reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie dziewczynki.ale mam cela :-) wlasnie dzis myslalam o polisi.gratuluje ci kochana z calego serca zdrowego dzieciatka.dzis tym bardziej,bo niestety jedna z naszych wspolnych znajomych dzis dowiedziala sie,ze jej fasolka przestala rosnac. Zobaczysz,ze braciszkowie beda sie kochac na zaboj,a i ty mamusia bedziesz kochac drugiego skarba ponad zycie. :-)
Niestety tego nie da sie w 100% zaplanowac,trzeba o tym pamietac.

Przepraszam,ze tylko z doskoku wchodze,ale nie jestem w stanie ogarnac wszystkiego.pozdrawiam was wszystkie.dziekuje,ze jeszcze jestem w tabelce starankowej :-* prosze mnie nie wykasowywac ;-)

reklama
image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 56
  • image.jpg
    image.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 111
Antosia ciekawe czy widać nuba...ja się tak znam-jak Zabłocki na mydle !
Ale cieszę się bardzo że u Was wszystko w porządku ! Może będzie nam dane niebawem poplotkować ???

Antosiu, Kochana, cudo tam nosisz. Normalnie się rozmarzyłam. :-D Piękna dzidzia! Aż niewiarygodne, że taka duża się wydaje. Przecież niedawno dwie kreseczki widziałaś! Wspaniale. Bardzo podoba mi się Twoje podejście. :tak: Jeszcze więcej szczęścia Tobie życzę!
Nuuska, chyba tak juz jest, że wszystkim nie dogodzisz. Jak zaszłam drugi raz w ciążę, część rodziny uparcie mówiła, że POWINIEN być drugi chłopak, bo wtedy będzie i taniej i chłopaki się lepiej dogadają. Teściowa za to bardzo chciała wnuczkę i ciągle o niej mówiła. A ja ze wściekłością w oczach powtarzałam, że ma być zdrowe. Nawet nie wiesz, jaki miałam wk... jak musiałam tego mędrkowania słuchać. Potem, jak już znałam płeć dziecka, też słyszałam - o jak wspaniale, że będzie córka, ale raz uslyszałam, od obcej w sumie baby - współczuję, mógł być drugi chłopak - czarna była i dla niej chyba mężczyzna ma większe znaczenie. Nie da się wszystkim dogodzić. Dlatego, jeśli będzie mi dane być w ciąży po raz trzeci, raz że długo nic nie powiem, a dwa będę bezczelnie na pytanie - co będziecie mieli odpowiadać DZIECKO. ;-)

Macy ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci i cieszę się że to mi się spełniło. A w sumie to jestem wdzięczna mojemu M że też tak chciał :tak: Mam nadzieję że jak zdecydujesz się na trzecie maleństwo to będę maiła szansę Ci kibicować

Ostatnia edycja:
reklama
Lekarka powiedziała mi że dziecko jest starsze niż myślała bo wyszło że mam 11 tydzień i 3 dzień. Wiedziała że myślałam o badaniach prenatalnych, dlatego zrobiła mi je za free.
Ja co prawda jestem do innego specjalisty zapisana na badanie prenatalne ale miło mi się zrobiło że tak do mnie podeszła :blink: Przynajmniej nie będę aż tak się stresować przy kolejnej wizycie.

Do góry