Witam Was wieczornie !
A wiec najpierw napisze co u mnie, a potem poodpisuje
Wiadomosci z frontu : usg wykazalo pekniety pecherzyk w prawym jajniku, w tej chwili o wymiarach 12x14mm. o nierownych ksztaltach i krawedziach, z pieknym cialkiem zoltym w srodku. Endometrium o grubosci 10,7mm :-) Plynu troszke, ledwo co wiec albo bylo malo, albo nie wiem sama - wchlonal sie ?
Wiesci wiec dobre, nawet bardzo dobre, najwazniejsze, ze owu byla ! Endo pieknie utyte, pierwszy raz widzialam cialo zolte
taka piekna mala kuleczka. Ciesze sie bardzo i czekamy teraz cierpliwie, nawet jesli sie nie uda, sa jakies postepy i wiemy mniej wiecej czego sie juz uczepic, Estrofem na pewno byl dobrym rozwiazaniem
Nastepna wizyta po ewentualnej miesiaczce, teraz to juz nie byloby sensu.
krystianmartin no pewnie ze tescior pozytywny ! ja mialam takie same i
piranha od razu mowila ze to TO !
vviedźma no widzisz !! ale super, ale sie ciesze kurde !! :-):-) wierzylam, ze uslyszysz same dobre wiesci wiec ciesze sie podwojnie ze sie potwierdzilo wszystko i Nasze kciukaski pomogly ! Oczywiscie zaciskam kolejne i nie puszczam do kolejnej wizytki
elmuś nawet nie wiesz jak ja sie ucieszylam rano - niby nic, ale jednak skok wiec znowu kroczek do przodu. Powiedzialam Ł. ze chyba odetkal mi ten termometr wczoraj w pracy
matik tak tak kochana, owu jak najbardziej za mna. Wczoraj wzrost byl bardzo maly, ale dzis juz ladnie przyrosla do tego usg potwierdzilo, wiec teraz szykuje sie na cykl 33+. Fajnie by bylo gdyby zakonczenie bylo rownie dobre jak dzisiejsze wiesci ale sama wiesz, ze najgorsze to sie nastawic na tak a potem...dlatego nie nastawiam sie wcale. Ale modle
A za Twoja tempke mocno zaciskam, niech jutro skoczy a test pokaze dwie pieknie tluste kreseczki.
ewelin dziekuje na nowa porcje kciukow !
kifsi witaj i rozgosc sie
kolejna dziewczynka widze
ojj..jak Nas siusiaczkowych malutko. Trzymam mocno kciuki, i na pewno mozesz liczyc tu na fachowa pomoc i porady.
Dorcia jaka znowu bomba ?? nie mialo byc bomby NO EJJJ !! obiecalam ze sie poprawie a Ty co ??? oszukalas ooo Ty Ty zobaczysz !!
Ja mam budyn ! smietankowy, czekoladowy i waniliowy - podeslac ?????
Airfix nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy, ze jestescie, zaciskacie wszystko co mozna i wspieracie :* Oby kazdej z Was Bozia to w dzieciach i wszystkim co dobre wynagrodzila :-) :**
mamuśkamimi dziekuje za pamiec, wszystko opisalam wyzej a teraz pozostaje Nam czekac. A jak u Ciebie sytuacja na froncie ?
maran-atha :* oby oby
okaze sie za niecale dwa tygodnie - maaatko ile to dni !