reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga.. Tyś to druga ekspertka po Ani!!!!:-);-)
Ja tej historii nie znam ..tylko z tego co dziewczyny pisaly o tym..Ale wiem o co chodzi:)
Aga mam nadzieje ze jak sie zglosze po minitoringu do Ciebie to mi doradzisz ;-):zawstydzona/y:
Powodzenia :)

reklama
Agnieszka widzę,że analiza przypadków zrobiona, więc rzeczywiście masz racje, liczą się godziny i 2 doby przed owulką to chyba minimum.

Sylwuś, Mediuś tak zależało mi na tym,żeby wytłumaczyć ze choodzi tak naprawde o te godziny plemniki zyja do 72godzin czyli 3 doby i wlasnie te trzy doby trzeba brac pod uwage a nie dni;-) trzeba zapisac dzien i godzine w ktorej bylo serducho a potem dzien i godzine kiedy byla owulka , policzyc sobie te godzinki i wszystko wiadomo :-)

Aga... no niby proste.. a jednak nie :-);-)
Skoro mam owulke 13dc na 14dc... to 11dc wieczorem by wychodzilo serducho??;-)Pytam tylko teoretycznie bo i tak teraz z serduchowania nici...Ale musze sie przygotowac hihih:-D

Sylwia to masz tak jak ja miałam w tym cyklu tez mialam z 13/14dc owulke
tyle ze ja kochalam sie 11dc rano i to jest 2,5 dnia przed owulka ja mysle ze Ty powinnas nawt probowac od 10dc pozno w nocy kolo 23-24 a jak sie nie uda to wtedy 11dc rano;-):happy:

Hmmm raz testowalam;) .. 11dc wieczorkiem i doopa:( heheeh .. No ale jeszcze poobserwuje co bedzie dalej z owulka.. bo juz 3 cykl mi wychodzi 13 na 14 ...
Aga wielkie dzieki jak na razie;-) Zglosze sie jak pozwolisz gdy bede miala mężusia u boku:-D:-D

Sylwia hm... i co tu wymyslec zeby i Tobie pomóz , aaaaaa a może zamrozisz męza plemniczki :-D:-D:-D a tak na powaznie to faktycznie musisz czekac;-):-) pozdrawiam

reklama
Do góry