ I TO NA 9 MIESIĘCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorcia tęskno mi za Tobą:-(. Zdrówka życzę. Trzymaj się kochana. Ucałuj córcię

Zakręcona
&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby były II na koniec cyklu

MIŁEJ NIEDZIELI:-D

Ostatnia edycja:
maggie i Tobie tez kochana !! :***

krystian a pewnie ze tak bedzie wlasnie :-) dobrze ze glowka dzis nie boli, i ze jednak bedziesz robila testy owu, zobaczymy na ile pokrywaja sie ze stanem faktycznym !! o ! A netbook to podstawa, pamietam ze kiedy ja szlam na laparo laptop byl pierwszy spakowany, bo na oddziale same kobiety po 50-tce wiec bym sie zanudzila. Choc niestety internet mimo ze bezprzewodowy strasznie zamulal :confused2:

Kira ja nie widze nic złośliwego w tym pytaniu :-) normalne pytanie Na dzień dzisiejszy chcemy miec tylko 1 dziecko (ale moze to sie zmieni:-)) Jak zaczelam szukac inf dot przygotowania do ciazy to znalazłam właśnie wasze forum i tak mnie to wciagnelo o pomyślałam czemuby nie spróbować;-)
Jak moja siostra zawsza w ciaze i dowiedziała sie ze będzie miala córci to pomyślałam tez bym chciała corcie i moj K tez stwierdził ze chyba wolalby coreczke:-) Moja siostra tez raczej chce miec 1 dziecko i pomyślałam że fajnieby bylo jak by niebyla duza roznica wieku między siostry dzidzia a nasza :-) Ale wydaje mi sie ze podświadomie zawsze marzyłam o dziewczynce:-) ale i tak najważniejsze jest to zeby dziecko bylo zdrowe :-)

Nuuuśka ja biorę internet ze soba:-D, chociaż to netbook zamula ale dam radę.Dzisiaj chłopaki robią nuggetsy sobie hehe...a co chcą to niech robia. Jeden pobrudzi ręce w jajku a drugi w płatkach kukurydzianych:-).

reklama
krystian u mnie dzis placek po wegiersku :-)

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014

Do góry