reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran nigdy nie mow nigdy ;) ja tam przed owu raczej nie ryzykuje a po drugiej ciazy to Ci mowie sex w foliowym worku jak nic :)

reklama
Nuuuśka - właśnie na takie sprawozdanie czekałam, pięknie :tak: :tak::tak:Bardzo się cieszę :-) A powiedz mi jak to się ma do wykresu i do testów, kiedy ta owulacja była u Ciebie? mówiła coś ginka?

U mnie już się zaczeły małe schizy np.że kręci mi się w głowie ( a to pewnie zmęczenie i notoryczny brak snu daje znać o sobie), w poniedziałek bardzo pikał mi lewy jajnik całe popołudnie, a dziś boli podbrzusze jak na @, cyce rano miekkie, a wieczorem bolesne i pełniejsze. Jakoś tak czuje, że się jednak nie udało :no:

Piranha - co do testów owulacyjnych to zawsze pozytywny był ok 2 dni, potem kreska bladła. Co prawda przez kilka ostatnich cykli to testowałam tylko do pozytywnego wyniku i potem już nie. Te dwa dni z pozytywnymi testami pokrywały mi się z wrażliwymi sutkami, które zawsze miałam tylko podczas owulacji też ok 2 dni. W tym cyklu miałam 5 dni wrażliwe sutki, teraz już nie są, zaprzestałam robienia testów też po ok 5 dniach - ale mam nadzieje że skoro sutki już nie są tkliwe to i LH spadło.

Krystianmartin....ale mega pozytyw !!! A Ty nie gadaj głupot...moja psiapsiółka jest w 7 miesiącu ciąży-stosowała kilka lat kalendarzyk i co ...i żołnierzyki przetrwały 5 dni ... tak jej powiedział lekarz gdy wspomniała że sex był tylko raz i to zaraz po miesiączce !

Nuuśka oj , oj ale Ty zakręcona jesteś ...bomba pozytywnej energii !!! Nie bomba jako bomba, tylko inna bomba nooooo !
A co do budyniu to musztarda po obiedzie ! Bo sernika już połowę zjedzone :-D
Kochana jak ja się cieszę że masz możliwość robienia często usg-dzięki temu wiesz co i jak ... cały czas mocno kibicuję i trzymam kciuki za siusiaka !!!

Mamuskamimi za Ciebie trzymam również mocno kciuki &&& . Bardzo często nasze przeczucia się nie sprawdzają ...i tak będzie u Ciebie ! Zamiast przeczucia że się nie udało będą II :tak:

To mówicie dziewczyny że rudy nie jest zły ???

Wyszło tak DSCN7002.jpggorzej wyglądały jak mokre były :-p

Załączniki

• DSCN7002.jpg
    DSCN7002.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Elmo :-D uwielbiam Cie :) ja mam owu zwykle ok. 17-18 dc wiec tyle dni posuchy to masakra,jest niby taka teoria, że od dni cyklu odjąć 20-21 dni I bedzie granica bezpieczenstwa wiec u mnie to jakis 10-11 dc. bo mam 30-31 dniowe cycle, ale żadna metoda anty nie daje 100%. Moja szfagierka zaszła przy prezerwatywie a niby nie pekla ani nie zsuneła sie wiec... :sorry:

buziole sle

Anias2 tak kochana bede starala sie o dziewczynke A sylk slabo u mnie obniża ph
Nuuska to widze ze tez nieźle mialas w pracy ;-)
Dobranoc dziewczyny :-)

Krystianmartin mój marchewkowy w świetle dziennym będzie taki jak Twój !!! Mówisz że jest ok...ta moja fota to taka nijaka-nie miałam jak uchwycić koloru !!!
Ale z Ciebie laska ...babooo...mnie się wydaje czy to Ty jesteś na diecie ???

reklama
Dorcia jestem na diecie. Mam co zrzucać hehe a już mnie mniej 11 kg. A kolor jest śliczny naprawdę , ja takie uwielbiam:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry