reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo, ponoć w ciąży to normalne, tak piszą w literaturze ciążowej hihi. Też zauważyłam, że częściej sikam. Czytam "Ciężarówką przez 9 miesięcy" i czasem zrywam boki ze śmiechu, tak fajnie jest napisana. Mam w planach też zakup "Języka niemowląt" chyba ty Piranha polecałaś, czy dobrze pamiętam?
Mój bobas też czasem jest aktywniejszy, czasem spokojniejszy, ale nie było dnia, żeby się nie ujawnił.
Dorcia, przed dietą chłopczykową ważyłam uuch teraz marzenie - 51 kg, na diecie przytyło mi się do 54kg, taką wagę miałam na starcie ciąży. Ciekawe ile dobije mi do końcówki ciąży, z córą przy porodzie było to 65 kg, ale startowałam przy 49 kg przy 160 cm wzrostu.
Na chandrę zawsze sprzątam/zamiatam liście/koszę trawę/odśnieżam/czytam. Głowa do góry!

reklama
Krystianmartin ...ooooooo...kochana jesteś Babeczko !!!

Ja mam dobry humorek...ale mój podopieczny NIE !!! Wszystko dzisiaj musi być na odwrót, wszystko na "nie" ....jakiś diabeł wcielony w niego wstąpił ... czy co ???
Przed chwilką spadł za schodów ( na pupie) i stwierdził że to moja wina bo się na niego patrzyłam !!! Stłukł sobie doopsko !
A teraz rozerwał roletę. Byłam z nim na spacerze to wcale nie było lepiej.
Ale już niedługo !!! Jutro mam nadzieję będzie lepszy dzień !!!

Dorcia z pewnością. Ja dzisiaj juz pewnie dupka odstawię. Po 14 przekonam sie że beta poniżej 1. oby TSH było dobre. Ale gdzieś tam mnie ściska że znowu sie nie udało:-(

hej dziewczynki, u mnie po staremu nic nowego jak na załączonym obrazku nic nie mam :cool:
gratuluję zaciążonym
trzymam kciuki za starające się
ja mam teraz dużo pracy z dziećmi bo nie dość że muszą się uczyć nowych informacji to jeszcze po hiszpańsku czyli podwójna nauka szok siedzimy całe dnie i kujemy uf już mam dość a tu egzaminy jutro i po jutrze ufff
ale jedna dobra wiadomość jest taka że mój salon fryzjerski będzie w TVP info Poznań Ja w SPA 30.11 o 10.00 w sobotę :-)
zapraszam do oglądania :tak:
No nic uciekam do pracy dalej się uczyć
ach i na dniach owu :sorry2:
nie prowadzę tempek nie chcę się stresować będzie co będzie a pewnie znowu nic nie będzie :confused:
buziaki dziewczynki

Jestem !!
Zmywara doszla, Ł. z tesciem montuje wlasnie, ale jutro okazalo sie ze musze dzwonic do glownej siedziby Beko bo karta gwarancyjna przyszla tylko na 2 lata a nie na 5 jak bylo napisane, i podobno te dodatkowe 3 lata od firmy zalatwia sie juz z Nimi osobiscie.

Dorcia Kocham Cie !! Mowilam dzis ?? Rozmowa Ł. z wiesz kim pozytywnie jak najbardziej, okazuje sie, ze kierownik mial juz od dawna cos do tego faceta, a Ł. powiedzial tak przy Nim bo cos musial powiedziec zeby nie bylo. Wiec bardzo sie ucieszylam :blink: ze choc to na + sie rozwiazalo.
Caly dzien biegalam bo z szefem w gabinecie urzedowalam i normalnie jak na sranie co chwile cos :dry:

krystianmartin Kocham Cie !! Pisalam dzis ??? :-D Ja napisze list do Swietego Mikolaja, a Ola mi pomoze :-) !! Dzieciom sie w koncu nie odmawia podobno wiec jak poprosza to moze sie uda ?????
Co do betki, ona mnie zastanawia, bo niby jest negatywna ale nie do konca. No bo czemu 3,56 a nie ponizej 1 jak zawsze ?? jakie tam sa normy ??

Elmuś Ciebie tez Kocham !! Mowilam dzis ???? Prosmy teraz o prezent na Mikolaja, w koncu Swiety kocha wszystkie dzieci, a my niejako tez Nimi jestesmy prawda ? :blink:

piranha Slonko, ale ja przeciez juz badalam LH, FSH i estradiol, testosteron tez badalam. W tym cyklu wlasnie tym byly badane hormony w 3dc, testosteron wczesniej badalam w lipcu z tego co pamietam. Wszystko bylo w normie kochana. Zapomnialas ? :-p @ juz nadeszla i to Ci powiem taka ze hej....normalnie kosmos. Co do testow, wczesniej nie patrzylam tak dokladnie jak teraz na intensywnosc i zabarwienie kresek, glupia bylam, ale dla mnie jak juz sie jasna pojawiala to dodawalam + wiec tym sie chyba nie powinnas w ogole sugerowac, tak mysle.
Powiedz mi co brac od dzis ?? Acard odstawilam, na estrofem, i potas jeszcze za wczesnie prawda ?

matik Slonko podaj mi prosze date planowanej @, wrzuce Cie na liste, i skoro owu na dniach to mocno zaciskam wszystko co mozna !!

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 20.12 ( 11 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
reklama
Krystianmartin zedytowałam posta !!!
Jakie normy masz dla tej bety ???

Ja jak robiłam to miałam że poniżej 5 brak ciąży...a jak u Ciebie ????????

Nuuśka ale się cieszę ...super !!! Dobro wygrywa !!!
Pomogła nasza woodoo !!!

Ostatnia edycja:
Do góry