Sylwia75
Mama Super Synków:)
Medio... dokladnie!! ja mialam to samo w 2 ciazy.. kto sie nie zapytal co bedzie .. i jak odpowiedzialam ze chlopczyk to sie patrzyl na mnie jak na jakas tredowata to normalnie zaczynalo byc chore.. I tak jak Aga pisze.. nie kazdy musi miec parke.. ja jakos w 1 ciazy chcialam synka.. bo zawsze chcialam miec starszego brata ..mialam ale niestety nie dane mi bylo go nawet poznac.. wiecm oze dlatego jakies takie mialam pragnienie.. i sie urodzil Kamil.. byliszmy przeszczesliwi.. potem bedac na 1 USG lekarz powiedzial na 60% dziewczynka.. mąż jak mu powiedzialam mial usmiech od ucha do ucha ale jak i ja zaraz powiedzial ze nie wierzy).... ja jakos w glebi serduszka wiedzialam ze to chlopczyk.. Sliczny moj Kacperek.. oboje sie cieszylismy strasznie .. Ale kogo bym nie spotkala mowil.. " O teraz to bedzie dziewczynka" ale zaraz sprowadzalam na ziemie ze bvedzie chlopczyk i sie strasznie cieszymy... I napisze po raz juz 6584448 ze nawet jakbym miala 3-go chlopca bo to mozliwe w rodzinie męza 80% dzieci to chlopcy... to rownie bylby kochany... ale ja bede swiadoma tego ze zrobilam wszytko co mozna bylo by miec dziewczynke..ale niestety sie nie udalo.. widocznie nie pisana nam byla))))
Więc dziewczyny do roboty))
A tym w ciazy ...szczesliwych rozwiazan Kochane))
Więc dziewczyny do roboty))
A tym w ciazy ...szczesliwych rozwiazan Kochane))