Ana no tak, jak kazdy facet chyba
ja wlasnie Ł. z hukiem po 3h wywalilam sprzed komputera ! potem kurde chodzi i zrzedzi ze niewyspany, a jakby mugl pewnie siedzialby przez cala noc nad tymi glupotami ( choc ja nic nie mowie, bo on czesto jak sie wscieka mowi ze BB to glupoty a ja wtedy strzelam takiego focha ze hej ! )
piranha no wlasnie...tak pozno
bo ona u Nas przyjmuje niestety w srody dopiero od 18 i stad taka godzina, ale postaram sie wcisnac jako pierwsza wiec wbij kolo 19 na kompka, a zreszta co ja pisze - napisze Ci eska ! ooo ! :-)
Jutro bedzie dzien zalatany, bo jeszcze z Olusia do alergologa jedziemy, ciekawa jestem czego nowego sie dowiemy, przede wszystkim musze wypytac o preparat ktory reklamuja wlasnie na BB a propo ATZ. Walczymy od urodzenia z tym u Oli, z roznymi skutkami, ja zreszta niestety tez je mam tyle ze u mnie nie bylo nigdy leczone, bo nikt sie Nim nie interesowal
Co do Krzysia - u Nas niestety tak bylo na samym poczatku, wiecej chorowania niz samego chodzenia do przedszkola. Ale wszystko wynikalo z faktu, ze wczesniej Ola kontaktu z dziecmi az w takim nasileniu nie miala, wiec z wirusami i innymi tego typu tez. Jak pojawila sie w przedszkolu zaczela do domu znosic doslownie wszystko, jedno wyleczone - drugie przywleczone. Ale byly tez dobre strony chorobsk w przedszkolu - wypychalam ja wrecz kiedy panowala epidemia ospy ( zeby poki mala przeszla ), no i do tej pory z zakaznych miala tylko ospe i szkarlatyne. Nie wiem jak, ale te Nasze dzieci na prawde jak mutanty kurde, ja w jej wieku juz przeszlam wszystkie zakazne, a Ola ni widu ni slychu. Na swince i rozyczce mi zalezy, ale chyba jeszcze na to poczekamy
polisia nie bede mowic ze mi przykro - bo z calego serducha Ci gratuluje Kochana ! nawet jesli synus mial byc coreczka
Najwazniejsze, ze malenstwo zdrowe, ze z Toba wszystko w porzadku, a reszta juz nieistotna
hehe, jedyne co , to synus bedzie chodzil w roznowych ciuszkach jak juz jakies kupilas, ale w koncu ladnemu we wszystkim ladnie, wiec czemu nie ! :-)
Annette oj to ja bede mocno zaciskac kciuki w tym tygodniu za Ciebie i Twoje staranka
informuj na biezaco co i jak.
Dorcia a czemu akurat trzy ? a nie dwa, albo jeden ?
Ty ciagle na mnie krzyczysz, zamkne sie w sobie i co wtedy zrobisz , no co no co ??
krystianmartin doskonale Cie rozumiem, mimo ze jestem na razie 'pojedyncza'mama,ale przyjal sie taki stereotyp dawno temu, ze w rodzinie jesli juz wiecej niz jedno dziecko, to najlepiej obydwojga plci, oczywiscie pierwszy musi byc syn. Szczesliwym jednak mozna byc zawsze, w kazdej sytuacji, niezaleznie od ilosci ani plci dzieci jakie posiadamy, bo szczescie daja one same i nie da sie tego niczym innym zastapic
Antosia super, ze z dzidzia wszystko w porzadku, ale o plec to ja bym kobiecine pomeczyla. A co :-) !
Spokojnej nocy dziewczynki :* oby ta jutrzejsza temperatura byla bardziej laskawa.