reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Myfanwy aaaa no tak przeciez Ty juz dawno przewidzialas, ze to cialko zolte :-D:-D

zakrecona dziekuje :* a jak u Was ? co nowego ? temperatura bardzo ladna i obiecujaca, kciuki mocno zacisniete.

LISTOPAD 2013

Kiraa - termin @ 05.11 ( 2 cykl starań )
Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
mamuśkamimi - termin @ 12.11 ( 2 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 17.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
Dorcia ( kwiecień 2014 )
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

Ostatnia edycja:
Nuuśka ja czekam na @ ale nawet nie muszę patrzeć w kalendarz że się zbliża bo od wczoraj jestem taka nerwowa że szok :-) Najbardziej obrywa się kolegą w pracy :-D Dzisiaj tak im dałam popalić że o 12 przywiązali mnie do krzesła bluzą i wywieźli mnie na krześle do pokoju mojego dyrektora :-D i powiedzieli żeby zrobił ze mną porządek hihi a że jestem przeziębiona to dyrektor stwierdził żebym pojechała już do domu i podleczyła przeziębienie Więc jeszcze dzięki nim skończyłam 3 godziny wcześniej A jakie miny mieli jak wychodziłam :-D:-D a na wyjście rzuciała: jutro wracam :-)
Powiem wam że jest to moja pierwsza praca (8 lat minie w grudniu) i upewniłam się w tym że z facetami lepiej się pracuje niż z kobietami :-):-) Jak nawet na nich nawarcze to się nieobrażają a jak już focha mają to tylko chwilę :-) Wcześniej na tym samym stanowisku pracowałam na zmianę z "koleżanką" to poprostu nienawidziłyśmy się jak pies z kotem :-D
A co do staranek to próbuje opracować plan działania ale czekam już jak @ nadejdzie. W aptece zamówiłam Rephrest bo coś ten sylk nie działa na mnie :wściekła/y:
Musze Wam powiedzieć że to forum UZALEŻNIA :-) Rano jak się budze to sprawdzam co pisałyście i tak samo w ciągu dnia :-D Kochane jesteście i cieszę się że tu trafiłam
Nuuska właśnie miałam się spytać co sądzicie na temat mojego wykresu :-) bo jest to mój pierwszy cykl który tak dokładnie obseruję

Ostatnia edycja:
Krystianmartin pozytywny jak nic :)
Nuśka no I gitara niech teraz synus sie zadomowi I bedzie super
Elmo na ja już sie zupełnie uspokoiłam :) fałszywy alarm to był, widocznie jakiś wyrzut estrogenów był bo nastepnego dnia już nie było tyle paprotek I dzis też nie było az tak dużo wiec owu na pewno przede mną... spanikowalam nieco, ale nie było w sumie powodu przecież nigdy tak wcześnie owu mnie nie nawiedziła... :) już mam luz :)

Anias2 co do moich efektów to jeszcze nie wiem bo w piątek dopiero będę miała. Ale podzielę się uwagami czy ładnie obniży moje PH :-)

reklama
Dziekuje Wam za dobre slowa :***

zakrecona oj tak, forum uzaleznia to prawda ! ja bez Was nie umiem wytrzymac, chyba ze wzgledu na bliskosc kontaktu i rady jakie dostaje.
Wykres masz na moje oko bardzo ladny - sama byc chciala taki miec ! :-) a co do wariactw w pracy to haha ja dzis do 10 to mialam taka glupawke, ze kolezanki sie wyprowadzily ode mnie w sina dal :-Da potem o 12 jak dopadlo mnie spanie, uslyszalam ze cos mi sie chyba niedobrego stalo :wściekła/y:

Spokojnej nocy dziewczynki, do jutra :*

Do góry