reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Piranha
ukolny w strone Twej osobki :rolleyes: jestes WIELKA, tak przy okazji, czy Ty masz wyksztalcenie w kierunku medycznym ? Jesli Ty namowilas swojego m, to moze i ja mam jakas szanse..... Moj tez mowi, nie bo nie:angry:

dziewczyny wsje

w jakim wieku wy zescie sa? Pytam niesmialo i nie wychylam sie pierwsza z odp :happy2:

w ktorych dniach cyklu badac hormony i jakie

piranha czy Ty moze nie myslalas zeby wszystkie swe cenne rady zebrac gdzies do kupy....na pewno oszczedziloby Ci to troche czasu.... Ty jestes tak kochana i nam tu pomagasz i odpowiadasz, ale moze wtedy byloby Ci lzej w sensie mniej do odpowiadania nam, choc wiem, ze to robisz z dobroci serca...,asz moze gdzies opisane swoje starania i szczesliwy wykresik, zeby podejrzec?

spokojnej nocy wszystkim i niebieskim i rozowym staraczkom

bylabym nardzo wdzieczna, gdybym kiedys mogla sie znalezc na liscie staraczek...

Piranho kochana mam pytanie czy picie serwatki w jakiś sposób wpływa na ph ?
Podobno jest bardzo zdrowa, ale znalazłam jedynie że jest neutralna

Kiraa nie martw się, zobaczysz mąż jeszcze zmieni zdanie, a on jest jedynakiem ? Mój to jedynak i długo go muszę namawiać a i tak co jakiś czas zmienia zdanie że z jednym nie daje rady a dwójkę chce... ciężko z tymi facetami powiem Ci. Ja mam 35 i czas pogania niestety

Ostatnia edycja:
Kiraa WITAJ
Mnie stuknęła trzydziecha !!! A Ty ile wiosen masz na karku ???
To Ty decydujesz czy chcesz być na liście staraczek...myślę że jak ładnie uśmiechniesz się do Niuuśki to Cię wciągnie na czarodziejską listę !!!

ZMYAKM

Dobrej nocki !!!

Maggie
moj M nie jedynak, ale ja za to jedynaczka. Na poczatku on chcial 2ke lub wiecej, ja tylko jedno. Teraz kiedy jest synus.... On mowi dokladnie jak piszesz, ze starczy jedno, ze nie daje rady.... Ze ma dosc.... Jak mowie z kolei, to wydajmy wszystko po synku: wozki, siodelka, ubranka- to nie chce... Ale drugiego tez nie chce... Wez tu zrozum faceta... Ahh:baffled::dry:

Dorcia

Prosilam juz 3 razy, ale mnie nie wpisano.... Nie wiem co mam zrobic, jestem tu nowa, i nie wiem jakie warunki nalezY spelnic zeby znalezc sie na liscie :szok:
ja to juz po 30 stce... Daleko :happy2: ale jara ;)

Kiraa ja rok temu wierciłam mężowi dziurę w brzuchu no i wszystko zaplanowałam celowanie w dni płodne itd
No niestety nie udało się, teraz to tak trochę przekładamy, on mi z miesiąca na miesiąc mówi że od następnego, a ja go też nie poganiam w tym kierunku i chciałabym i boje się. Ostatnio mi gin mówi żeby już sie starać bo latka lecą.

Mąż twierdzi że chce ale córeczki ;) ale jak mały daje popalić to wtedy robi mi na złość i mówi że nie, ja mu zawsze powtarzam czy jest mu dobrze z tym że był jedynakiem. Na pewno nie, poza tym większośc obowiązków siłą rzeczy spada na nas. Nie jestem absolutnie za knuciem poza plecami męża bo może zadziałać odwrotnie. Jak on nie chce niech umotywuje. Albo poczekaj jakiś czas i przypomnij się z tematem. Faceci zdanie zmieniają często. Powiedz że synuś nie będzie miał tylko Was ale rodzeństwo i z drugim będzie lżej a poza tym będa sie razem bawić

