reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mamuśkamimi Nuśka dzieki, a calkiem niezle sie czuje. Zaluje ze czas tak szybko leci, dobrze mi w domu :tak: Cos tam zawsze dolega ale poki nie ma skurczy czy plamien nie ma co narzekac ;-)
Podgladam te wasze wykresy... Nyska na Twoj dmucham i chycham, on ma jutro pojsc w gore bo mu walne mowie Ci! Kurde no :-( Ale @ nadal nie masz nie?

Krystian tule :* Od jutra wpadniesz w wir codziennosci i bedzie dobrze :tak: Twarda babka jestes.

Kira ja sie nie znam na obinizaniu, nie pomoge ale &&&&& trzymam :tak:

Nuuuśka nie widzisz wykresów????????????????

Elmo dzięki, staram się być twarda

Jakoś chyba gorączka mnie łapie

Ostatnia edycja:
Elmus najwazniejsze, ze dobrze sie czujesz, zmiana pogody Ci nie dokucza za bardzo ? Matko jak ten czas leci to juz prawie 27tydzien :szok: Co do mnie, nie @ jeszcze nie nadeszla, ale czuje ja wszystkimi czesciami siebie, musialam juz wziasc nospe, bo brzuch i nogi rwa strasznie i co chwile biegam do wc bo mam zarabiste uczucie mokrych majtek :eek: Do bani !

krystian no wlasnie nie widze :no: ani jednego, a co to za wykresy ?? Okulary zalozylam, ale tez nie pomoglo, nic nie widac, tylko puste biale pole, pod tym co napisalas.
Kiedy M. wraca ?

Gdzie sie podziala matik ?? Halo halo ??

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ ( 11 cykl starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuuśka to były wykresy gdzie w 14 dc tempki w dół nawet o 0,7 stopnia a na następny dzień był +.

M przyjedzie jak ja będę w szpitalu. Gin powiedział, że jeżeli będzie owu to odstapi nam gabinet :happy2:, a ja do mężą " zawsze chciałeś zafundować mi SPa, a teraz znalazł się sponsor...NFZ:happy2:.

krystianmartin :-D ja w tym tygodniu musze wreszcie isc po skierowanie do Poradni Ginekologii Endokrynologicznej, mialam sie polozyc u tesciowej w Szpitalu , bo to jedyny taki oddzial u Nas w Katowicach, podobno maja dobrych lekarzy, a hormony dokladnie zawsze warto przebadac, tam bedziesz miala zrobione to pare razy i to w kompleksowy sposob, bo podobno i w nocy badaja, by miec rozeznanie o wartosci nie tylko w danym dniu, ale i o danej godzinie/porze dnia.

reklama
Nuska te wykresy co Krystian wstawila napawaja optymizmem zatem ja nadal &&&& nie puszczam ;) Zmiany pogody? Hmmm moze ta sennosc to wlasnie stad?

Milego wieczoru!
Ja juz sie klade i odpoczywam biernie :D

Do góry