reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Krystianmartin ja myślałam że się pomyliłam i to nie Ty się odchudzasz...z czego Ty się odchudzasz ? Co ? Ja to mam podwójny podbródek, buzię jak księżyc w pełni ....a Ty...nooo powiem Ci że chłopcy muszą być dumni z tak eleganckiej mamuśki !!! I widać że jesteś bardzo ciepłą osobą !!!

reklama
Krystianmartin nie wiem czemu się odchudzasz...domyślam się że po prostu źle się czujesz z taką figurą jaką masz ! A naprawdę mimo kilku zbędnych kilogramów wyglądasz rewelacyjnie !!! I te buciki WOW !!! Wiesz gustuję w mężczyznach ale za Tobą to bym się na pewno oglądnęła na ulicy !!!

Zmykam spać...dobija mnie ta pogoda !!!

Kristian gdzie te foty....:szok: Za. Pozno przyszlam...
nuska kciuki zacisniete na niebiesko....

dziewczynki na diecie i suplementach dziewczynkowych.... Macie jakies efekty uboczne tej cudownej diety i lekow? Mnie strasznie wysypalo buzie :baffled: a moj M wymiotuje po suplementach i ma bole brzucha...... No comments i dobranoc :angry:

reklama
Hej Dziewczyny.
O dzisiaj jestem przed Nuuuśką:-D
Kiraa mi strasznie przetłuszczają się włosy. Mój M nawet dobrze się czuje po suplementach, ja też.
Piranha czy dalej robić testy?
Miłego dnia:-)
Matik?????????????????????????????????????

Do góry