reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A ja dzisiaj nie mam mooocy...jakaś taka nijaka jestem !

Nuuśka Krystianmartin
widzę że mnie zdradzacie...a feee...nieładnie !!!
Fajnie babeczki że się polubiłyście !!!

Nuuśka przykro mi że moja bomba okazała się lipna !!!

Piranha same pozytywne życzenia zdrowia solidnie zapakowane w kopertę bąbelkową i jutro wysyłam priorytetem !!!

Dobrej nocki babeczki !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Krystian kciuki za jutro oby betka przyrosła pięknie, należy Ci się jak nie wiem co !!!!
Dorcia mam to samo totalną niemoc a najchętniej cały dzień bym przespała ehhh

Ostatnia edycja:
krystianmartin, już śpisz co prawda ale dopiero gdy usypiałam Kaję to mi się przypomniało, że pytałaś o plamienia przy Duphastonie. Ale to nie są takie brunatne plamienia? Duphaston podobno może powodować plamienia, z tego co pamiętam to jest nawet o tym wspomniane w ulotce. Pamiętam, że ja przy pierwszym opakowaniu miałam plamienia od 7 dpo, przy kolejnych opakowaniach już się nie pojawiały, może organizm się przyzwyczaił. Czekam jutro na mega newsa.

Dobrej nocki babeczki!

Dobry wieczorek.....

Kristian mooocno kciukam i wierze w przepowiednie z grzyweczka....

Piranju tak jak zaordynowalas serduszko bylo :zawstydzona/y: czyli przyjmujac ze owu byla wedlug mnie i mojego bolu w nocy z 17-18.11, ok,godz 00:00 do rana 6:00, czyli serduszko 17.11 na min. 16 do 22 godz ( sr 19 godz)przed owu, a po owu min. 16-22 godz ( sr. 18 godz)
Mam nadzieje ze mozna zozumiec co mam na mysli :)))))))
pozdrawiam wszystkie :-)

Pierwsza !!

piranha ok wiec tak zrobimy tylko jesli chodzi o Ziola to ja Kochana juz Ci pisalam, ze bralam je przepisowo rowne trzy miesiace, i teraz wedle tego co pisza powinno sie je odstawic na 1 cykl. Pilam cale 3 cykle od @do @. wiec co radzisz ? Odstawic na ten miesiac czy mimo tego pic nadal ? W sumie odstawilam 3 dni temu.

Dorcia jasne jasne my Ciebie nigdy !! :-p Czekalam na FB na Ciebie zeby Cie nawiedzic, ale ni hu hu gdzies sie zapodziala ?? :cool2: Napisalam Ci rano ksiazke na FB :wściekła/y:

krystian trzymam mocno &&&&&& za dzisiejsza betke, i test jesli bedziesz robila :***

Annette co u Ciebie ??? kiedy testujesz ? Bo @ wypada juz teraz w sobote :blink:

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Hej

Nuuuśka gratuluję z okazji I miejsca:-), Ja dzisiaj znowu o godz wczesniej wstałam, no i jak mam mierzyć temp? dzisiaj była... 36,85, wyjełam i wlożyłam, 36,89, po 4 minutach 36,98, masakra jakaś. Do tego spuchłam w środku, normalnie palca tam nie można włozyć... test negatywny ale mam tylko 20 więc tyle by mi beta nie urosła:no:. Zobaczymy jak to będzie.

Piranha ale to nawet nie plamienia, poświata różu i to w sobotę, wczoraj też ale tak że mogłabym w ogóle nie zauwazyć. Spuchniętą mam pochwę, szyjka u góry.. o co kaman? Do tego znowu jajca z temp. powinnam zapisać 36,89 hehe bo tu chociaż zabrzęczał termometr a przy pierwej nie, więc nie wiem czy był pomiar prawidłowy. No dzisiaj wszystko się okaże. Już po 8 jadę na bete.

Dorcia Ty pewnie jeszcze słodko śpisz ale my z Nuuuśką już o Tobie myslimy;-)

Trzecia!

Kristian mocno zaciskam kciuki choinka, zeby byla ladna betka!

U mnie skok jak smok ;) tempki oczywiscie :-)

nuska czy Ty spisz wogole :cool2:
Milego dzionka wszystkim!

reklama
WITAM SIĘ WE WTOREK ...jeszcze tylko 3 dni i weekend !

Nuuśka
kochanie Ty moje odpisałam Ci na FB ! Długo to trwało bo jakoś nie mogłam się zebrać wczoraj do niczego ... jakiś dziwny dzieńmiałam

Krystianmartin
może zrób Betę na CITO...wynik masz telefonicznie po chyba godzinie !
Trzymam MOOOCNO &&&

Ja się czuję wyjątkowo @...dołączę do Ciebie Nuuśka niebawem :baffled:

Zmykam troszkę posprzątać bo za chwilę zabiję się we własnej kuchni na wałku do ciasta albo chochelce !!!

Do góry