reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Daria póki kuzynka jest w ciąży to ciężko o pomoc, jak sie urodzi juz dziecko wtedy alimenty, a na chwile obecną mogłaby pójść do opieki społecznej po zasiłek okresowy, jedynie tyle i bedzie to mała kwota, a jeszcze musi spełnić warunki co do kryterium dochodowego. jeśli mieszka sama, wtedy nie może bodajże mieć wiecej jak 520zł dochodu, jesli mieszka z rodzicami-wtedy i ich dochody sie wlicza do tego- niestety. Najlepiej jak by podeszła tam i sie spytała

klaudia82 Gratuluje córci :)

Araki gratuluje również :)

Matik, krystian ja również chciałabym usłyszeć o II kreseczkach u Was, naprawdę bardzo mocno Wam tego życzę.

Klaudia
ja chyba tez przeoczyłam, Gratulacje.

araki super ale się cieszę. GRATULACJE.

Niebieskie oczy,elmo ja prawie 100 w brzuchu łapie, nieźle nie.. niebieksie oczy moja mała w 19-stym tyg ważyła 255g a w 23 tyg. 585g
A któras cos pisała o kawie, ja piję kawe, lekarz powiedziła że dwie mogę. Mieszam taką rozpuszczalną kawę ze zbożową i takich wypijam trzy. Ja mam podobnie jak maran ogromne ilości inki wypijam, nie przeżyłabym bez niej teraz. A macie racje życie nabiera kolorów po USG-tak to była wegetacja.

Anna co tam u Ciebie, ja się czujesz?
Antosia a więc czekamy do 14. Ja postawiłabym tez na dziewczynę, ale moja opinia to taka lajtowa bo ja specem nie jestem, ale jak na moje niewielkie doświadczenie myślę że wygląda dziewczynkowo. Dlatego pytałam się co piranha mówi. Więc kochana mocno trzymam kciuki.
wiedzma jak wyniki, dobrze dziewczyny mówią nie płącz przeciez wiedzmą jesteś bo ja nie to ja również zaraz się rozpłącze.

hej dziewczynki :*

Dopiero niedawno wrocilismy do domu, zakupy po pracy skonczone wieczorem a i tak jeszcze nie wszystko kupione :sorry: Buty buty na zime kurcze pilnie poszukuje ! w niedziele dalszy ciag zakupkow a poki co w przyszlym tygodniu w koncu zamawiamy zmywarke :-)Ciesze sie jak male dziecko !

piranha Kochana ja tak pilnuje tego co piszesz, ze chyba bardziej sie juz nie da :laugh2: Ł. to sie smieje, ze nad lozkiem powiesze tabliczke kiedy, w jakie dni mozna a w jakie nie :-Di przede wszystkim w jakiej pozycji hah :wściekła/y:

vviedźma co u Ciebie ??????????????????????????????/ Czemu sie nie odzywasz Kochana !!! Czekalam na wspaniale wiesci od Ciebie a tu nie ma nic :-( Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku jestem z Toba caly czas myslami :-(

Matik termin @ masz jutro tak ? nic sie nie zmienilo ? Badz mimo wszystko dobrej mysli, bardzo bym chciala zeby Ci sie udalo...tyle juz przeszlas, ze zaslugujesz na ta fasolcie jak nie wiem kurde co ! :-( Bedzie dobrze tylko sie nie poddawaj :*

Annette a co z Twoim terminem @ ? Cos sie przesunelo czy tez na jutro :happy:?

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @ 17.11 ( 1 cykl starań )

GRUDZIEŃ 2013

Kiraa - termin @ 01.12 ( 3 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 18.12 ( 20 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Nuuśka ...zmywara powiadasz...ja swoją mam od jakiegoś miesiąca i nie wyobrażam sobie życia bez niej ( choć przez lata nie chciałam zmywarki-bo i po co?)

Wiedźma gdzie jesteś ??? My tu usychamy z niewiedzy !!! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok !!!

reklama
dorcia wiesz ile ja kurcze czekalam na ta zmywarke, ale wiecznie cos, wiecznie inne wydatki, ale miesiac temu powiedzialam o nie ! koniec, w tym miesiacu odkladam polowe, teraz dorzuce druga polowe i bedzie zmywarka :-) Wybralismy Beko w klasie A ++ , na prawde fajna, ma program do mycia naczyn dzieciecych :happy:

Do góry