reklama
Mar-chew
Fanka BB :)
to zaciskam kciuki aby kruszynka się utrzymała i pięknie rozwijała...
krystianmartin
Wklejam moje testy z dzisiaj czuję, że może być pozytyw dzisiaj,a może się mylę?
Zobacz załącznik 592392
a wczoraj jeszcze cień cienia cienia.
Wiem, ze ostatniego nie mogę jeszcze traktować jako pozytywu
Kifsi WITAJ
vviedźma życzę Ci z całego serca abyś na następnej wizycie zobaczyła fasolkę &&&&&&&&&&&&&&
Zobacz załącznik 592392
a wczoraj jeszcze cień cienia cienia.
Wiem, ze ostatniego nie mogę jeszcze traktować jako pozytywu
Kifsi WITAJ
vviedźma życzę Ci z całego serca abyś na następnej wizycie zobaczyła fasolkę &&&&&&&&&&&&&&
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, co radzicie, czy warto uwzględniać chiński kalendarz i ten Jonasa przy planowaniu płci? Jonasa jeszcze nie przeglądałam ale w chińskim płeć mojej dwójki się zgadza i mojej siostry trójki też!!! I zaczynam się serio zastanawiać czy nie wziąć pod uwagę przynajmniej chińskiego. Niestety marnuję wtedy połowę jajeczek w roku
Matik2012
wiedźma no to super trzymam kciuki
Dziewczyny, co radzicie, czy warto uwzględniać chiński kalendarz i ten Jonasa przy planowaniu płci? Jonasa jeszcze nie przeglądałam ale w chińskim płeć mojej dwójki się zgadza i mojej siostry trójki też!!! I zaczynam się serio zastanawiać czy nie wziąć pod uwagę przynajmniej chińskiego. Niestety marnuję wtedy połowę jajeczek w roku
mi cykl jonasa sie nie sprawdzil ani chinski z pierwsza dwojka a teraz jak do zaplodnienie doszlo 25 maja to mial byc syn a jak predzej to corka albo na odwrot nie pamietam ;p a nie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia
krystianmartin
Anette dziewczyny odradzają sugerowanie się kalendarzem chińskim, jeśli chodzi o Jonasa to ma wpływ faza księżyca na jony
reklama
Oczy niebieskie
VViedźma huuraaa!
Podziel się: