mamuskamimi tak spojrzalam teraz ze zle wpisalam nik tak to jest jak czlowiek w pospiechu pisze ;p lekarz stwierdzil ze za pozno po szczepieniu by byla ta goraczka;/ a mowie moze zeby bo te dwa ostatnie mu sie wybijaly a on do mnie tak lekarze teraz spekuluja czy to w ogole mozliwe zeby byla gorączka przy zebach u mnie dzici mialy przy zebach ale to według niego glupota i innych lekarzy ;d
iedys bylismy z tym krzykiem u lekarza to bylo podejrzenie wyrostka ale ze minelo to jednak stwierdzili ze za duzo bylo powietrza w brzuszku bo tak wyszlo na usg i teraz go badali od gory do dolu i po 1,5 godziny czekania w kolejce lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok a jak by byla ta goraczka to wtedy pobranie krwi i pytal sie czy mocz mu smierdzi ja mowie ze tak jak zawsze normalnie
iedys bylismy z tym krzykiem u lekarza to bylo podejrzenie wyrostka ale ze minelo to jednak stwierdzili ze za duzo bylo powietrza w brzuszku bo tak wyszlo na usg i teraz go badali od gory do dolu i po 1,5 godziny czekania w kolejce lekarz stwierdzil ze wszystko jest ok a jak by byla ta goraczka to wtedy pobranie krwi i pytal sie czy mocz mu smierdzi ja mowie ze tak jak zawsze normalnie
Ostatnia edycja: