reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga.. Tyś to druga ekspertka po Ani!!!!:-);-)
Ja tej historii nie znam ..tylko z tego co dziewczyny pisaly o tym..Ale wiem o co chodzi:)
Aga mam nadzieje ze jak sie zglosze po minitoringu do Ciebie to mi doradzisz ;-):zawstydzona/y:
Powodzenia :)

reklama
Agnieszka widzę,że analiza przypadków zrobiona, więc rzeczywiście masz racje, liczą się godziny i 2 doby przed owulką to chyba minimum.

Sylwuś, Mediuś tak zależało mi na tym,żeby wytłumaczyć ze choodzi tak naprawde o te godziny plemniki zyja do 72godzin czyli 3 doby i wlasnie te trzy doby trzeba brac pod uwage a nie dni;-) trzeba zapisac dzien i godzine w ktorej bylo serducho a potem dzien i godzine kiedy byla owulka , policzyc sobie te godzinki i wszystko wiadomo :-)

Aga... no niby proste.. a jednak nie :-);-)
Skoro mam owulke 13dc na 14dc... to 11dc wieczorem by wychodzilo serducho??;-)Pytam tylko teoretycznie bo i tak teraz z serduchowania nici...Ale musze sie przygotowac hihih:-D

Sylwia to masz tak jak ja miałam w tym cyklu tez mialam z 13/14dc owulke
tyle ze ja kochalam sie 11dc rano i to jest 2,5 dnia przed owulka ja mysle ze Ty powinnas nawt probowac od 10dc pozno w nocy kolo 23-24 a jak sie nie uda to wtedy 11dc rano;-):happy:

Hmmm raz testowalam;) .. 11dc wieczorkiem i doopa:( heheeh .. No ale jeszcze poobserwuje co bedzie dalej z owulka.. bo juz 3 cykl mi wychodzi 13 na 14 ...
Aga wielkie dzieki jak na razie;-) Zglosze sie jak pozwolisz gdy bede miala mężusia u boku:-D:-D

Sylwia hm... i co tu wymyslec zeby i Tobie pomóz , aaaaaa a może zamrozisz męza plemniczki :-D:-D:-D a tak na powaznie to faktycznie musisz czekac;-):-) pozdrawiam

reklama
Do góry