Daria zdrówka dla Colina. Dość że dziecko chore to jeszcze taka baba Ci nerwy szarpie, brak słów. Kurde pretensje ma do Ciebie ze w ciazy jestes jakby to Ona miała to dziecko wychowywać. Głupie babsko. Mój ma miec za tydzien szczepienie, aż się boję, bo ciągle jest zakatarzony i pokasłuje ( a takie dzieci u nas szczepią:/ musiałby byc bardzo chory zeby go omineło ) i juz raz dostał szczepionke w takim stanie-to miałam to samo co Ty teraz. Zdrówka jeszcze raz dla dzieciaków.
Oczy niebieskie z tą glukozą i sokiem z cytryny pierwsze słyszę ale zanotuję, zanotuję na przyszłość, bo dla mnie to badanie było straszne. Dość że miałam mdłości 24h to jeszcze po pierwszym łyku tego mnie cofneło. Pamiętam że to bodajże trzeba wypić w ciągu 15min? Na moje szczęście babki w laboratorium miały duzo ludzi na krew i zapomniały o mnie - bo zeszło mi 40min wypicie tego, a jeszcze popijałam wodą, a reszte wlałam do kwiatka hahaha
Oczy niebieskie z tą glukozą i sokiem z cytryny pierwsze słyszę ale zanotuję, zanotuję na przyszłość, bo dla mnie to badanie było straszne. Dość że miałam mdłości 24h to jeszcze po pierwszym łyku tego mnie cofneło. Pamiętam że to bodajże trzeba wypić w ciągu 15min? Na moje szczęście babki w laboratorium miały duzo ludzi na krew i zapomniały o mnie - bo zeszło mi 40min wypicie tego, a jeszcze popijałam wodą, a reszte wlałam do kwiatka hahaha