reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Zakręcona Piranha mówi, że na dziewczynke albo codzienne starania albo minimum 7 dni odstępu. Chyba że 0+12. a owu u Ciebie dzisiaj albo jutro tak?
Nuuuska znowu boli mnie głowa, masakra. :-(
Nuuuska znowu boli mnie głowa, masakra. :-(
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Nuuuśka u mnie to bylo tak: poszlam ze wszystkimi dokumentami, chodze do pani doktor Czerwinskiej... na 1 wizycie zrobila mi USG, zlecila mi badania, ktore mialam wykonac w 2-3 ( najwazniejszym badaniem zeby ciebie zakwalifikowali bylo badanie Amh ) i za to placilam, potem na 2 wizycie poszlam z wynikami do niej i mnie zakwalifikowala i juz nic nie placilam, ani za wizyte, pobrali mi badania juz za darmo, rozpisala mi stymulacje i od 2 dc mialam zaczac brac leki... kolejne wizyty to byly bezplatne oraz badania, placilam tylko za leki do stymulki...
krystianmartin myslalam zeby zrobic moze bete w 7dpt? tylko nie wiem czy to nie bedzie za wczesnie....
krystianmartin myslalam zeby zrobic moze bete w 7dpt? tylko nie wiem czy to nie bedzie za wczesnie....
krystianmartin
Olusia dzisiaj oglądałam in vitro i tam lekarze zalecali bete 10 dni po transferze.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
krystianmartin Czyli wypada mi to 3 grudnia... moze zrobie w poniedzialek bo mam akurat wolny a we wtorek do pracy ide.....
zakrecona
Kira duzo zdrowka
Krystianmartin owulka chyba jutro będzie bo od 17 mam pozytywny test i bol mocny zprawej strony My wczoraj dzialalismy po 2 tyg wstrzemięźliwości ;-) Wczoraj gin powiedział ze od dzis 3 dni płodne a wcześniej to co w tym miesiącu chce pani wykorzystać chlopa
Ja chodze do gin faceta podobno najlepszy u nas w miescie
Olusia trzymam kciuki :-)
Caly czas kontroluje ph Mam pytanie do tych babeczek co robily tampon z limonka : ile musi sie on moczyc w limonce?
Krystianmartin owulka chyba jutro będzie bo od 17 mam pozytywny test i bol mocny zprawej strony My wczoraj dzialalismy po 2 tyg wstrzemięźliwości ;-) Wczoraj gin powiedział ze od dzis 3 dni płodne a wcześniej to co w tym miesiącu chce pani wykorzystać chlopa

Olusia trzymam kciuki :-)
Caly czas kontroluje ph Mam pytanie do tych babeczek co robily tampon z limonka : ile musi sie on moczyc w limonce?
Annette w tym cyklu z piranha obliczylysmy ze u mnie od momentu piku do owulacji wychodzi maxymalny czas okolo 36h.
Ale zobaczymy jak bedzie w tym cyklu.
krystian dziwne ze boli Cie wieczorem i to kolejny dzien z rzedu
ja nie wiazalabym tego z Euth., nie mialas tak nigdy podczas @ wczesniej ? U mnie juz susza 
zakrecona no i dobrze, skoro piranha tak zarzadzila to nie poprawiaj wiecej
olusia czyli nie wyglada to najgorzej. U mnie dr Mercik tez zalecil badanie AMH ale nie zrobilam go jeszcze bo przystopowalam, a potem odpuscilam juz wizyty u Niego. Sama nie wiem co bedzie dalej, ale daje Nam te magiczne 6 miesiecy, i moze Bozia da ze sie uda
Jesli wizytki byly bezplatne, to to jak najbardziej w porzadku, stymulka pewnie okolo 2000zł jak to sie juz przyjelo, tylko Ty musisz sie stymulowac za kazdym razem, czy tylko raz przed pobraniem komorek ?

krystian dziwne ze boli Cie wieczorem i to kolejny dzien z rzedu

zakrecona no i dobrze, skoro piranha tak zarzadzila to nie poprawiaj wiecej

olusia czyli nie wyglada to najgorzej. U mnie dr Mercik tez zalecil badanie AMH ale nie zrobilam go jeszcze bo przystopowalam, a potem odpuscilam juz wizyty u Niego. Sama nie wiem co bedzie dalej, ale daje Nam te magiczne 6 miesiecy, i moze Bozia da ze sie uda

Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Witajcie wieczorową porą :-) Spędziłam dziś cudny rodzinny dzień, dziewczyny wybawione a by wypoczęci, a już niebawem lampka wina i ........... ;-)
Olusia - dołączam się i jak - trzyma kciuki !!!
Elmo - jaki cudny słodziak, jak też chce takiego !!!! Super że wszystko w porządeczku i wcale sie nie dziwię że już chciałabyś tulić synka. Jakie wyraźne zdjęcie, super pamiątka będzie
Ja wciąż drążę temat stewi, pisałaś że ją używałaś, a czy to była taka kaloryczna stewia bo taką kupiłam w Piotrze i Pawle czy też bez kalorii bo takie są na allegro ? Nie smakuje mi coś ta stewia, ksylitol jest znacznie lepszy w smaku.
Krystianmartin - oby już cię ten ból głowy nie męczył. Może jakieś leki albo suplementy tak działają na Ciebie.
Piranha -u mnie od wczoraj śluz płodny, dziś go nawet sporo, ale testy nadal negatywne z cieniem drugiej kreski obstawiam owulacje na wtorek. Chyba się jednak nie wstrzelimy w tym cyklu niestety.
Miłego wieczorku
Olusia - dołączam się i jak - trzyma kciuki !!!
Elmo - jaki cudny słodziak, jak też chce takiego !!!! Super że wszystko w porządeczku i wcale sie nie dziwię że już chciałabyś tulić synka. Jakie wyraźne zdjęcie, super pamiątka będzie

Krystianmartin - oby już cię ten ból głowy nie męczył. Może jakieś leki albo suplementy tak działają na Ciebie.
Piranha -u mnie od wczoraj śluz płodny, dziś go nawet sporo, ale testy nadal negatywne z cieniem drugiej kreski obstawiam owulacje na wtorek. Chyba się jednak nie wstrzelimy w tym cyklu niestety.
Miłego wieczorku
Podziel się: