vviedźma oooooo jak ja sie ciesze !!! Wiedzialam, wiedzialam, a Ty sie martwilas :* :-) Normalnie uwierz mi ze kamien z serca, to teraz juz sie nie denerwuj i odpoczywaj bardzo Cie prosze !
Dorcia Bosh-ke ma tesciowa, i wczoraj mowi do Nas czy my nie chcemy takiej jak ona, wiec sie Ł. zapytal czy musimy miec wszystko takie jak ona bo normalnie to ja mam wrazenie, ze ona chcialaby Nasze mieszkanie umeblowywac na swoje podobienstwo
Dzis na obiad mam kopytka ! Ale nie takie od konia
Ł. w pracy do wieczora a dla mnie samej nie lubie gotowac ( Ola u Babci) no i poprzestalam na kopytkach na maselku
Antosia za mna dluugo chodzila zmywarka, bo raz - na prawde oszczednosc wody, dwa powiedzmy sobie szczerze - ulatwienie Nam zycia, wkladasz naczynia, wlaczasz, i wyjmujesz czyste. Nie znaczy to ze nie lubie myc naczyn, ale czasem to juz mam dosc, jak kolejna sterta laduje w zlewie a chetnych do umycia brak
Co do testowanka, staram sie o Nim nie myslec, ale chyba wynika to z faktu ze staram sie nie nastawiac. Nie znaczy to, ze nie ciesze sie kiedy temperatura pnie sie w gore, bo pewnie ze tak, ale staram sie byc ostrozna we wszystkim bo porazka potem boli bardzo. Kciuki kciuki mocno !! :-)
krystianmartin no i dzis jestem ktora ? ostatnia
Musze cale domostwo posprzatac, wlacznie z kotami bo mi juz zarosly
pogoda ladna, choc chlodno, ale jak ja sie ciesze ze jeszcze dwa dni wolnego przede mna ! och, w koncu troche sie odpocznie. Ales poszalala z dupkiem :-) ale bardzo dobrze, lepiej miec w zapasie jakby co :*
Ktos dzis testuje ? Bo ta Nasza lista w zawieszeniu,
Annette co u Ciebie ? czy termin @ dalej planowany na dzis ?