Nuska jest !
melduje sie wyspana :-)
co do sytuacji na froncie - temperatura dzis tak pieeeeeknie poleciala w dol ze czekam dzis na @.
a wiec Me psiapsioły - Wasze YES zawiodło, mozecie skladac oficjalna reklamacje
dorcia z ciacha byl bardzo ucieszony, zjadl od razu 3 kawalki, a potem wyslalam go do spania bo ledwo patrzyl na oczy. No wiec podsumowujac ten fajny chlop spi mi juz od 13h
niedzwiedz nie chlop !!
piranha tak zrobie, dzis serducho
chcialam juz wczesniej ale przez caly tydzien na popoludnie nie bylo kiedy bo chcialam pilnowac tych 4 dni. Nie bede sie zalamywac na pewno nie !! Cykl byl zagadkowy ale tez ladny, chyba najladniejszy jaki mialam do tej pory, bez tych gor i dolin tylko na jednym poziomie, ale w sumie niewiele to dalo. Nie wiem gdzie byl blad, bo wydawalo mi sie ze wszystko dopiete na ostatni guzik
Zamowilam juz testy, w sumie bedzie ich 35 :-) wiec bede lepiej przygotowana od teraz
Dziekuje, dziekuje za wszystko Kochana :*
krystian pewnie ze Nasz,nie damy sie zadnym wstretnym malpom !! choc dzis i tak kurde smutna jestem troche niestety...eh.
maggie taaa zamieszkala chyba tylko wczorajsza kolacja, dzis od rana czuje sie okresowo, byle bym domu nie rozniosla
polisiu wiesz kochana ilu ja juz lekarzy zwiedzilam ?? wielu, na prawde wielu i jak juz pojawila sie taka kobietka ktora mialam wrazenie ze jest wlasnie taka od serca to niestety tak kosmicznie liczyla sobie swoje porady, wlacznie z tym ze za kazde usg 130zł.,ze stwierdzilam, ze przy Niej zostane po miesiacu bankrutem. Kobieta ktora opisywalam to moja poprzednia gin, teraz chodze do takiej w miare konkretnej, choc chyba kazda ma jakies wady niestety
LISTOPAD 2013
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )
GRUDZIEŃ 2013
Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ ( 11 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
mamuśkamimi ( grudzień 2013)
maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)