reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran nigdy nie mow nigdy ;) ja tam przed owu raczej nie ryzykuje a po drugiej ciazy to Ci mowie sex w foliowym worku jak nic :)

reklama
Nuuuśka - właśnie na takie sprawozdanie czekałam, pięknie :tak: :tak::tak:Bardzo się cieszę :-) A powiedz mi jak to się ma do wykresu i do testów, kiedy ta owulacja była u Ciebie? mówiła coś ginka?

U mnie już się zaczeły małe schizy np.że kręci mi się w głowie ( a to pewnie zmęczenie i notoryczny brak snu daje znać o sobie), w poniedziałek bardzo pikał mi lewy jajnik całe popołudnie, a dziś boli podbrzusze jak na @, cyce rano miekkie, a wieczorem bolesne i pełniejsze. Jakoś tak czuje, że się jednak nie udało :no:

Piranha - co do testów owulacyjnych to zawsze pozytywny był ok 2 dni, potem kreska bladła. Co prawda przez kilka ostatnich cykli to testowałam tylko do pozytywnego wyniku i potem już nie. Te dwa dni z pozytywnymi testami pokrywały mi się z wrażliwymi sutkami, które zawsze miałam tylko podczas owulacji też ok 2 dni. W tym cyklu miałam 5 dni wrażliwe sutki, teraz już nie są, zaprzestałam robienia testów też po ok 5 dniach - ale mam nadzieje że skoro sutki już nie są tkliwe to i LH spadło.

Krystianmartin....ale mega pozytyw !!! A Ty nie gadaj głupot...moja psiapsiółka jest w 7 miesiącu ciąży-stosowała kilka lat kalendarzyk i co ...i żołnierzyki przetrwały 5 dni ... tak jej powiedział lekarz gdy wspomniała że sex był tylko raz i to zaraz po miesiączce !

Nuuśka oj , oj ale Ty zakręcona jesteś ...bomba pozytywnej energii !!! Nie bomba jako bomba, tylko inna bomba nooooo !
A co do budyniu to musztarda po obiedzie ! Bo sernika już połowę zjedzone :-D
Kochana jak ja się cieszę że masz możliwość robienia często usg-dzięki temu wiesz co i jak ... cały czas mocno kibicuję i trzymam kciuki za siusiaka !!!

Mamuskamimi za Ciebie trzymam również mocno kciuki &&& . Bardzo często nasze przeczucia się nie sprawdzają ...i tak będzie u Ciebie ! Zamiast przeczucia że się nie udało będą II :tak:

To mówicie dziewczyny że rudy nie jest zły ???

Wyszło tak DSCN7002.jpggorzej wyglądały jak mokre były :-p

Załączniki

• DSCN7002.jpg
    DSCN7002.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
Elmo :-D uwielbiam Cie :) ja mam owu zwykle ok. 17-18 dc wiec tyle dni posuchy to masakra,jest niby taka teoria, że od dni cyklu odjąć 20-21 dni I bedzie granica bezpieczenstwa wiec u mnie to jakis 10-11 dc. bo mam 30-31 dniowe cycle, ale żadna metoda anty nie daje 100%. Moja szfagierka zaszła przy prezerwatywie a niby nie pekla ani nie zsuneła sie wiec... :sorry:

buziole sle

Anias2 tak kochana bede starala sie o dziewczynke A sylk slabo u mnie obniża ph
Nuuska to widze ze tez nieźle mialas w pracy ;-)
Dobranoc dziewczyny :-)

Krystianmartin mój marchewkowy w świetle dziennym będzie taki jak Twój !!! Mówisz że jest ok...ta moja fota to taka nijaka-nie miałam jak uchwycić koloru !!!
Ale z Ciebie laska ...babooo...mnie się wydaje czy to Ty jesteś na diecie ???

reklama
Dorcia jestem na diecie. Mam co zrzucać hehe a już mnie mniej 11 kg. A kolor jest śliczny naprawdę , ja takie uwielbiam:-D.

Ostatnia edycja:
Do góry