reklama
krystianmartin
Fanka BB :)
Elmo wydje mi się, że doszło do zapłodnienia bo była blada krecha na teście, a potem nic nie wychodziło. Pewnie jakaś wada na samym początku. Może nie mogę mieć córeczki. Czasami tak bywa. Ale mogę mieć synka.
zakrecona o popatrz a z ktorego jestes miesiaca ? Ja 7 wrzesien :-) super ze pecholek juz duzy, jak dzis ma 18mm to owulacja najlepiej jutro badz pojutrze trzymam mocno &&&&&&&&&& :*
Moje wyniczki TSH beda kolo 12,alez jestem ciekawa czy spadlo, a jak spadlo to o ile, bo jak to jest dziewczyny, jak bylaby sytuacja ze zalozmy z tych wrzesniowych 2,09 spadloby np ponizej 1 a tez tak moze byc to to chyba za malo prawda ?
Moje wyniczki TSH beda kolo 12,alez jestem ciekawa czy spadlo, a jak spadlo to o ile, bo jak to jest dziewczyny, jak bylaby sytuacja ze zalozmy z tych wrzesniowych 2,09 spadloby np ponizej 1 a tez tak moze byc to to chyba za malo prawda ?
tak czytam elmo i marchewko o tej no spie i u was obu skończyło się cc ciekawe czy to naprawde na to mialo wpływ raz z colinem bralam no spe jak bylam w pl bo lekarka mi kazala i magnez pozniej juz nospy nie mialam i bralam magnez na te skurcze ..
kiara ja jestem przypadkiem co moj maz po urodzeniu colina powiedzial definitywnie ze parka nam starczy ani jednego dziecka wiecej bo ciagle wszystko w biegu nie ma nawet chwili zeby siąść samemu ale widzisz 3 bedzie i myslimy o 4 wiec wszystko sie zdarza i u ciebie pewnie maz tez zmieni zdanie ja mam 23 lata ale czuje ze jak bym bylastarsza nie zdecydowala bym sie na wiecej dzieci czlowiek mlody ma jeszcze duzo tej energii a pozniej nie wiem yczy by mi sie tak chcialo jak patrze na moja sostre co moja corka w ciagu godziny potrafi ja do szalu doprowadzic a tak do 30 odchowam i ja zaczne zyc (jesli to tak mozna nazwac )
powiem wam ze zaliczylam wcozraj z colinem pierwsza wizyte u dentysty i nie moge sie doczekac jak w koncu pojade mojej rodzinie ktora twierdzi ze moja corka ma takie zeby przez to ze jej dawalam slodkie , colin je tyle samo slodkiego co nadia i kazdy zab zdrowy a nadia 7 miesieycy i pierwsza wizyta u dentsta ale on stwierdzil ze ja jej w ciazy czegos nie dostarczylam i takie ma zeby;/ zaczelam chodzic do dentysty co z poznania przyjezdza i ta zaczela leczyc bo byla to prochnica butelkowa . I zauważyłam ze colin w nocy rzadko pil mleko i ma zdrowe zeby a nadia pila mleko i jednak to chyba byla ta najwieksza przyczyna i to ze nadia w wieku 9 miesiecy miala wszystkie zeby a colin nie .. ale tak sie ciesze ze chociaz colina ominelo to co nadie i ma wszystkie zdrowe a nadia ma tylko dolne zdrowe zeby a gorne wszystkie wyleczone co prawda pare ich nie ma ale wazne ze juz zdrowe a i jeszcze wam powie dentysta w pl kazal mi dawac nadii do picia tylko te soki bobofrut a tu w de sokiw ogole sa nie slodzone w pl pisze ze bez cukru a slodkie jak nie wiem ;/
Załączniki
Myfanwy od razu z grubej rury :-) mocne dziala zostana wytoczone wiec musi sie udac trzymam kciuki bo na podobnym etapie wszystkie jestesmy
daria ja nie wiem czemu ludzie uwazaja ze jak dziecku psuja sie zabki to na pewno przez zle odzywianie sie w czasie ciazy. Powiem Ci, ze Ola dziur w zebach ma wiecej niz ja mialam przez cale swoje dotychczasowe zycie, mimo ze higieny pilnujemy, slodyczy na prawde nie je za wiele a diety w coazy pilnowalam jak oka w glowie. Mimo to zabki ma bardzo slabe niestety. Z czego to wynika nie wiem., wapn ma dostarczany takze chyba po prostu taki urok :-(
daria ja nie wiem czemu ludzie uwazaja ze jak dziecku psuja sie zabki to na pewno przez zle odzywianie sie w czasie ciazy. Powiem Ci, ze Ola dziur w zebach ma wiecej niz ja mialam przez cale swoje dotychczasowe zycie, mimo ze higieny pilnujemy, slodyczy na prawde nie je za wiele a diety w coazy pilnowalam jak oka w glowie. Mimo to zabki ma bardzo slabe niestety. Z czego to wynika nie wiem., wapn ma dostarczany takze chyba po prostu taki urok :-(
Ostatnia edycja:
zakrecona i bardzo dobrze ze potwierdzilas przynajmniej wiesz na czym stoisz. U mnie powtorka monitu w srode, wtedy bedzie 16dc ale z racji moich poznych owulek od jakiegos czasu sadze z bede jeszcze przed ( wyliczam owu na 16/17dc) . I dobrze,niech endo podrosnie po tych hormonach
reklama
nuska mysmy nawet tweirdzili ze nadia ma moze zeby po mnie (geny) ja mam slabe zeby moja mama miala okropnie slabe zeby a kiedys nie bylo tyle chemi co teraz ;/ nadia miala zeby myte od 4 miesiaca a zeby psuły sie i kruszyly jak nie wiem ;/ ale moja rodzina ciagle twerdzila a bo nadia je slodycze przeciez ona tonami nie jadla slodyczy tylko do czasu do czasu ;/ w ogole colin ma zeby po tacie duze mocne a nadia juz miala takie malutki cienkie mozna powiedziec ze miekie lekarka mowila ze brakowało jej fosforu , bo w pl twierdzili zeby zęby nadii myc pasta bez fosofru a tutaj od razu kazali elmex z fosforem
Myfanwy trzymam kciuki a tak z ciekawosci co to masz w tej duzej butelce na drugim zdjeciu ;p
Myfanwy trzymam kciuki a tak z ciekawosci co to masz w tej duzej butelce na drugim zdjeciu ;p
Podziel się: