reklama
Piranha
Fanka BB :)
anias, progesteron piękny, owulka była a ciałko żółte bardzo dobrze pracowało, tak więc na pewno nie masz żadnej torbieli a takie bóle zdarzają się bez powodu, w każdym razie ja niejednokrotnie takie miewałam
Wklejam naszą tabelkę bo dawno jej nie było:
Oznaczenia:
D – dieta, S – suplementy, M – minerały (Ca, Mg, K i Na), H – hormony, P – pH, J – jony, O – odległość od owulacji
Kolor zielony – czynnik spełniony całkowicie
Kolor pomarańczowy – czynnik spełniony częściowo (np. odjęte 0,5 za niestosowanie diety lub niełykanie suplementów przez M)
Kolor czerwony – czynnik nieuwzględniony / niesprawdzony
Wklejam naszą tabelkę bo dawno jej nie było:
L.p. | Nick | Planowana płeć | Ilość czynników wziętych pod uwagę | Uwzględnione i nieuwzględnione czynniki | Będzie mieć/ma |
1 | Piranha | [FONT=&]♀[/FONT] | 6 | D–1, S–1, M–1, H–1, P–1, J–1, O-0 | [FONT=&]♀[/FONT] |
2 | Noemi | [FONT=&]♀[/FONT] | 5 | D–1, S–1, M–1, H–0, P–1, J–1, O-0 | [FONT=&]♀[/FONT] |
3 | Nullka | [FONT=&]♀[/FONT] | 5 | D–1, S–0.5, M–0.5, H–0.5, P–1, J–0.5, O-1 | [FONT=&]♀[/FONT] |
4 | Ann29 | [FONT=&]♀[/FONT] | 3,5 | D–0.5,S–0.5, M–0.5, H–0, P–1, J–1, O-0 | [FONT=&]♀[/FONT] |
5 | Truskafffka | [FONT=&]♀[/FONT] | 5 | D–1, S–1, M–1, H–0.5, P–1, J–0.5, O-0 | [FONT=&]♀[/FONT] |
6 | Magda_z_uk | [FONT=&]♂[/FONT] | 6 | D–1, S–1, M–1, H–0, P–1, J–1, O-1 | [FONT=&]♂[/FONT] |
7 | Czarna | [FONT=&]♂[/FONT] | 4,5 | D–1, S–0.5, M–1, H–0, P–1, J–0, O-1 | [FONT=&]♂[/FONT] |
8 | Elmo | [FONT=&]♂[/FONT] | 7 | D–1, S–1, M–1, H–1, P–1, J–1, O-1 | [FONT=&]♂[/FONT] |
9 | Ewelin | [FONT=&]♀[/FONT] | 5 | D–1, S–0.5, M–0.5, H–0.5, P–1, J–0.5, O-1 | [FONT=&]♀[/FONT] |
10 | Oczy niebieskie | [FONT=&]♂[/FONT] | 7 | D–1, S–1, M–1, H–1, P–1, J–1, O-1 | [FONT=&]♂[/FONT] |
11 | Mamawczesniaka | [FONT=&]♀[/FONT] | 3,5 | D–0.5, S–1, M–0.5, H–0, P–1, J–0.5, O-0 | [FONT=&]♂[/FONT] |
12 | Polisia | [FONT=&]♀[/FONT] | 4,5 | D–1, S–1, M–1, H–0, P–1, J–0.5, O-0 | [FONT=&]♂[/FONT] |
13 | Klaudia82 | [FONT=&]♀[/FONT] | 4,5 | D–0.5, S–1, M–1, H–0, P–1, J–0, O-1 | [FONT=&]♀[/FONT] |
14 | Agulek-79 | [FONT=&]♀[/FONT] | 3,5 | D–1, S–0, M–0.5, H–0, P–1, J–1, O-0 | |
15 | Myszka281 | [FONT=&]♀[/FONT] | 3 | D–1,S–0.5, M–0.5, H–0, P–1, J–0, O-0 | |
Dotychczasowa skuteczność 85% (11/13), skuteczność dla >= 5 czynników 100% (8/8) |
D – dieta, S – suplementy, M – minerały (Ca, Mg, K i Na), H – hormony, P – pH, J – jony, O – odległość od owulacji
Kolor zielony – czynnik spełniony całkowicie
Kolor pomarańczowy – czynnik spełniony częściowo (np. odjęte 0,5 za niestosowanie diety lub niełykanie suplementów przez M)
Kolor czerwony – czynnik nieuwzględniony / niesprawdzony
Z tabelki wynika, że chłopaka łatwiej zaplanować ale nawet w dziewczynkach skuteczność baaardzo dobra.
Piranho, od kiedy po owulacji zacząć brać duphaston?
Kupiłam sobie na wszelki wypadek Replens ale póki co go nie używam bo ph ok 4.7 po starnkach z sylkiem i lactovaginalem..
PS. Córcia prześliczna, ma oczy jak węgielki :-)
Piranho, od kiedy po owulacji zacząć brać duphaston?
Kupiłam sobie na wszelki wypadek Replens ale póki co go nie używam bo ph ok 4.7 po starnkach z sylkiem i lactovaginalem..
PS. Córcia prześliczna, ma oczy jak węgielki :-)
Matik2012
nie Pirania pod światło też nic nie widać , z żadnej strony nawet od tyłu ;-)
ale dziś szyjka rozpulchniona więc to typowo na okres , wczoraj wieczorem też śluz rozciągliwy z białymi niteczkami co jak się już kilkakrotnie ostatnio okazało
ale dziś szyjka rozpulchniona więc to typowo na okres , wczoraj wieczorem też śluz rozciągliwy z białymi niteczkami co jak się już kilkakrotnie ostatnio okazało
mam do was pytanie moze ktos sie zna
wiec chodzi o to ta moja kuzynka jest w ciazy chlopak jak sie dowiedzial uciekl;/ jego rodzina powiedziala ze ma sobie radzic sama;/ mowi nikt jej teraz do pracy przyjac nie chce czy nalezy sie jej moze cos na utrzymanie z miasta? predzej pracowala w poznaniu a w weekendy studowala skaczyla i pojechala do niemiec ale widocznie robila na czarno bo musiala wrocic do pl .. troche mi jej szkoda tym bardziej ze narazie jej mama i tata duzo jej nie pomagaja ale coz;/ a chlopak brak slow.....
wiec chodzi o to ta moja kuzynka jest w ciazy chlopak jak sie dowiedzial uciekl;/ jego rodzina powiedziala ze ma sobie radzic sama;/ mowi nikt jej teraz do pracy przyjac nie chce czy nalezy sie jej moze cos na utrzymanie z miasta? predzej pracowala w poznaniu a w weekendy studowala skaczyla i pojechala do niemiec ale widocznie robila na czarno bo musiala wrocic do pl .. troche mi jej szkoda tym bardziej ze narazie jej mama i tata duzo jej nie pomagaja ale coz;/ a chlopak brak slow.....
Antosia79
Chyba przeoczylam gratuluję córeczki !!!! Trzymam żeby nic się nie zmieniło &&&&piranha dziękuje serdecznie za wpisanie do tabelki myślałam że sie nie kwalifikuje od razu na mojej twarzy rogalik
a no i mam nadzieje że przymnie nic sie nie zmieni po wizycie
reklama
krystianmartin
vviedźma jak tam wyniki?
Podziel się: