Piranha
Fanka BB :)
macy, ja miałam identyczne dylematy, nie mam żadnej pomocy i nawet z jednym dzieckiem było mi ciężko (tym bardziej, że Krzyś nie należał do tych łatwych, bezproblemowych aniołeczków ;-) ) ...i powiem Ci, że choć łatwo nie jest to nie żałuję a na pewno bym żałowała gdybym nie spróbowała, moje życie jest teraz radośniejsze, pełniejsze, mam w sobie jeszcze więcej miłości do rozdania a Krzyś uczy się, że czasem warto podzielić się z kimś, zrobić coś dla drugiej osoby :-)
krystianmartin, grudzień to dla mnie taki magiczny miesiąc i czuję, że właśnie wtedy spełni się przepowiednia, wszystko jest na dobrej drodze, jesteś już o krok, musisz tylko czekać na ten cykl, w którym spotka się dobrej jakości komórka jajowa ze zdrowym plemnikiem.
vviedźma, kiedy masz kolejną wizytę?
krystianmartin, grudzień to dla mnie taki magiczny miesiąc i czuję, że właśnie wtedy spełni się przepowiednia, wszystko jest na dobrej drodze, jesteś już o krok, musisz tylko czekać na ten cykl, w którym spotka się dobrej jakości komórka jajowa ze zdrowym plemnikiem.
vviedźma, kiedy masz kolejną wizytę?