reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nuuuśka, owulacja na bank była 20 -go wieczorkiem. I dlatego mam stresa!!!!!!!!!!
Jeśli u Ciebie ból owulacyjny łączy się z pikiem tzn, że owulacje jest kilka godzin po bólu?

Ostatnia edycja:
reklama
Zakręcona Piranha mówi, że na dziewczynke albo codzienne starania albo minimum 7 dni odstępu. Chyba że 0+12. a owu u Ciebie dzisiaj albo jutro tak?

Nuuuska znowu boli mnie głowa, masakra. :-(

Nuuuśka u mnie to bylo tak: poszlam ze wszystkimi dokumentami, chodze do pani doktor Czerwinskiej... na 1 wizycie zrobila mi USG, zlecila mi badania, ktore mialam wykonac w 2-3 ( najwazniejszym badaniem zeby ciebie zakwalifikowali bylo badanie Amh ) i za to placilam, potem na 2 wizycie poszlam z wynikami do niej i mnie zakwalifikowala i juz nic nie placilam, ani za wizyte, pobrali mi badania juz za darmo, rozpisala mi stymulacje i od 2 dc mialam zaczac brac leki... kolejne wizyty to byly bezplatne oraz badania, placilam tylko za leki do stymulki...

krystianmartin myslalam zeby zrobic moze bete w 7dpt? tylko nie wiem czy to nie bedzie za wczesnie....

Kira duzo zdrowka
Krystianmartin owulka chyba jutro będzie bo od 17 mam pozytywny test i bol mocny zprawej strony My wczoraj dzialalismy po 2 tyg wstrzemięźliwości ;-) Wczoraj gin powiedział ze od dzis 3 dni płodne a wcześniej to co w tym miesiącu chce pani wykorzystać chlopa :-D Ja chodze do gin faceta podobno najlepszy u nas w miescie
Olusia trzymam kciuki :-)

Caly czas kontroluje ph Mam pytanie do tych babeczek co robily tampon z limonka : ile musi sie on moczyc w limonce?

Annette w tym cyklu z piranha obliczylysmy ze u mnie od momentu piku do owulacji wychodzi maxymalny czas okolo 36h.:cool: Ale zobaczymy jak bedzie w tym cyklu.

krystian dziwne ze boli Cie wieczorem i to kolejny dzien z rzedu :eek: ja nie wiazalabym tego z Euth., nie mialas tak nigdy podczas @ wczesniej ? U mnie juz susza :-p

zakrecona no i dobrze, skoro piranha tak zarzadzila to nie poprawiaj wiecej :tak:

olusia czyli nie wyglada to najgorzej. U mnie dr Mercik tez zalecil badanie AMH ale nie zrobilam go jeszcze bo przystopowalam, a potem odpuscilam juz wizyty u Niego. Sama nie wiem co bedzie dalej, ale daje Nam te magiczne 6 miesiecy, i moze Bozia da ze sie uda :blink: Jesli wizytki byly bezplatne, to to jak najbardziej w porzadku, stymulka pewnie okolo 2000zł jak to sie juz przyjelo, tylko Ty musisz sie stymulowac za kazdym razem, czy tylko raz przed pobraniem komorek ?

Musze to napisac Piranhu jestes wspaniała kobieta jeszcze raz dziękuję za pomoc i przepraszam ze w sobotę meczylam Cie smsami jestes cudowna :-)

reklama
Witajcie wieczorową porą :-) Spędziłam dziś cudny rodzinny dzień, dziewczyny wybawione a by wypoczęci, a już niebawem lampka wina i ........... ;-)

Olusia - dołączam się i jak - trzyma kciuki !!!
Elmo - jaki cudny słodziak, jak też chce takiego !!!! Super że wszystko w porządeczku i wcale sie nie dziwię że już chciałabyś tulić synka. Jakie wyraźne zdjęcie, super pamiątka będzie :tak:Ja wciąż drążę temat stewi, pisałaś że ją używałaś, a czy to była taka kaloryczna stewia bo taką kupiłam w Piotrze i Pawle czy też bez kalorii bo takie są na allegro ? Nie smakuje mi coś ta stewia, ksylitol jest znacznie lepszy w smaku.

Krystianmartin - oby już cię ten ból głowy nie męczył. Może jakieś leki albo suplementy tak działają na Ciebie.

Piranha -u mnie od wczoraj śluz płodny, dziś go nawet sporo, ale testy nadal negatywne z cieniem drugiej kreski obstawiam owulacje na wtorek. Chyba się jednak nie wstrzelimy w tym cyklu niestety.

Miłego wieczorku

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry