reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elmo jestem w szoku że w Twojej rodzinie są tak "życzliwi" chyba bym wyszła z siebie jakbym usłyszała takie wypowiedzi. Masakra:wściekła/y: Co do porodów to ja miałam SN i CC. Przy pierwszym większy ból lecz mniejszy stres a przy drugim, czyli cesarce miałam ogromnego stracha. Umówion byłam na 10 dni przed terminem. Szybciutko doszłam do siebie po cięciu, apo naturalnym długo się wszystko goiło. Jak bym miała wybierać to wolałabym CC mimo że na bloku operacyjnym było przy mnie mnóstwo ludzi (może dlatego że sam ordynator podjął się tej operacji)ALE ODNOSZĄC SIĘ DO TWOJEGO PYTANIA TO ZDECYDOWANIE POLECAM UMÓWIĆ TERMIN A NIE CZEKAĆ. Drugie porody zdecydowanie trwają krócej i możesz nie zdążyć z CC
Piranha moje dzieci często się przytulają ale tak samo często się kłucą. Jeszcze trochę czasu minie i zacznie Krzyś dostrzegać pozytywne strony posiadania siostry. Teraz wszystko zależy od Twojego spokoju i ciepła, ale dobre czasy z pewnością przyjdą z nienacka i będziesz jeszcze te chwile wspominać z uśmiechem.
Araki elmo ja mojego starszego przygotowywałam cały czas. Często dawałam mu możliwość posłuchania brzuszka i udawałam że mówi do niego braciszek. On miał wtedy 3 lata. Jak urodził mu się braciszek to prawie zawsze pozwalałam mu myć go przy kąpieli. Pomagał mi go wycierać i ubierać w pieluszkę. Powtarzałam mu że sama bym nie dała rady i wtedy czuł sie mega potrzebny :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dorcia u Nas te 810zł to na dwa tygodnie, okolica piekna, caly pensjonat tez - moze i ja bym sie wybrala ??? :-)

krystianmartin taaaaa no przecie, a jakiego koloru nabierze jak jutro spadnie a nie wzrosnie :wściekła/y: Ja dzis na kolacje jem salatke warzywna z kurakiem gotowanym na parze :happy:

Daria dzis wyszlam o 21 ! :angry: Boze powiem Wam, ze mowie do Ł . ze najbardziej bede sie cieszyc poza sama fasolcia jak sie uda zajsc w ciaze z tego ze jak pieprzne L4 na cala ciaze to do tej pieronskiej roboty juz nie wroce ! Ł. juz na normalnych zmianach, wiec po pracy jeszcze do tesciow po Ole i po prostu dosc, padam na cyce i wszystko inne. Nie ma to jak Nasza kochana polska rzeczywistosc...:confused2:

zakrecona och skad ja to znam....:/ Tyle razy w zyciu juz sie przejechalam na swojej dobroci i checi pomocy ze dawno powinnam nauczyc sie zeby tego wiecej nie robic, ale robie caly czas w nadziei ze ludzie sie zmienia ! :no:

Elmo ja w zawieszeniu z moim nieszczęsnym nosem i nadal nie wiem co robić..

Ja byłam dzisiaj u laryngologa i co się okazało że to nie polip, mam przerośniętą małżowinę w nosie. Dwa miesiące leczenia farmakologicznego a potem powiedział lekarz że zobaczymy... eh całkiem wszystko się mi pokićkało ....jestem skołowana
Liczyłam na to że wyznaczy mi termin zabiegu ale nie, mówi ze sprobujemy sterydami zmniejszyć, zabieg sie robi jak to nie podziała. Ja byłam przekonana że mam polipa okazuje się że przyczyna inna, w sumie nie taka groźna, ale miałam jakies badanie przez nos ale mnie bolało, myślałam że ucieknę gdzie pieprz rośnie

Ostatnia edycja:
Nuuuśka gdzieś tam w głębi serca czuję, że ten Twój wykres nabierze tęczowych kolorów,a potem to już będzie tylko blue:tak:. Tak czuję. Trzymkaj się

dobry wieczorek

widze ze same piekne wykresy nam sie szykuja na ten miesiac:-):-):-)

ja melduje sie juz z miernikiem ph, ale coz.. Roztwory buforujace dopiero zamowilam, beda pewno kolo konca tygodnia.
niby byl wyjustowany jak go kupilam, pokauje pH 5,5,:baffled: potem po Sylku 5,1' a po Lactovaginalu 5,4.... Kuzwa szalu nie ma... Chyba nie dam rady nizej zbiç tego ph, co ja mam jeszcze robic :crazy::wściekła/y:jestem wsciekla......

kolorowych snow sloneczka.......

Nuuuśka a nie mówiłam:tak: , że tempka

Zobacz załącznik 593523
Miłego Dnia babeczki.
Dorcia znowu 6:30
Piranha a może na mnie tak zmiana czasu wpłynęła, bo w sumie to tamte tempki około 8 mierzyłam. Aj wszystko nie tak.
Od 4 listopada mierzę o 6:30.

Ostatnia edycja:
krystianmartin aaaaaaale widzisz co to ? nic :zawstydzona/y:takie barachlo:wściekła/y:ledwo co sie podniosla, wiec z przyzwyczajenia chyba sadze ze czas sie szykowac do kolejnego cyklu.
W ogole myslalam ze bede pierwsza a tu doooopa ! :-)

LISTOPAD 2013

mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )
Annette - termin @ 23.11 ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ ( 7 cykl starań )
zakrecona - termin @ 11.12 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( początek 2014)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
gdusia ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry