reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Myfanwy, masz rację, lactovaginal godzinę wcześniej to dobry pomysł, boję się tylko trochę, że wybije nim wszystkie plemniory :eek:ale chyba warto zaryzykować.
Lactovaginal w hurtowych ilościach mógł wzbudzić podejrzenia mamy :laugh2:

Wklejam moje testy z dzisiaj czuję, że może być pozytyw dzisiaj,a może się mylę?
Zobacz załącznik 592392
a wczoraj jeszcze cień cienia cienia.
Wiem, ze ostatniego nie mogę jeszcze traktować jako pozytywu

Kifsi WITAJ
vviedźma życzę Ci z całego serca abyś na następnej wizycie zobaczyła fasolkę &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, co radzicie, czy warto uwzględniać chiński kalendarz i ten Jonasa przy planowaniu płci? Jonasa jeszcze nie przeglądałam ale w chińskim płeć mojej dwójki się zgadza i mojej siostry trójki też!!! I zaczynam się serio zastanawiać czy nie wziąć pod uwagę przynajmniej chińskiego. Niestety marnuję wtedy połowę jajeczek w roku :baffled:

Dziewczyny, co radzicie, czy warto uwzględniać chiński kalendarz i ten Jonasa przy planowaniu płci? Jonasa jeszcze nie przeglądałam ale w chińskim płeć mojej dwójki się zgadza i mojej siostry trójki też!!! I zaczynam się serio zastanawiać czy nie wziąć pod uwagę przynajmniej chińskiego. Niestety marnuję wtedy połowę jajeczek w roku :baffled:

mi cykl jonasa sie nie sprawdzil ani chinski z pierwsza dwojka a teraz jak do zaplodnienie doszlo 25 maja to mial byc syn a jak predzej to corka albo na odwrot nie pamietam ;p a nie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia

reklama
Do góry