reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin WITAJ kochaniutka...tak tak odesłałam !!! czekam na $ :tak:
Dziękuję za pamięć !!! A Ty kochana ciężaróweczko jak się czujesz???
MIŁEGO DZIONKA !!!

reklama
Dorcia obys nie miala problemow ze zwrotem kasy! &&&
Krystian alez masz babo wsparcie :tak:

Araki nic sie nie boj, napewno nic sie nie stalo. Mamy strasze dzieci i takie sytuacje sa nieuniknione, nie obwiniaj sie. Mowilas ze czujesz juz ruchy wiec jesli odczujesz figle mozesz byc spokojna.

Zmykam, do pozniej.

Ewelin, do lata jeszcze daleko. Urodzisz malutką i będziesz gonić z wózkiem, to szybko zrzucisz nadbagaż.
Elmo, miłego odbioru.
Krystianmartin, trzymam mocno kciuki!
Myfanwy, robiłaś kolejny test?

DZIEWCZYNY KOCHANE nigdy ale to przenigdy tak się nie denerwowałam, dziekuję za wszystkie kciuki i miłe słowa....

Piranha mam plamienie i to chyba ciut mocniejsze. Dzisiaj nie brałam Dupka.

Dzwoniłam do laboratorium ale nie ma jeszcze wyniku,

Ostatnia edycja:
Elmo, oj pamiętam jak mnie cieszyły te paczki ze smoczkami, butelkami itp. :-) ...a teraz cieszę się gdy te butelki i inne niemowlęce akcesoria powoli znikają z domowego krajobrazu :-D Będę czekać w piątek na śliczną fotkę Twojego synusia.

Araki, nie martw się, na pewno nic się nie stało, dziecko jest bardzo dobrze chronione przez powłoki brzuszne, macicę i wody płodowe, sama zobacz jaki masz masz twardy brzuch więc ile tych wód tam jest.

Krystianmartin
, czytałam o plamieniu, gdyby beta wyraźnie wzrosła to ja bym przeszła na dawkę 2x2 bo Twój naturalny progesteron jest prawdopodobnie za niski, czekam kochana jak na szpilkach.

krystian ja również czekam.
dorcia a jednak odesłałaś, no ale jak były beznadzieje, obyś szybko dostała zwrot gotówki.
macy mam nadzieję ze do lata wszystko zrzucę, ale wczoraj opędzlowałam paczkę chipsow, pierwszy raz od poczatku ciązy-straram się ich nie jeść ale wczoraj nie mogłam się opanować, cała duża paka poszła, dzieciaki ledwo co wyrwały mi kilka haha. A co tam u Ciebie? myślisz już trochę o staraniach?
elmo u mnie laser nic nie pomoze, jedynie zamykanie przez skleroterapię daje nadzieje, na becikowe tez nie mam szansy bo powymyślawszy jakieś głupie warunki do ich uzyskania.Kochana szybciutko mów jakie rzeczy ci przyszły moze cos podpatrzę, ja kupiłam wózek w piątek na allegro-używamy ten baby design lupo w kolorze sliwkowym, wogole nie ma ich uzywanych a w piątek pokazal się jeden i to w kolorze jaki chciałam. Nówka kosztuje 1300 zł a ten kupiłam za 700 zl, jestem mega zadowolona. oczywiście czekam teraz na niego i mam nadzieję że się nie rozczaruję. Kupiłam jeszcze ta pościel w kropki szarą i różowa(ale tą bez ochraniacza na zmianę).jeszcze zamówie na allegro wanienke z firmy "baby OK" miałam taką dla chlopców i byla rewelacyjna.

Ewelin, dziękuję. Powoli myślę, ale sama nie wiem, co robić. Mieszkamy sami, bez rodziny i pomocy. Czasami nie wyrabiam z moją dwójką i jak pomyślę, że miałoby być jeszcze jedno maleństwo, to mi słabo. Z drugiej strony wiem, że jeśli nie zdecydujemy się teraz, to już w ogóle i za kilka lat będę tego żałować. I tak źle, i tak niedobrze. ;-)
Krystianmartin, to kciuki za grudzień.

reklama
Do góry