reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
WITAJCIE !!!

Jestem jestem...od rana trzyma mnie migrena ... więc zdycham !!! Zerknę do Was po wieczornej toalecie i kolejnej dawce proszków przeciwbólowych !!!
Trzymajcie kciuki żeby ból szybko minął !

Nuuśka Krystianmartin i wszystkie moje Babole ...CMOK dla WAS !!!

krystian dzis juz @ mniejsza, bojowe nastawienie jest wiec teraz tylko wyczekiwac na TE DNI :-)

Dorcia Ty wiesz ze mnie dzis tez glowa bolala caly dzien :dry:? moze ja telepatycznie przejmuje Twoje uczucia ??? :-p

piranha kochana powiedz mi od kiedy powinnam zaczac aplikowac sode ? Zaraz po skonczonej @ czy pozniej ?

Milego wieczorku dziewczynki !! :*

Dorcia nie daj się tej wstrętnej migrenie ... mnie też dzisiaj cały dzień głowa bolała, ale u mnie to już nie wiem czy to migrena czy z zatok.
W piątek idę na tomografię więc może co nieco się wyjaśni
Nuuuśka ja też kończę @, oj jak chciałabym się już starać, nawet nie masz pojęcia ...
Piranha dziękuję jeszcze raz wielki buziak dla Ciebie
Miłej nocki wszystkim !!!

Piranha - dzięki kochana :tak: To czekają mnie kolejne zakupy suplementów, a kasy brak :baffled: Myślisz, że warto je dołączyć do tych suplementów, które już biorę - wypisałam je na wykresie w pierwszym dniu cyklu, czy to już za dużo ?

magg

maggie - jestem pewna, że dieta jednak ma tu ogromne znaczenie bo to przekłada się na hormony, zresztą Piranha też to potwierdza. I suplementy też robią swoje. Dobranoc :-)

Witam sie, padam bo z synkiem ciasteczka pieklismy, chyba z 3 kilo ciastek, zostana rowno obdzielona wszystkie babcie i panie w przedszkolu i inne dobre duszyczki.... :-)

viedzma mysle o Tobie i kciukam, mocccno

mamuskamimi obys miala racje, bo inaczej leze i kwicze :szok:

spokojnej nocki wszystkim

reklama
Mam dosłownie minutkę, oj kiedy ja zasiądę sobie z Wami na spokojne ploty przy kawusi :-)

mamuśkamimi, na pewno warto dorzucić ale jest to jednak spore obciążenie dla kieszeni. Ja pamiętam, jak sobie w myślach powtarzałam, że jeśli w kolejnym cyklu nie zajdę to ogłaszam bankructwo przez te suplementy ;-), na szczęście się udało :-) A w jakich dawkach bierzesz Q10 i witaminę E? Dorzuć też cynk 50 mg, jest tani a też poprawia jakoś komórek jajowych i ułatwia implantację.

Nuśka, niestety w cyklu staraniowym należy pić napój sodowy już od @ aż do owulki :-) Jeśli chodzi o aplikowanie sody do środka to wstrzymałabym się do dni okołoowulacyjnych żeby jakiejś infekcji się nie nabawić.

Dorcia, przesyłam ekspresem mega dawkę przeciwbólową, a kysz a kysz, a sio a sio, proszę nam Dorci nie męczyć.

krystianmartin, mega kciuki za poranną tempkę!

Dobrej nocki babeczki!

Do góry