Ostatnia edycja:
kiraa Witaj :) mnie za 3 lata skuknie 30-tka i wcale nie jestem szczesliwa z tego powodu :zawstydzona/y:
Co do meza, w jakim wieku jest synek ? Nie wiem z czego to wynika, ale moze Twoj M. boi sie ze przy dwojce dzieci nie podola ? Moze tu nie jest kwestia samego niechcenia, tylko strachu przed tym ze moze nie dac rady, a jako ojciec chce dawac na pewno jak najlepszy przyklad, uwage skupil na synku i boi sie czy da rade tak samo postepowac przy drugim dziecku. Sama nie wiem, ale faceci chyba musza dojrzec do wszystkiego a do takich decyzji zwlaszcza. U Nas to inna bajka, ale oni boja sie i obawiaja wielu rzeczy, ktorych w zasadzie nie powinni - jak nie trzeba udaja cykory :wściekła/y:
Co do listy, nie musisz spelniac zadnych warunkow, jak czytasz Nas, to pisalam milion razy juz ze Nuśka jest slepa bez okularow, i czasem wielu rzeczy nie doczytam bo albo duza produkcja, albo wydaje mi sie ze przeczytalam a tu sie okazuje ze jednak nie i przelecialam o jedna strone dalej jak np ostatnio :dry:
Podaj mi date listopadowego nadejscia @, o jaka plec sie staracie choc mniemam ze o core pewnie :blink:i ktory to cykl staran.

Piranha ja mysle na prawde ze powinnas zlozyc cala swoja wiedze w kupie i napisac np interenetowy poradnik, lub wydac mala ksiazke :-)wiem ze to glupio brzmi - ksiazke, bo to koszta, wcale nie male, ale moze udalo by sie pozyskac kogos kto te koszta by pokryl,bo na prawde wiele rzeczy czytalam, wiele osob poznalam, ale kogos tak madrego, oczytanego i przede wszystkim pomocnego chyba jeszcze nigdy nie widzialam. Masz ogromna wiedze, od A do Z. Jak czegos nie wiesz, znajdziesz i pomozesz. Jak wiesz, piszesz z dokladnoscia do jednego wyrazu wszystko co wiesz i co mogloby byc pomocne. Kurde Kochana jakie Ty masz wielkie serducho ze miesci Nas wszystkie i jeszcze wiecej ! :blink: Jestes wielka osoba, i oby jak juz pisalam na poczatku zycie wynagrodzilo Ci ta dobroc jaka Nam okazujesz bo w dzisiejszych czasach to rzadkosc.
Zmieniajac temat, zastanawiam sie co sie dzieje a w sumie nie dzieje z ta moja temperatura :dry: nie wiem czy to dobrze ze ona tak stoi w miejscu, juz podejrzewalam ze termometr jest popsuty albo baterie sie wyczerpaly ale nie. W innych godzinach pomiaru pokazuje inne wartosci, dzis np po wstaniu i wypiciu kawy pokazal 36.6 wiec chyba taka ona jest, ale ze 4 dzien z rzedu to dziwne :blink:

Ostatnia edycja:
krystian oj kochana czyli jednak ? To w takim razie przerzucam na listopad :tak: Bedzie Nasz !

LISTOPAD 2013

Annette - termin @ 09.11 ( 1 cykl starań )
matik2012 - termin @ 09/10.11 ( 6 cykl starań )
zakrecona - termin @ 10/11.11 ( 1 cykl starań )
Nuuuśka - termin @ 14.11 ( 10 cykl starań )

Myfanwy - termin @17.11 ( 1 cykl starań )
krystianmartin - termin @ 21.11 ( 19 miesiąc starań )
Dorcia - termin @ 23.11 ( 10 cykl starań )
gorgusia - termin @

W OCZEKIWANIU NA STARANKA :

maggie2205 ( koniec 2013)
milla21 ( początek 2014)
kate18 (wiosna 2014)
mamakaja (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)

reklama
Do góry