reklama
mamuśkamimi
Zaangażowana w BB
Piranha - koenzym Q 10 do tej pory brałam tylko 30mg, ale od tego cyklu zwiększyłam do 200mg ( drogie to jak szlag ) a witamine E biore w śladowych ilościach jako dodatek omega3 tj. 60mg (biore 3 kapsułki), mam tez z dawką 400iu ale na taką dawkę mam uczulenie - po jej zażyciu wyskują mi takie duże ślady jak po ugryzieniu komara. Przetestowałam juz tą witaminę z różnych firm ale każda mnie uczula wtaki sam sposób niestety. Dobrze, że M może łykać to się nie zmarnuje.
Co do cynku to mam ale myślałam, że to dopiero po owulacji mam brać , bo wcześniej dziewczynkowo działa, coś pokręciłam tak ?
Ja też chyba ogłoszę bankructwo, pewnie dopiero od przyszłego cyklu kupię te dwa nowe
Co do cynku to mam ale myślałam, że to dopiero po owulacji mam brać , bo wcześniej dziewczynkowo działa, coś pokręciłam tak ?
Ja też chyba ogłoszę bankructwo, pewnie dopiero od przyszłego cyklu kupię te dwa nowe
mamuśkamimi ja tez podejrzewam ze oglosze bankructwo, dlatego na razie staram sie kupowac wszystko ale nie na raz. Tylko ze to i tak bez sensu bo jak kupie drugie i trzecie to pierwsze sie juz konczy i tak w kolko
maggie to na co czekasz ?? kiedy w koncu ostateczny termin rozpoczecia staranek ?? Bo ja Cie wrzucilam na poczatek przyszlego roku, al nadal wierze ze zalapiesz sie jeszcze w tym !!!
piranha a czy ja musze pic napoj czy wystarczy sama aplikacja ? Bo pamietam ze teraz w tym cyklu poprzednim wiecej czasu spozytkowalam na aplikacje, niz picie bo to przynajmniej nie jest tak ochydne !! Robimy taka sama strategie jak miesiac temu ?? :-)
krystianmartin mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala same dobre wiesci !! czegokolwiek by nie dotyczyly mam nadzieje, ze w koncu cos sie ruszy kochana !
zakrecona, kirra dzien dobry )))) Trzecia !! ;-) kiraa trzymam kciuki za tempke ! Niech sie pnie
Annette co u Ciebie ? ktory dzis masz dc ?
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014
maggie to na co czekasz ?? kiedy w koncu ostateczny termin rozpoczecia staranek ?? Bo ja Cie wrzucilam na poczatek przyszlego roku, al nadal wierze ze zalapiesz sie jeszcze w tym !!!
piranha a czy ja musze pic napoj czy wystarczy sama aplikacja ? Bo pamietam ze teraz w tym cyklu poprzednim wiecej czasu spozytkowalam na aplikacje, niz picie bo to przynajmniej nie jest tak ochydne !! Robimy taka sama strategie jak miesiac temu ?? :-)
krystianmartin mam nadzieje, ze dzis bedziesz miala same dobre wiesci !! czegokolwiek by nie dotyczyly mam nadzieje, ze w koncu cos sie ruszy kochana !
zakrecona, kirra dzien dobry )))) Trzecia !! ;-) kiraa trzymam kciuki za tempke ! Niech sie pnie
Annette co u Ciebie ? ktory dzis masz dc ?
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
Kiraa - termin @ 29.11 ( 3 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
matik2012 - termin @ 08.12 ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014
Ostatnia edycja:
krystianmartin
Fanka BB :)
Hello
Nuuuska jedyne co się ruszyło to temperatura, oczywiście w dół, ale niestety @ nie ma, plamienie nawet nie nabiera na sile. Jeszcze nigdy nie chciałam tak dostać @ jak dzisiaj.
Kiraa Uwierz FF bo na ovu mi przesunęło owulację z 13 na 20 a przecież wiem, że wtdey byłam już po owulacji bynajmniej tak wyszło na usg.
Zakręcona gratulacje z okazji I miejsca
Dorcia miłego dnia
Piranha poza temperaturą bez zmian:-(
Nuuuska jedyne co się ruszyło to temperatura, oczywiście w dół, ale niestety @ nie ma, plamienie nawet nie nabiera na sile. Jeszcze nigdy nie chciałam tak dostać @ jak dzisiaj.
Kiraa Uwierz FF bo na ovu mi przesunęło owulację z 13 na 20 a przecież wiem, że wtdey byłam już po owulacji bynajmniej tak wyszło na usg.
Zakręcona gratulacje z okazji I miejsca
Dorcia miłego dnia
Piranha poza temperaturą bez zmian:-(
maggie2205
Fan(ka)
Krystian dzień dobry, :-)
Nuuuśka ano jutro tomografię mam która może coś wyjaśni i jeszcze na konsultacje do innego lekarza, który mam nadzieje powie że jednak zabieg niekonieczny ale to początkiem grudnia...
Na razie biorę leki przy których za bardzo nie mogę się starać
Nuuuśka ano jutro tomografię mam która może coś wyjaśni i jeszcze na konsultacje do innego lekarza, który mam nadzieje powie że jednak zabieg niekonieczny ale to początkiem grudnia...
Na razie biorę leki przy których za bardzo nie mogę się starać
Ostatnia edycja:
krystianmartin
Fanka BB :)
Witaj maggie
reklama
maggie no wiec mocno trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i zebys jeszcze w grudniu mogla do Nas dolaczyc ;-) !! A jakie leki bierzesz, na co kochana ??
krystian skad ja to znam ! Czasem z jednego punktu wpadasz w drugi, i lepiej juz dostac @ niz wyczekiwac na Nia bez konca. Tempka spadla wiec kochana na pewno dzis, najdalej jutro malpa sie pojawi A jak sie czujesz ??
krystian skad ja to znam ! Czasem z jednego punktu wpadasz w drugi, i lepiej juz dostac @ niz wyczekiwac na Nia bez konca. Tempka spadla wiec kochana na pewno dzis, najdalej jutro malpa sie pojawi A jak sie czujesz ??
Podziel się: