reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Myfanwy gratuluje ogromnie już teraz. Jak zaszłam w ciąże z Olinkiem to taki test uznałam jako pozytywny i nawet nie przyszło mi do głowy robic nastepne, ale wtedy młoda niedoświadczona byłam hehehe. Zrób nastepny i zobaczysz dwie grube krechy!!
Nuska w takim razie spij spokojnie i życze wzrostu tempki. I pozytywnego testu.
KrystianMartin za ciebie też &&&
Maggie mój brzuszek też wygląda jak w 4 miesiącu hehehe.

A my byliśmy w kinie na filmie Wyścig. Fajny bigraficzny o kierowcy F1.
Musze zacząc robic liste konkretnych suplementów, i wszystkiego co potrzebne żeby zacząc obserwowac swoje cykle. Podsumowac ile kasy potrzebuje. Żeby odłożyc hehehe.

reklama
Dobry wieczor laseczki
trzymam kciuki za piekne tempki jutro.....

wlasnie mialam wizyte , moj synek mial 3 kolezanki w swoim wieku, chate mi rozniosly, ale zyrandole jeszcze wisza. :-) Same slodkie dziewuszki :blink: ah sie napatrzylam i naprzytulalam :-) i warkoczyki naplotlam :zawstydzona/y: obym niedlugo kiedys plotla wlasne .... A jak nie to bede dalej kupowac auta, jak Bog da, u mnie ph 4,9 ale niezla walka.... I stres, Piranja ma racje z o+10, ale ja mimo wszystko boje sie.... Wiecej mnie nie ma niz jestem w domu, wiec szanse na dokladne takie wcelowanie nikle....... Spokojnej nocki

WITAJCIE WIECZORNIE

Ja właśnie wróciłam od znajomych...M troszkę przeholował z % i wróciliśmy do domu. Teraz właśnie śpiewa Eneja !!! Dobrze że tego nie słyszycie ...hehehe

Nuuśka kochanie Ty moje...jak Ł zareagował na ciacho ??? Fajny z niego gość !!! Szkoda że zajęty:zawstydzona/y:

Maggie KOCHAM CIĘ wiesz o tym ???

Idę spać ... nic nie piłam a w głowie mi szumi...jak to możliwe ???

MIŁEJ NOCKI BABECZKI !!!

P.S. Czy któraś była w kinie na "Mój biegun" ??? O Jaśku Meli ???

Kiraa podobno jest niesamowity....a pochwalę się że reżyserem jest mój znajomy...dlatego też mam zamiar w najbliższym czasie się wybrać do kina :-D

Dorcia no to musisz obowiazkowo zobaczyc w kinie :-)

moc fluidkow dla wszystkich, do juterka zobaczMy co przyniesie nam niedziela ;)

Hej
Ja tak na moment i zaraz lulu. Nuuuuśka maga kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Piranha jak można zinterpretować dzisiejszy skok temperatury? :szok: Już myślałam, że w ogóle nie dotrze do 37:-)

Dorcia ​buziaczki z samego rana

Nuska
gdzies jest :cool2: czekamy

kristian no laaaadnie, kciukam

u mnie dzis persona pokazala jajeczko/owu :eek: zaraz powstawiam foty.... Nie wiem czy jeszcze seruszkowac cz juz nie......:eek:

a ovufriend zaznaczylo mi przebyta owu w 9dc..... Matko....ja juz jestem zagubiona.

Ostatnia edycja:
reklama
Piranju
bardzo bardzo prosze o decyzje ;-):-)

zobacz prosze moj wykres i fotki, dzis mam 12 dc, persona pokazuje owu, czyli jutro tez pokaze czyli owu bedzie w 13 dc, czy poprawiac serduszka? W tej chwili ph po nocy 4,7/4,8

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 55
  • image.jpg
    image.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 62
Do góry