hej dziewczynki.
Niedziela pochmurna, a ja od rana w pracy
nie wyspalam sie uch.
Olusia hehe estrofem, tez go bralam miesiac temu i rzeczywiscie dziala rewelacyjnie, choc niestety jak sie okazuje wydluza cykl. Ja bym betke zrobila 10 dni po, 7 dni to wedlug mnie za wczesnie, a po 10 juz bedziesz miec klarowny wynik, oczywiscie wierze ze pozytywny :-)
zakrecona ale tescior !!
no ja taki mialam wlasnie, w poprzednim, cyklu w 20dc. Ja bym podzla do gina jesli masz taka mozliwosc, najlepiej miec informacje z pierwszej reki a tak na usg bedzie widac co i jak
mamuśkamimi ale Ty masz wysoka tempke w pierwszej fazie !! Ja to przy Was kurde niskotemperaturowiec ze hej
ale ladnie sie utrzymuje
piranha ok, wiec od dzis zaczynam brac, po 1 tabletce dziennie tak ? i Ł. tez juz ma zaczac brac ? bo konczymy rozumiem jak miesiac temu po owulce dopiero ?
co do pecholi haha ja sie zastanawiam czy ona nie powie, ze cos marnie zadzialalo to CLO na mnie
w srode bedzie 10dc, wydaje mi sie, ze pecholki jeszcze beda malutkie, no chyba ze owulka rzeczywiscie bedzie predzej jak piszesz,fajnie by bylo :-)
Annette nie tylko w Twoim, jak sie okazuje, ja swojego tez zupelnie nie znam. Trzymam kciuki za temperature, niech sie pieknie pnie w gore
elmo lapie lapie i nie puszczam !!
Nie wiem z tego wszystkiego czy pisalam, ale zdjecie jest przesliczne !! Kurcze ale piekna pamiatka bedzie, ale chyba nie ma nic piekniejszego niz zobaczyc takiego skarbka na zywo
To juz niedlugo przeciez jak ten czas leci juz prawie wchodzisz w koncoweczke.
Dorcia a moze to jelitowka ?? u nas jest pelno zachorowan, kurde normalnie epidemia sie szykuje, w piatek chyba z 20 osob przyszlo, a Ola mowila ze polowa jej klasy tez chora wiec zapowiada sie nieciekawie :/
Zdrowka dla malutkiej, ucaluj ja od Nas !!