Hej hej!
mamakaja, samo FSH pokazuje, że nie ma niewydolności przysadki oraz że rezerwa jajnikowa jeszcze nie jest obniżona
Nuuuśka, bierz już teraz potas a wykres jest w porządku, Estrofem nie będzie już zaburzać wzrostu pęcherzyków więc pewnie owulka będzie szybciej, ciekawe jakie pęcherzyki ginka zobaczy na środowym USG :-)
gorgusia, ból owulacyjny masz zaznaczony w 29 dc a owulkę w 30 dc i jakoś nie potrafię tego odnieść do Twojego pytania :-)
Kiraa, dla zapłodnionej komórki i zarodka podobno niebezpieczne są tempki > 38C, jak dzisiejsze samopoczucie?
Olusia, fantastyczne wieści, trzymam zatem teraz kciuki za piękną betę!
Annette, a jak odczuwasz ból owulacyjny? U mnie jest to taki kilkugodzinny, pojawiający się nagle charakterystyczny ból podbrzusza, najsilniejszy przy poruszaniu się, siadaniu. Występuje on dobę po piku LH i prawdopodobnie jest wywołany podrażnieniem otrzewnej przez płyn z pękniętego pęcherzyka, wówczas pojawia się on u mnie po owulacji.
krystianmartin, po Euthyroxie mogą pojawić się niestety m.in. bóle głowy. Zapewne nie jest to ból po samym leku ale ból związany ze zmianą poziomu hormonów, u niektórych dziewczyn pojawia się ból głowy przy zwiększaniu dawki a potem mija gdy organizm się przyzwyczai i gdy zakończy się huśtawka hormonalna, może więc zatem spróbuj ten ból przeczekać?
mamuśkamimi, może dziś będzie pik? Trzymam za to kciuki!
zakręcona, ja tam bym poszła :-)